החלטה גורלית!!!

lonster

New member
החלטה גורלית!!!

אוקי. החלטתי לעשות משהו עם כל הקטע ההומואי הזה שלי וללכת לבית הפתוח כאן בירושלים. אחרי זמן לא מבוטל שהתלבטתי ולא ידעתי אם ללכת החלטתי שלא יכול לקרות כלום ואולי אני אפילו אפגוש מישהו (שזו מהות ההחלטה). אבל... אני עדיין מהסס ואני אשמח אם תוכלו להגיד לי דברים מעודדים לגבי כל העסק. אז תכתבו משהו נחמד.
 

Weasley

New member
הממףףף...

בחיים לא הייתי בבית הפתוח, בעיקרון... ביקשת לקבל דברים מעודדים. אני מקווה שתפגוש מישהו, ושתהנה והכל...(גם לי בא כבר לפגוש מישהו...) אבל צריך מלא אומץ כדי ללכת לשם, נראה לי. ז'תומרת, אם אתה בארון. אם לא אז סבבה, הכל טוב... אבל אני חשבתי על זה, ורצו לי במוח איזה מיליון קטעים שאני יוצא מהבית הפתוח בעיר שלי ורואה שכנה שלי חוזרת מהקניון והיא מזהה אותי וכאלה, או שאני פוגש פתאום חברים ואז בא קטע כזה של "מה אתה עושה פה???" זה משהו שלדעתי צריך לחשוב עליו המון... אבל תהנה, ובהצלחה בלמצוא מישהו- (לי זה לא יקרה בזמן הקרוב).
 

vogue15

New member
שלוםםםם! ../images/Emo80.gif

נעים מאד - אני אורי... המממ גם אני הולך לבית הפתוח... היום אני אבוא!!! אז אולי גם תבוא? (הודעה מוזרה קצת אני יודע.. פשוט אין לי מה לכתוב..)
 
למעלה