החלטה של רגע

החלטה של רגע

ישנם מצבים בחיים שאנו נתקלים בהם שמילה אחת שלנו קובעת לאן נגיע הסכמה ליחסים עם בן זוג מתחת לחופה הריון להאמין או לא להאמין מעבר כביש באדום מה ההחלטה שאתם מרוצים ממנה? ומה ההחלטה שטעיתם בה?

כל החלטה נכונה....

בזכותה הגענו בדיוק למקום שאליו היינו צריכים להגיע. שנה טובה!

bennykoo

New member
כל החלטה נכונה,בתנאי

שלא מתחרטים אחריה,כי אז הופך אותה לשגויה,נכון? אם את שלמה עם ההחלטה שלך,לכי איתה עד הסוף!

גם אם...

התחרטת על החלטה, היא עדיין היתה נכונה לאותו רגע, וכנראה שהיית צריך לחוות תהליך של חרטה על מנת ללמוד ממנו משהו. שנה טובה!

bennykoo

New member
תראי,לרוב

אני לא מתחרט על ההחלטות שאני עושה, גם אם הדרך ליישומן אינה בהכרח קלה... אבל אומרים שהחיים יפים,לאוו דווקא קלים,נכון? שנה מצויינת גם לך!

תמיד יש החלטות

טובות יותר וטובות פחות.... כן, יש כמה החלטות שהיום אני יודעת שאולי הן שגויות...והייתי צריכה אחרת.... אבל לא יושבת, מכה את עצמי וממררת בבכי..... ממשיכים הלאה..ואם ניגרם נזק כולשהו...אז עובדים על למזער אותו.... אין טעם להתעכב על על שאלות כמו אם ,למה ומדוע...?

ערסlight

New member
תעתוע

ההחלטות שלנו בכלל לא רגעיות. למען האמת, יש לנו [כאילו] החלטה מראש על כל סוגיה שיכולה לצוץ. רק שאנחנו לא יודעים את זה. בכל מצב אנחנו מחליטים מתוך איפה אנחנו באותו רגע בחיים. השיקולים כוללים את הרציונל, את האינטואיציה, האישיות, המצב הנפשי וגם את הנסיבות האובייקטיביות. אם היה לנו מחשב משוכלל שיכל לשכלל את כל זה... היינו יודעים מיד מה תהיה ההחלטה שאנחנו חווים כאילו ילדנו אותה בדמנו. אנחנו עושים בדיוק אותו דבר רק בטכנוולוגיה "אורגנית" ובלתי מודעת. במובן הזה... ההחלטות שאנחנו מקבלים משקפות את מצבנו בעת ההחלטה. אפשר לאמר שלא יכולנו אחרת.

רחלי228

New member
החלטה אחת שאני מצטערת עליה->

שבחרתי לפני המון שנים להתפתות להתחיל לעשן. את כל שאר ההחלטות והבחירות בחיי, אני מאוד מרוצה מהן ועומדת מאחוריהם גאה מאוד.

ב ו ע ו ת

New member
דלתות מסתובבות

מניסיוני,רגעי השפל בחיים מביאים אותך למקומות טובים יותר. ממש כמו בשיר "מתוך עולמות שבורים היא צומחת...". זה קצת כמו לחטוף זבנג מהקרקעית של הבריכה שמזניק אותך למעלה. ככה שבאמת אי אפשר להצטער על כלום, לא על אנשים שפגשנו, לא במקומות שהיינו, לא על מקצוע בו עסקנו... כנראה שכל אלה היו דרך שהיינו צריכים לעבור בדרך לנקודה הבאה. כי החיים הם בעצם מסע וזה די מרגיע. נעמה

d a n i e l s 5

New member
מסכימה איתך...

והשורה התחתונה ... "החיים הם בעצם מסע וזה דיי מרגיע" כמה נכון !

ורד 3

New member
דינה ....נראה לי

שהיום את צריכה הרבה כוחות כדי למחוק ... כמה פעמים כבר ? ועוד אחרי חופש כזה ארוך בטח ציפית לשקט ואחוות אחים... והתבדית !

deena

New member
קיויתי

שזה יתחיל רק ביו''כ (כמו בכל שנה)- אם זה בכלל חייב להתחיל. אחחח, שתהיה שנה ממש טובה.

° זואי °

New member
מה פתאום?

אם יתחיל ביום כיפור, נצטרך לחכות שניה שלמה כדי לצום ולבקש סליחה. ככה התחיל עכשיו, אז יש את יום כיפור הזה בשביל הכפרות...

מזל חי

New member
יש אנשים שגם אם יצומו

ויתחננו למחילה כל השנה אלוהים לא יסלח להם יש אנשים שחושבים שהם יכולים לעשות גהנום לאחרים מרוב שהם שרויים בתוך גהנום פרטי משלהם

זה מאוד גמיש...

מרוצה או לא מהחלטה פעמים רבות זה עניין של העיתוי בו אני נשאל אם אני מרוצה או לא.. החיים דינמיים והחלטה יכולה להיות נכונה לעיתוי כזה או אחר או שגוייה בזמן אחר. בכל מקרה הכי חשוב זה להיות שלם עם החלטות שאנחנו מקבלים.. קצת ידע, קצת ניסיון, קצת רגש, קצת אינטואיציה.... תכניסי הכל למיקסר וככה בד"כ מקבלים החלטות.. התמהיל אגב יכול להיות שונה... אני באופיי למשל לרגש יש משקל חשוב..אבל גם את השאר לא מזניח.

למעלה