החלטה בעניין ה"חיים"

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
החלטה בעניין ה"חיים"

אז לאחר שטחנו מים כל כך הרבה זמן, הגענו למסקנה שאנו הולכים על זה וקונים את הפאזל הכי גדול בעולם 24K לגבי השתתפות בהרכבה - עדיין דרושים שני אנשים שישתתפו בעלות (375 ש"ח) ובהרכבה - יש מתנדבים ?? לגבי המסגור - ערן (FIREMAN) הבטיח לעזור לגבי התרומה - עדיין לא סגורים על זה.. בואו נגיד שיקח לנו לכל הפחות חצי שנה להרכיב אותו, זה מספיק זמן לברר לגבי התרומה...

fairy8

New member
מהם אזורי ההרכבה?

אני גרה באזור השרון כך שבמידה ויש מישהו שנותן את הבית באזור אשמח לבוא לעזור בהרכבתו, ההייתי שמחה שזה יהיה אצלי אך מכיוון שאני גרה עם ההורים ואין כ"כ מקום אפילו לפאזלים יותר קטנים אאלץ להשאר עם העזרה של ההרכבה המשך סופ"ש מקסים הרבה אור אהבה ושמחה.

דורנילה

New member
איך מתכוונים להתארגן עם הלוגיסטיקה?

כלומר - האם יתארגנו מפגשים יזומים להרכבה? מי שהפאזל יורכב אצלו מתחייב לא להרכיב בלי החבר'ה? אשמח לפרטים נוספים... תודה ושבת שלום

123נעמי

New member
לוגיסטיקת ההרכבה

יתארגנו מפגשים יזומים להרכבה ע"י המארח בזמנים ובתנאים שנוח לו לאירוח כמה חבר'ה שיבואו לעזור. המארח יהיה חופשי להרכיב את הפאזל לבדו בכל זמן (כמובן בזמנו החופשי) אחרת לא נגמור את הפאזל הזה לעולם. אנחנו לא לחוצים בזמן - כך שהנקודה הזו לא צריכה להלחיץ מישהו אין בעיה שההרכבה תימשך מעל חצי שנה. מה שאנחנו מחפשים זה עוד 2 מתנדבים - (2 כבר יש) שיסכימו לארח את הפאזל בביתם וכמה חברה שיבואו לעזור. כמובן שהוא יקבע את הכללים - מתי כמה ואיך

123נעמי

New member
יאללה חברים - הכול בשביל מטרה טובה

להתעורר - יוצאים לדרך
מי מוכן לקחת על עצמו רבע פאזל? (כמובן עם עזרה) צריך לקפוץ למים ולהתחיל - נעזור אחד לשני ונגמור את הפאזל הזה בנצחון גדול
חבר'ה.......................להתעורר בואו נרים את הפורום הזה עוד מדרגה ונעשה משהו מועיל ולא שיגרתי חייבים להתחיל לזוז ולנסות נראה שלא הולך - נעצור - לא קרה כלום - לפחות ניסינו לא נצליח לתרום - גם לא קרה כלום - ההצלחה תהיה שלנו שבכוחות משותפים הצלחנו להרכיב את הפאזל הגדול בעולם מה שבטוח אנחנו נרויח חויה גדולה שתישאר בזיכרוננו לתמיד
"הצלחנו להרכיב את הפאזל הגדול בעולם"
אז חבר'ה............. אנחנו רוצים לצאת לדרך. מי לוקח רבע פאזל?

123נעמי

New member
את חושבת.......

שפאזל של 6000 חלקים אינו בר ביצוע
אני מודיעה לך שיש כאן כאלו שהרכיבו כבר גדלים כאלו ואפילו יותר

ssyוM

New member
../images/Emo12.gif

יקירתי, מה בשאלה שלי גרם לך להסיק שאני חושבת שהפאזל אינו בר ביצוע או שאני לא מכירה מספיק את הנפשות הפועלות בפורום אותו אני מנהלת בכדי לדעת שיש כאן כאלו שכבר הרכיבו גדלים כאלו ויותר
שאלתי כי אני באמת לא יודעת מה הגודל של כל חלק והנחתי שלכם יש את המידע הזה, זאת מתוך תהיות ביני לבין עצמי באשר ללקיחת חלק ...

האדרים

New member
אפרופו גודל של כל חלק ...

בדיוק אתמול חשבנו שכדאי לכם לשאול האם ניתן לפתוח את הקופסא של הפאזל - מבלי לגעת בשקיות, כמובן. כדאי שתוכלו להתרשם: מה גודל החלקים להרכבה, האם יש בהם פרטים (והפאזל הזה מלא מלא מלא פרטים), או שמא החלקים רובם בצבע אחד. אולי זה נשמע לכם מוזר, אבל, מתוך הכרות עם הפאזל - לפי הגודל של התוצר הסופי, נראה שכל פס של זברה (לדוגמא) יכול להיות מורכב מעשרות (אם לא יותר) של חלקים בצבע זהה. ללא ספק הפאזל יפהפה וכיפי, אבל כבר עכשיו עברנו לשלב של התקדמות איטית. אין לכם מושג כמה
יש בים....

ssyוM

New member
החלקים בגודל סטנדרטי

ולכן, אכן כל פס של זברה מורכב מיותר חלקים בצבע זהה...

123נעמי

New member
אני לא חושבת

שמישהו יתן לנו לפתוח קופסא בלי לקנות אותה ואני גם לא חושבת שנצליח להתרשם מחלקים בשקית סגורה. זה קשה להעריך את המצב לפי זה. אני מודעת לזה שהפאזל הזה קשה להרכבה אבל זה לא מונע בעדי מלהתחיל ולנסות - מקסימוםםםםםםםםם...... אין לי בעיה להודות שאני לא מסוגלת להרכיב אותו ולעצור אז הפסדתי 375 ש"ח אבל ניסיתי
ד"ש לדגים

האדרים

New member
דרך אגב, בלילה, כשקשה להירדם...

התחלנו לספור
במקום כבשים. בשלב הבא, ייתכן ונעבור לזרועות של אלמוגים

fireman

New member
זה בעייתי מאוד מה שאת כותבת כרגע

"אין לי בעיה להודות שאני לא מסוגלת להרכיב אותו ולעצור אז הפסדתי 375 ש"ח אבל ניסיתי" אל תשכחי שהחלק הזה הוא רק חלק מתוך פאזל....מה יקרה אם באמת אנשים יקבלו את החבילות ויראו שזה גדול עליהם? או שאחד יישבר וכל השאר יורכבו? מה יהיה אז? אני מבין את הלהט של האנשים כאן להרכיב את הפאזל של 24 אלף "הכי גדול בעולם" אבל השאלה היא אם כולם עצרו רגע לחשוב אם הם בא-מ-ת מסוגלים להרכיב אותו? אני אמנם לא מרכיב פאזלים בסדר גודל של 5-6K אבל יצא לי להרכיב 2K והתחלתי לפני חודשיים ועצרתי (בגלל חוסר זמן) להרכיב 3K.....חברים, ההבדל אסטרונומי בעיקר בתכולת הפרטים על החלק, גם האלמנט הכי קטן שיש בפאזל מורכב מ5-6 חלקים שזה קשה מאוד (ע"ע נושא הפסים של הזברה) אני חושב שקופצים כאן יותר מידי רחוק ויותר מידי גבוה. אני בטוח שגם פאזל של 9-13K יתקבל בברכה ובאהדה בכל בית חולים (מה לגבי פאזל החיות שמחולק ל4?) בדיוק כמו פאזל של 24K שמעבר למורכבות בהרכבתו כל ההוצאות מסביבו עלולות להפוך את הניסיון הזה למפח נפש אחד גדול שעולה הון תועפות ולא מגיע לשום מקום. תחשוב על זה ברצינות.

האדרים

New member
מסכימים עם כל מילה

בלב כבד, מסכימים איתך. חשבנו בהתחלה להשתתף, אבל ... *** דווקא כי אנחנו מרכיבים עכשיו את גירסת הלייט (3K בלבד, הכי גדול שלנו עד כה) *** ובגלל שכואב לנו הלב לראות את רומא שלנו מוזנחת מעל חצי שנה הגענו להכרה שלא נוכל להתחייב ואין לנו שום כוונה להפוך תחביב לעונש (זה לא סותר את העובדה שלדעתינו נוכל לעמוד במשימה). מאחלים בהצלחה מקרב
לרצי המרתון. אם יהיה באפשרותינו, נשמח לעזור. האדרים.

ssyוM

New member
לכן אהיה מוכנה להשתתף בהרכבה ...

אף לקנות את חלקי בפאזל ( זאת לאחר שאראה שאני מצליחה להתארגן עם משטח הרכבה מתאים ...) בתנאי שאני לוקחת את החלק הכי שמאלי בתמונה

123נעמי

New member
תתחילי לארגן לך משטח הרכבה

את מקבלת את החלק השמאלי. שני משטחי קאפה של 150 על 100 שקונים באופיס דיפו ב59 ש"ח כל אחד ואת מסודרת. אחרי שתבני את המסגרת על הריצפה תחלקי לך את הפאזל לשני חלקים באמצע במקרה שלך :חלק אחד עם החיות והחלק השני מתחת למים ותעבדי על שני החלקים לחוד. כל אחד על הקאפה שלו הנקודה החשובה בפאזל הזה הוא מיון טוב של חלקים. למרות שזה נראה מאוד קשה . לאן לשלוח לך את רבע הפאזל?

ssyוM

New member
אני מכוונת למשטח ...

אחד אחיד כמו שיש אצל האדרים שעליו הם מרכיבים את רומא . אני מנסה לארגן לי משהו כזה .

למעלה