החלטה גורלית!!!

החלטה גורלית!!!

שלום לכולם! אוטוטו בת 40 נ+3 ילדים, נשואה כבר 19 שנה. חייה בנישואים כושלים ומאכזבים(אז תשאלו מה אני עוד עושה איתו), זהו שעדיין לא גיבשתי החלטה, האם להמשיך כל? או פשוט לזרוק אותו ולנסות לחיות חיים שלווים וללא מחשבות. בגדול בעלי חיי כרווק לחלוטין עושה מה בא לו, יוצא מבלה ומפלרטט לו, בתחילת הנישואין חשבתי לי שאם יהיו לנו נישואין פתוחים זה יעבור בשלום כוונתי שהוא יבלה עם חבריו לחוד אני עם חברותיי וגם ביחד כמובן. אך הבעיה היא שהוא תמיד יודע עם מי אני יוצאת ולאן ואני אף פעם לא. מסיים את עבודתו בשעה 5 אחה"צ ומגיע הביתה בסביבות 8-9 בערב. יש סימנים של בגידות, למשל מנתק את שיחותיו בפאל' שערות על בגדיו ואפילו פעם (מגעיל בעניי) בתחתוניו מצאתי סימני זרע. פשוט עד היום התאים לו שאני הפוסטמה שותקת ולפני חודשיים שוחחתי איתו על נושא הבגידות הוא הודה שיש לו פלירטים בטענה שאיתי הוא מאס בחיי המין שלנו. רוצה מאוד לפרק את החבילה ויחד עם זאת חוששת לגבי ילדיי ובטחון כלכלי. זקוקה בדחיפות לשיפוטכם. הנואשת

gazit11

New member
קחי את גורלך

לדעתי הבעיה היא המחויבות לילדים שימי על בעלך פס אחד גדול כנסי לאיטרנט לאתר של סטוצים תתפסי כמה אחרי שבעלך יחשוד ותומרי לו שגם את מאסת בחיי המין איתו מי יודע... לדעתי הוא יגלה דברים חדשים על עצמו כנסי ל www.dlight.co.il ותהני

boon2

New member
אופס, רגע לפני שאת רצה לסטוצים

היי קרניאל האחת, (ישנה אולי גם שניה?) את נותנת כאן לכאורה מסרים בעלי משמעות כפולה. מצד אחד את מתארת מצב שבו כאילו הסכמתם עם קיום נשואים פתוחים, רק חשבת שהכל יעבור בשלום ומאידך, את מסרבת היום לקבל את התנהגותו ה"פתוחה". זו עדיין זכותך,דברים שהסכמת איתם לפני שנים יכולים להשתנות. אבל מתוך מכלול הפרטים בתיאור שלך, לא נראה שהוא מסכים לשינויים חזרה לחיים "נורמליים" אלא להפך, הוא מודה ביחסים שיש לו עם נשים אחרות ו"רוצה החוצה". חמורה יותר הצהרתו שמאס בחיי המין המשותפים שלכם. נראה לי שאת באמת צריכה לשקול ברצינות אפשרות של פרידה, אבל לא ברור מה את באמת רוצה ללא קשר לרצונותיו. האם את רוצה להמשיך את הנשואים במידה שהתנאים ישתפרו, או גם לך נראה שהסוף רצוי לך יותר. את מציינת חששות מפני הילדים והמצב הכלכלי. לגבי הילדים לפחות חלקם כבר צריך להיות בגיל העשרה ולמרות שזה גיל בעייתי, נראה לי שיש בכוחם להבין ולהתאים את עצמם למצבים כאלה יותר. אם הם אפילו קטנים יותר, לדעתי עדיף להמשיך לגדל ילדים בשקט מאשר בבית שאין בו הערכה וקשר טוב בין ההורים, הילדים מרגישים בזה מיד ואך תחשבי שזה לא משפיע עליהם, לפעמים יותר מאשר פרידה ןגרושים של ההורים.לגבייך, תמיד חשבתי שלהיות בודד בתוך "כלא" של זוגיות גרועה זה יותר גרוע מאשר להיות לבד לבד. לגבי המצב הכלכלי, לא הוספת שום פרטים, אני מבין שקשה להעביר פרטים במדיום כזה, אבל לצערי איני יכול להוסיף בשטח הזה. רק להעיר , שאם תחליטי לעשות את צעד הפרידה, את לא תהיי האשה הראשונה שעושה את זה ורובן המכריע שרד.

מאי 39

New member
הכן החלטה גורלית

אבל לא חשוב כמה היא כזאת לא לעשות שום דבר פזיז עד עכשיו הסכמת או לא הסכמת אבל לא עשית כלום גבשי את מה שאת רוצה בתוכך ורק אחר כך תפעלי פשוט קחי דף ועט כתבי את כל הבעד להישאר שם ואת כל הנגד לא ביום אחד תעשי חושבים טוב טוב לילדים יהיה קשה אבל הם צריכים אמא נינוחה ושטוב לה (מה שאף אחד לא מבטיח לנו שזה מה שיקרה אחרי גירושים) לכן את צריכה להיות מאוד בטוחה בעצמך כי רק כך גם את הקשיים תשרדי ולא שיהיה מצב שבו כל קושי יערער את הבטחון שלך בהחלטתך כלכלית אני מסכימה איתך שזה מאוד מפחיד אז גם כאן תבדקי טוב טוב את האפשרויות שיהיו לך אחרי הפרידה כלומר אפשרות לעבוד עבודה נוספת יקירה בדקי אם באמת אין לך מה לשקם בהצלחה

boon2

New member
תודה על התיקון

את באמת צודקת, מאי 39. אני מסכים שכל צעדים איזה שהם צריכים להעשות תוך יישוב דעת (רעיון רשימת הבעד ונגד הוא מעולה). השאלה היחידה שמטרידה אותי בקשר למצב הוא האם יש לה ברירה של זמן או שבן הזוג כבר החליט על צעדיו. אז צריך להתעשת במהירות.

s h o o s h a

New member
להחליט להחליט

כל הסימנים מונחים לפניך 'על השולחן' אפילו הודאה שלו כעת, כל שנותר לך הוא להחליט אם את מעונינת להמשיך במתכונת הנוכחית או לא מדבריך עולה כי אינך 'אוהבת' (בלשון המעטה) את דרך התנהגותו אבל מאידך גם אינך מדברת על רצון שלך לנסות ולשקם את היחסים. אולי כי בתוך תוכך את יודעת שהסיכוי קלוש, אולי כי את פגועה מהנחרצות שלו ("...שאיתי הוא מאס בחיי המין שלנו...") ואולי, כי בסיכומו של דבר, נוח לך כי יש לך מערכת, יש לך בית, יש לך 'ביטחון'. וחוזרת לשאלת המקור - האם את מעונינת להמשיך במתכונת הנוכחית? כן, כל החלטה שתחליטי, כל בחירה שתעשי, תשפיע גם על חיי ילדיך. עליך לשקול בכובד ראש את כל הנתונים לפני שאת בוחרת וכמובן שלא לברוח מהחלטה. אנו כאן לא כדי לשפוט ("זקוקה בדחיפות לשיפוטכם") אלא כדי לנסות ולהאיר בפניך את הדברים שאת כבר יודעת. אולי לתת לך זויות ראיה נוספות. אבל כאמור, את ההחלטות שלך את ורק את מורשית ומחוייבת לקבל. בהצלחה

seeyou

New member
לפני שמאשימים אחרים צריך לעשות

חשבון נפש... בת 40 נ+3 ילדים, נשואה כבר 19 שנה בתחילת הנישואין חשבתי לי שאם יהיו לנו נישואין פתוחים זה יעבור בשלום ?? מה הכוונה שלך ל"נישואין פתוחים "? גם לך היולך פלירטים או גברים אחרים? לפרק את החבילה ויחד עם זאת רוצה בטחון כלכלילעצמך ולילדים? לפרק את החבילה-אין בעיה בקשר לביטחון כלכגלי-זה לא תמיד עובד... יודעים איך יוצאים למלחמה אך לא יודעים איך חוזרים ממנה! אפשר להתחיל בחיים חדשים-אחרים גם בגילך ובמצבך אך שיהיה לך ברור שזה לא פשוט! יוסי

מאי 39

New member
לדעתי ותקני אותי אם אני טועה

נח לבן אדם בית מתפקד ילדים מסודרים ויש את האפשרות ללכת ולבא מתי שרוצים הוא אלה אם כן תשב לו מישהי על הזנב לא ימהר לעשות את הצעד ולכן שתחשוב טוב טוב לדעתי גם בכוונה לחיים פתוחים היתה בכך שתהיה לו אפשרות לצאת לבלות עם חברים ולאו דווקא לסטוצים וכן כך לגביה לצאת לבלות עם חברים ולא סטוצים וגם לבלות ביחד גם בחיי החלטנו על אפשרות כזאת שטוב שכל אחד יצא גם עם חברים לבד אבל החלטנו על יום מסויים וכך כל יום חמישי יש לו את האפשרות לבלות גם עד הבוקר ואני בימי שלישי כמובן תוך כדי אמון מלא וידיעה בכלליות עם מי מבלים

seeyou

New member
ציפיות יש רק לכריות -?

לכול מילה יש משמעות עם פרושים שונים.... "בכוונה לחיים פתוחים היתה בכך שתהיה לו אפשרות לצאת לבלות עם חברים "... כאשר מדברים על נשואים פתוחים עם אופציות כמו " יש לו את האפשרות לבלות גם עד הבוקר " אז ברור שזה כולל סקס!! את יכולה לחשוב על בילוי אחר שלוקח כול שעות הלילה? סליחה-אני חיי בעולם אחר? בנשואים שלנו - כול אחד יכול לצאת לכמה שעות לכוס קפה,סרט חוגים שונים אבל פעילות לכול שעות הלילה? זה לא אומר שהיא(או אני) לא יכולים לבגוד באותם שעות...אין מנעול נגד גנב... נכון צריך אמון מלא וידיעה בכלליות עם מי מבלים . יוסי

מאי 39

New member
יוסי היקר

כן אני מכירה בילויים שאפשר לבלות עד הבוקר בלי שזה יכלול סקס כמו לשבת בפאב עם חברים כמו לעשות על האש בים לצחוק ולשיר עד השעות הקטנות של הלילה אנחנו עושים את זה והאמת הייתי אישה מאוד קנאית והיתה לי בעיה בתחילת הנשואין שהוא בכלל יצא לבד עד שיום אחד אבי מורי אמר לי את עוד תגרמי לו לגרום לך לקנא בקנאה החולנית שלך ודיי עבדתי על עצמי והחלטתי להסכים בתחילה גם כשלא היה לי נוח למפגשים עם חברי הילדות שלו כל שבוע (רק גברים) ולכן לא יכולתי להצטרף מלמד אם היינו קובעים שהפעם גם הנשים מצטרפות. זה באמת אכל אותי בתחילה עד שלקחתי על עצמי לצאת למשהו שאני אוהבת לעשות והוא השירה ופתאום גיליתי שאפשר לבלות ולהנות גם בלי לבגוד ומאז זה ממש פתר לנו את הבעיות בעניין הזה הוא לא אוהב לשיר ולכן מראש מוותר להצטרף גם במקרה של מסיבות גם במקרה של נסיעות למופעים ולכן כשיש אימון אז אין בעיה

seeyou

New member
מה אני יכול להגיד לך?../images/Emo8.gif

איישתי אומרת לי כול הזמן:"יש לך ראש כחול"...אולי? מניסיוני החל מהרגע שידעתי מה זה בולבול-בערך בגיל גן ילדים(?!) ועד היום לרוב איפה שאני מביט רואה שהמין הוא שולט לנו בחיים.. החל מסרטים ספרים חוברות פרסומות ביגוד שירים תמונות ............ רוצים למכור מצבר-מצלמים בחורה בצורה מינית חלב? טלוויזיה מה לא? פותח את לאישה....תנוחות פורנו כול היום לא לדבר על הפורומים... אם אתה לא מזיין מהצד-אתה לא נחשב!!!או נחשב כמת! במילוים מתחילים לדבר על כדורגל,אחרי בירה אחד או שניים בדיחות וישר על זיונים לשבת בפאב עם חברים ורק לדבר? תמיד שעשינו את זה הצטרפו נשים בודדות-זרות...הרי האלכוהול מעלה את המורל.. ומה להגיד על ריקודים? הרי אומרים שריקוד זה מסר מה שהגוף עושה-אנכית ומה שהמוח מבשל-אופקית אבל מה? אם טוב לך לכם את צורת החיים אז באמת אין צורך לשנות Learn from other people's mistakes, life isn't long enough to make them all yourself.

מאי 39

New member
SEEYOU

ציינתי הרבה דברים שעושים לנו כיף לבד אבל אם תשים לב לא ציינתי כלל ריקוד הכן בריקוד יש לבעלי בעיה עם זה אני הייתי רוקדת המון ריקודי עם לפני שהתחתנו אבל פה הוא שם קו אדום שמאוד מאוד מפריע לו ולכן הפסקתי וגם אם במסיבות אני רוקדת זה תמיד יהיה בקבוצה ולא כזוג

seeyou

New member
הכן בריקוד יש בעיה ?!

נזכרתי בסיפור של אישה זקנה היא סיפרה שבצעירותה היתה מלכת הריקודים.... מה עשה הגורל? התחתנה עם בחור שלא ידע כלל לרקוד אבל מה? בזמנים ההם,היה מקובל להזכיר שרותים של רקדנים,אפילו במסעדות יוקרה... צודקת הריקוד הוא ההזדמנות להרגיש את הגוף של השני לנריח אותו-שזה גם גורם לגירוי לא פוסל גם רקודי עם-למרות שהם לא כמו ריקודי סלון אבל מתחילת האנושות התזוזות של הגוף קשורות לתרבות ולנורמות חברתיות ריקודי בטן מקובל לחתונות בהרבה מדינות כאשר באחרות זה גורם לבוז... מה שלא נעשה הכול למען הגירוי-סיפוק ייצרים.... יוסי נ.ב תגידי לו שגם בערב שירה יש סכנות של קירוב "לבבות"

הריקוד כפורקן הורמונאלי

מסכים הסכמה מלאה עם יוסי בדבר היות הריקוד ביטוי של "עוד פורקן הורמונאלי", נכון שאנו רואים מעת לעת שני בני אותו מין רוקדים, אך די במבט חטוף כדי לראות את ההבדלים. הקינאה הקניינית המתעוררת בגלל ריקודים איננה ריקה מתוכן וסיבות.

מאי 39

New member
יוסי תגיד לי אתה או האחרים

נ.ב תגידי לו שגם בערב שירה יש סכנות של קירוב "לבבות" יש מקום שאין בו סכנה של קירוב לבבות אפילו פה בפרומים אתה בעצמך אמרת שאי אפשר למנוע מגנב לגנוב מי שרוצה זה מה שהוא יחפש או ימצא לו נכון יש חלשים שגם אם הם אל רצו יכולים להתפתות לזה אבל מי שמודע לסכנות ויודע שהוא חלש או לא ולא מעוניין בהם יכול לעשות את הסטופ. לגבי שירה לא סתם לפי ההלכה אסור לאישה לשיר בפני גברים "קולה של אישה ערווה" ידוע שהכל בקול ואני אשקר אם אגיד שאין פיתויים אבל מבחינתי עדיף לשמור את הפיתויים בראש ולא לממש כי אחרי שזה קורה אין דרך חזרה

הנכון וה-לא נכון

לא אמרת דבר ש-"אינו נכון", ומכל מה שאמרת שהוא "הנכון" אי אפשר להנביע כלום, בבחינת " השמש עגולה", נתון נכון לכשעצמו אך מה מכך ניתן להנביע? רוצה לאמר- צודקת את כי אין שום מקום או עשייה שממנה אי אפשר להגיע לאותם "פיתויים". אנסה בדרך הבאה להבהיר- ישנו רק מצב אחד שבו אדם לא יטבע בים במאת האחוזים- זה אשר לא נכנס לים. כל מי שנכנס לים, הוא בבחינת פוטנציאל של טביעה. אך האם בכך מתמקד הדיון? לא!! ועל היכולת השליטה שאת מציינת- גם היא נכונה, וגם ממנה לא ניתן להנביע כלום. אסכם את דבריך כך- את צודקת. אסכם את הדיון כך- "המיליון מתחיל מן האחד". אולי בכך תימצא הבהירות. ולעיניינך- ההישתתפות בחוג ריקודים, בלי בן הזוג "התקני" שלך, היא בעלת הפוטנציאל, וכשאני עוד משקלל את תרבותינו, הייתי אומר אצלך "המיליון נמצא כבר ב-עשר" בהצלחה. אגב, בלי שום קשר, אני מברך אותך על שאת לא כולאת עצמך במוסד הזוגיות ונותנת ביטויים נפלאים לאני העצמי שלך.

מאי 39

New member
שיט ! אופס ../images/Emo9.gif סליחה

מתבונן למה כשאני קוראת אותך אני צריכה לקרא שוב ושוב כדי להבין מה שאתה אומר בבקשה הבהרה למה התכוונת המליון הפך אצלי לעשר ואם הבנת שאני רוקדת בלי בן זוגי אז תעית אני שרה בלי בן זוגי

המיליון מתחיל..

אי אפשר לספור מן הספרה 2 , תמיד מתחילים מן האחד. ההישתתפות בחוג ריקודים הוא כבר בסיפרה 10, מה לא מובן. ואם את משתתפת בשירה, בגפך, אז בסיפרה 5..... לא משנה הסיפרה כמו שמשנה שהיא לא --- אפס. מדוע את קוראת פעמיים? לאלוהים הפתרונים-- משמעות המילה עם פרי דמיונו של הקורא אני משתדל בכל מאוד להיות נהיר, לא תמיד אני מצליח. בהצלחה

רונתי

New member
קרניאל יקרה

לדעתי לאף אחד לא מגיע לחיות ללא אהבה. אין שום סיבה לחיות עם בגידות ולפעמים עדיף להתחיל מחדש, את עדיין צעירה 40 זה גיל נהדר כי הילדים כבר גדולים ואת יותר עצמאית. בדרך כלל אני נגד גרושין אבל אם את משוחחת איתו בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים ואומרת לו שאת לא מוכנה להמשיך כך והוא מבטל את דברייך, תבני את חייך באושר לבד, אפילו אם תרדי ברמת החיים.בהצלחה

ה"אין" וה"יש" בזוגיות

על פי דבריך, כדי לדון בזוגיות שלך צריך שיהיה "יש" אחד ולו אחד בלבד. אם אביא את התיש לרופא, יאמר לי זה האחרון- אינני וטירנר, אני רופא. אם אכניס את אופניי למוסך יגרשוני ויטענו שתמהוני אני כי מתקנים הם מכוניות ולא אופניים. ובכן- כדי לתקן, כדי לשקם, כדי להתבונן במשהו, צריך שיהיה קודם ה"משהו". שהרי אי אפשר לתקן משהו שאינו נתפס באחד מחושינו. והנה לך דבריי ה"אין" בזוגיות שלך ודאי, מוחלט, בולט. מושגי השיקום אינם חלים על ה"אין" זוגיות, את נמצאת במשהו שמנסה לחקות את ה"יש" זוגיות. ולטעמי- חבל על האנרגיות , הפני את הפוקוס שלהם אל עצמך, צאי לך מתוך ה-"דמוי זוגיות" וחפשי "יש" של זוגיות. אל תיבהלי מן הססטוס, אל תיבהלי מן המעמד הכלכלי, אל תבהלי מכלום, עליך רק להיבהל מן המחשבה כי תישארי ותלכי עם עצמך מדחי אל דחי. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה