החלטה סופית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לירן 2004

New member
החלטה סופית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

אנשים החלטתי אני פורש לתמיד מהבלוגים היה כייף עם כולם אבל חלאסססססס אני צרייך לעשות דברים אחרים אני כבר מכור לבלוגים יש לי הרבה צלחות וכוסות בחדר אני לא יושן בלילה ואני עוד קם לעבודה ב6 וחצי אז כנראה היום זאת הפעם האחרונה שאני בבלוגים אנשים היה באמת כייף עם כולם הייתי רושם באיזה חדרים גם אבל עזבו אני לא רוצה לשכוח מישהו גם ככה קיבלתי על הראש פעם שעברה וגם בטוח שאני לא אהיה חסר לאף אחד אז שלום

לירן...../images/Emo46.gifשלא תעיז!

לירני אל תילך לנו...אנחנו רוצים אותך איתנו... מי יהיה איתי בבלוגים...איך תראה אותי ותגיד לי שאני יפה בכל מצב ( ואני לא משתחצנת פשוט זה מה שהוא תמיד אומר). אני רוצה שתישאר...בבקשה בשבילי... אתה חשוב לכולנו ועושה מצב רוח בבלוגים.. אתה הסנשיין שלי ......... מ
ו
א
ה!!! חולה עליך ותיזהר לעזוב אותי...

שבוע טוב לכולם

לירן אחי, אם החלטת לעזוב זו החלטה שלך..שתצליח בחיים אח שלי, ותבוא לפעמיים בבלוגים...שיהיה לך שבוע טוב אחי

לאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לירן שלא תחשבו על זה אפילוווווווו למה אתה עושה את זה אבל????? אתה יודע עד כמה אנחנו קשורים אלייך?!! מה אני יעשה בבלוגים בלעדייך????? מפתאוםםםםםםם אתה לא הולך !!

מת עלייך אלינור תודה

לילות קרים עברנו וימים קשים ועם כל הרגש עברנו מכשולים להיות יחדיו רצינו לעולמים נהיה לעד לנצח כמו זוג יונים איך אותי את מפתה אני כבר לא נורמלי לא מבין אותך ואיך מה שקרה לי תרדי אלי ילדה נחיה שוב ללא פחד בואי את תני לי יד ונחיה ביחד אלי קרוב לוחשת תאהב אותי... אותך אוהב לנצח תהיה שלי ולי בחלום נשבעת לעולמים כלום לא יפריד בין שניים שאוהבים איך אותי את מפתה...

אתה לא הולך לשום מקום

לירן אני אוהב אותך ואתה לא הולך לשום מקום אתה רק בחלום זה יעבור

shy15

New member
לירןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo25.gif

ברור שתחסר לכולם כי אתה בחור מקסים וכיף להיות איתך באותו בלוג ולי אישית תחסר אומנם גם אני כבר לא בבלוגים אבל בשבילי תחזור מתי שאני אחזור
ככה שאני לא ארגיש בודדה בלעדייך.

לירן 2004

New member
לאור הביקוש הרב

אני יעלם רק לכמה ימים בגלל שאייך אני יוכל להיפרד מכולם איין סיכוי לעזוב אותכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (חחחחחחחחח קאלק לאור הביקוש הרב בקושי 2 אנשים וחצי)
אז אוהב את כולםםםםםםםםםםםםםםםםם

לירן 2004

New member
../images/Emo24.gifאנשים אוהב אותכם

בוקר טוב לכולם אל תכעסו עליי אם אני יעלם בזמן הקרוב

לירן מאמי

אל תעשה לנו את זהההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לירני

אתה לא חייב לעזוב לצמיתות, רק להגביל את עצמך בזמן כשאתה נכנס לפה.

למעלה