החלוקה בעונה השלישית...

SaberTooth

New member
החלוקה בעונה השלישית...

עוד מישהוא שם לב שיש חלוקה ברורה בין התפקידים של הבנות בעונה השלישית
פיבי בדרך כלל מוצאת את הצרות (התמימים), בדרך כלל בעזרת חזיון אבל לפעמים בדרכים אחרות. בהתאם לצרה שפיבי מצאה פרו מחפשת מידע בספר הצללים או כותבת את הלחשים ו/או הטקס במידה ואין טקס/לחש/שיקוי בספר. ופייפר מסתובבת איתם ומקפיאה דברים. החלוקה הזו לא מופיעה בכל פרק, אבל היא מופיעה ברוב הפרקים בעונה השלישית. עוד מישהוא שם לב לחלוקה הזו

HuGo Hell

New member
נכון!...

בעונה ראשונה כולן עבדו על הכול ביחד עונה שנייה גם אני חושב עונה שלישית פרו רשימה לאן זה מגיעה, פיבי ספר הצללים, פייפר/פרו שיקוי ופיבי לחש בעונה רביעית זה ממש חלוקה! פייפר שיקוי, פיבי לחש, ופייג´ אממ.. לצייר?!
פייג´ עוזרת (אני חושב אופל מה פייג´ עושה?!)

Ophel McNeil

New member
לא נראה לי. ../images/Emo4.gif

אני מודה שאם יש או הייתה חלוקה ברורה בין הבנות - אני לא שמתי לב אליה. אני תמיד חשבתי שהן פועלות היטב ביחד, כאשר כל פרק לכל אחת יש תפקיד אחר, לא קבוע. כולן מעלות רעיונות, חוקרות ובוקדות אותן. מעולם לא שמתי לב לחלוקה ברורה... כמובן שיש לכל בת את הצד החזק שלה, כמו לפיבי לחשים ולפייפר שיקויים, אבל לא יותר. לא שאני שמתי לב, בכל אופן.... סייבר, רוצה לפרט?

SaberTooth

New member
פירוט...

שמתי לב שבהרבה מהפרקים בעונה השלישית חוזרת החלוקה הברורה הזו: פיבי - מאתרת חפים מפשע/צרות פרו - טקסים/לחשים פייפר - מקפיאה דברים/לפעמים עוזרת עם השיקוי. פייפר אפילו אמרה באחד הפרקים בעונה השלישית (אני חושב שזה היה הפרק עם אקדמיית השדים) שכל מה שהיא עוש זה מקפיאה דברים. וכששמעתי את זה זה, הצחלתי לחשוב ושמתי לב שיש חלוקה ברורה בתפקידים של הבנות. בעונה הראשונה הן עבדו ביחד, וגם בחלק מהעונה השניה שהספקתי לראות. אבל בעונה השלישית יש חלוקה ברורה, לפחות לדעתי.

HuGo Hell

New member
אני דווקא חושב שזה אחרת..

פיבי ממציאה לחשים מ203 שהיא המציאה את הלחש של "הגאונות" פייפר רוב הזמן מקפיאה כי זה הכוח שלה אתה יודע.. פרו ופיבי רוב הזמן בספר הצללים מחפשות לחשים/שיקוי/פירוט על שד. אז פיבי תמיד עובדת על לחשים (כמו שראינו בספר בצללים ב202 שיש שן כישופים לרווח אישי) ככה שהן ממציאות ולפיבי יש צד מאוד חזק בלהמציא לחשים כמו שרואים ב409 וזהו פייפר יותר טובה בשיקוים כי לפעמיים צריך לבשל אותם אבל תמיד פרו היית האחראית היא תמיד הכינה שיקוים ומצא פרטים על שדים ולחשים אבל כשיא מתה רואים את החלוקה!

Ophel McNeil

New member
לא נראה לי.

לא יודעת... אני מעלה פרקים בעיני רוחי, ופשוט לא מצליחה לראות את החלוקה הזאת...
ואת המשפט הזה פייפר אמרה ב3X21, אחרי שפרו נהפכה לכלב ופיבי לבאנשי, לה היה כוח חדש, והיא הייתה על סף התמוטטות עצבים. די צפוי שהיא תפקפק ביכולת שלה ברגעים כאלה.

למעלה