החלטה קשה

allona

New member
החלטה קשה

לא בטוחה אם מישהו זוכר, כי הרבה זמן לא הייתי, אבל מקווה בכל זאת שכן. החלטתי לעזוב. הבנתי ששום דבר לא ימנע ממנו לרצות להיות לבד, כדי לדעת מה המשמעות של ביחד. הלכנו לפגישת ייעוץ אחת, אני לא כ"כ התחברתי ליועצת, גם הגעתי מאוד לחוצה וביקורתית, והיה לי קשה להציף את הכל. אבל חשבתי לתת לה עוד הזדמנות. בנתיים, הכל מאוד קשה בבית, אני מאוד מנסה ומשתדלת, והוא אלי גם, אבל זה פשוט לא עובד. קשה לי עם הריחוק, התחלתי ממש לחוות את הפרידה ממנו, והבנתי שזה כנראה יקרה ,ייעוץ או לא. אז אתמול אמרתי שאולי כדאי שניפרד. אז אנחנו נפרדים. וקשה לי בטירוף, כי אני יודעת בתוכי שאנחנו אוהבים, ולפני שנתיים וחצי עברתי פרידה קשה בטירוף, ואין לי כוח יותר, ולעבור שוב את הגעגועים הקשים, והרצון להיות ביחד, והמחשבה שהוא עם מישהי אחרת שמטריפה אותי, שלא לדבר על לפרק את הבית ולמצוא מקום אחר להיות בו, פשוט אין לי כוח. מהיכן שואבים את הכוחות האלה? אני מאמינה בעצמי, ואני עובדת וגם לומדת תחום שמאוד מעניין ומספק אותי, אבל הרגשת הריקנות שאני חשה מציפה אותי ואני מרגישה אבודה. אולי לא עשיתי מספיק? ואם כן אז מאיפה הכוחות להיפרד? איך מתמודדים עם זה שוב?

allona

New member
שכחתי להגיד ש...

בייעוץ המליצו לנו לא לעשות צעדים קיצוניים, כלומר לא להיפרד. אבל איך אפשר לחיות עם כל המטען הזה בתוך הבית, ולא לעשות עם זה כלום. פשוט לא יכולתי יותר ,הרגשתי שזה משפיע עליי בצורה מוגזמת ובילתי אפשרית

רצונך כבודך

מניין לוקחים כוחות? תתפלאי עד כמה יש בך כוחות להתגבר על הקשיים. זה בדיוק מה שמחזק אותנו. בהצלחה ואל דאגה. הכל ייסתדר לך בהמשך.
קחי חיבוק גדול ממני. גבי

kanb

New member
קשה אבל אין ברירה

לא ברור האם אתם נשואים או לא אבל אולי זה לא חשוב כל כך. השאלה הנשאלת היא האם באמת אי אפשר לגשר או שאולי לא ניסיתם. אולי הריחוק גדול מידי ואי אפשר לחזור בקלות למה שהיה. אם את חושבת שאין שום סיכוי שדברים יסתדרו ושיהיה לכם טוב ביחד הרי שההחלטה שקיבלתם הינה ההחלטה הנכונה והבריאה לשניכם. קנאה אינה סיבה מספיק טובה להישאר בקשר לא טוב. אמנם הקושי לחשוב עליו עם מישהי אחרת יכול להיות גדול מאוד וכואב מאוד, אין ספק אבל צריך לחשוב על העתיד ואם זה לא הולך אז זה לא הולך. לגבי שאלתך כיצד להמשיך ואיך מתמודדים עם זה: זה קושי אדיר אבל הזמן הוא התרופה הטובה ביותר. תשקיעי בעצמך ובתחביבים שלך וכל פעם שקשה לך תחשבי על הרגעים הקשים והמעצבנים שהיו לכם ביחד ותביני שאולי קשה בלעדיו אבל קשה יותר לחיות בקשר שלא טוב ולא מספק. בהצלחה

allona

New member
לא נשואים

אנחנו לא נשואים. היינו אמורים להתחתן, אבל כנראה שהרעיון הלחיץ אותנו כ"כ שהחלו לצוץ סימני שאלה, וכשיש חתונה על הפרק, היה צורך להסתכל בהם באמת בלי לנסות ולטשטש אותם. פשוט שברגעים האלה, רק הדברים החיוביים עולים בדמיוני, ופתאום אני כ"כ אוהבת שרעיון הפרידה מטריף אותי.

למעלה