החלטה גורלית

קרנושה

New member
החלטה גורלית

חלילה ושוב חלילה והייתם שם מה היתה החלטתכם? חשוב מאוד ומעניין מאוד מחכה לכל הדיעות...אני התעצבתי...

keren1

New member
מפחיד פשוט נורא. ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

עברה בי צמרמורת נוראית. איך איך איך אפשר להחליט כזה דבר. ידיעה שכזאת הופכת הריון מדבר כייפי לדבר שנוא ומפחיד. אני לא מקנא בהם וגם לא מאחלת לאויבי כזה דבר.

nonana

New member
נורא לדעתי אי אפשר להחליט החלטה

כזו- בכל אופן לכל הורה זו החלטה הכי קשה שיש מזכיר לי את הסרט "בחירתה של סופי" מה אגיד לכם לאויבים שלי לא מאחלת החלטות כאלו עצוב. (אבל במידה ולי זה היה קורה הייתי שומעת לקול הרופאים למי יש את הסיכוי הגבוה להישרדות).

קרנושה

New member
ואני תוהה.....למרות שאני נגד.......

הפלות וכו´......אני תוהה אם הייתי ממשיכה את ההריון הזה.....כמובן שאני לא שופטת את האם שהחליטה אחרת.....רק מנסה לחשוב על עצמי במקומה (חלילה טפו טפו טפו).....לא יודעת הדילמה נראית לי יותר מידיי קשה משאוכל להיתמודד איתה...

תוך סכנה שאשמע חסרת רגישות ../images/Emo4.gif

אגיד את זה: אני חושבת שהעובדה שההורים לא עשו הפלה כשגילו שמדובר בתאומות סיאמיות מעידה על אנוכיות רבה. הם רצו את ההריון יותר משרצו באושרן של הילדות. גם אם הילדה תשרוד, מדובר בסדרת ניתוחים קשה מאוד לתינוקת קטנטנה שתישא עליה את הצלקות הפיזיות והנפשיות עד סוף חייה. איך אתן הייתן מרגישות אילו ידעתן כל חייכן שאחותכן מתה כדי לתת לכן חיים?? ולגבי ההחלטה, נוראה ככל שתהיה, לדעתי צריך להחליט על זאת שסיכוייה להישאר בחיים גדולים יותר.

*שיר

New member
../images/Emo45.gif מיכל, אני מסכימה אתך לחלוטין

(אם כי אני לא שופטת אף אחד בעניינים האלה). היום הרי מגלים בקלות הריון של תאומים סיאמיים כבר בשבוע ה-8. אני יודעת שאם היו אומרים לי שהתאומים הם סיאמיים (טפו טפו טפו) היינו עושים הפלה.

טל של 4

New member
אני מהבוקר חושבת על זה

ולא ממש יודעת מה לכתוב. קודם כל נורא קשה לשפוט. הריון אחרי שנים של טיפולים הוא הריון אחר מהריון ספונטני. וההתיחסות אליו שונה לגמרי. אני יכולה רק לכתוב מה אני הייתי עושה, אבל זה מתיחס לנתונים שלי שהם אולי אחרים לגמרי. אני הייתי מבצעת הפלה, קודם כל כי לפי השקפת עולמי לעובר אין נשמה, אבל גם כי להכניס ילד "פגוע" ברמה כזאת למשפחה בריאה זה עונש לילדים האחרים וגם לו. בלי קשר זה נורא עצוב, ומקווה בשביל ההורים שיחזיקו מעמד.

למעלה