החלטה נבונה ביותר

1תיתי

New member
החלטה נבונה ביותר

כנראה שלא תופתעו אך הייתי חייבת לכתוב. ההחלטה שלי גובשה בשיחה ארוכה לתוך רגעים אינטימיים עם בעלי (המקסים דרך אגב) ואחנו עושים הפסקה, כרגע מוגדר לחודש חודשיים ואם נרגיש שיש צורך אז ליותר. ומהרגע שעשינו את ההחלטה אני חייבת לומר עד כמה שזה חיובי. אני רגועה יותר, עסוקה בדברים אחרים. במהלך ההפסקה הזו אקדיש זמן לחזור על סידרת הבדיקות שעורכים פעם בשנה (פרופיל הורמונלי, איידס, אדמת וכו´..) שכולכן בודאי מכירות. והפעם לא בלחץ של לעשות אותן מהר כדי להתחיל סידרת טיפולים נוספת, אלא בקצב שלי ובחשק שלי ומתי שבא לי. אני כותבת בפורום פחות כי אני פשוט מתרשמת ממה שאתן כותבות לאחרות ואני חייבת לציין שזה מחזק אותי המון, ועכשיו כאשר אני רק מסתכלת טוב לי לא לחוש את מה שכולנו חשות בכל טיפול ובכל חודש. תודה לכן על התמיכה, והמשיכו להיות פורום מקסים. אני לא נפרדת מכן אולי אני קצת מאחורי הקלעים אבל אני כאן, ואיתכן, כולכן. ולכולכן לרגל החג בכתובת המצורפת יש משהו מהלב... שרית

לוקחת את הזמן

מבינה מאוד על מה את מדברת, אני אמנם במצב קצת (הרבה) שונה, את הבעיה גילינו בערך לפני שמונה חודשים, מאז חוץ מאשר בדיקות בעצלתיים, לא ממש עשינו הרבה. יש אנשים שלוחצים ואומרים: נו ומה יהיה? ואולי זה יקח זמן. אני פשוט מכינה את גופי (מפחיתה קפה וסיגריות), מכינה את נפשי, אוגרת כוחות, מדברת, מתכוננת (לפעמים יותר מדי..), אבל לנו זה טוב. לדעתי הפסקה, או התחלת טיפול צריכים להעשות מפנים, מהבטן. ואולי זה יעזור ונצליח מאחלת לך ולכולכן חג שמח רינת

אולה *

New member
הפסקות - הן חלק מהטיפול

לא תמיד חשבתי כך, פחדתי מהפסקות. חשבתי שאם אפסיק אפילו לחודש - אני מבזבזת זמן יקר. רק אחרי ההפסקה הראשונה שבאה אחרי 9 מחזורי IUI רצופים (ואינסוף חודשים לפני כך) הבנתי עד כמה הייתי זקוקה לזה. לאחרונה עשיתי הפסקה של כ-4 חודשים. ולמרות הרצון העז שלי להיות אמא, לא רציתי לחזור. רציתי להשאר ללא זריקות/בדיקות/שאיבות/הרדמות לנצח. מצחיק, אבל כרגע כשאני בטיפול, כנראה לא לגמרי יצאתי מרוח החופש - וכל יום מחדש אני שוכחת שצריך להזריק. תנוחו טוב, תנו לגוף ולנפש את הזמן. ותחזרו כשתניו מוכנים.
אולה

טלי2

New member
הפסקה נעימה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך שתאגרי כוחות, וחוויות נעימות, ההפסקה מחזירה פרופורציות, מחזירה כוחות, ומאפשרת לגוף ולנפש לחוות קצת את כל הדברים שנשכחו מהם (מכורח הטיפולים.והחיים סביבם). חג שמח

למעלה