החלומות שלכם

Aerosmith2006

New member
החלומות שלכם ../images/Emo15.gif

הכל התחיל היום, הלכתי בחוסר רצון לקניון רמת גן - למסעדה. לבשתי את חולצת ה - Aerosmith שלי. לא היה לי כוח להשאר שם אז אמרתי שאני הולכת לשירותים של ה 'מקדונלדס' (הרחק מהמסעדה)... כשיצאתי משם, בדרך חזרה מהשירותים למסעדה מישהי בערך בת 20 + עצרה אותי בחביבות ושאלה:" את אוהבת את אירוסמית'??" אני:"מאוד" היא:"וואוו זה נהדר... בת כמה את?" אני:" 14 וחצי" ואז היא פשוט התחילה לספר לי... :"את יודעת מה החלום שלי מילדות? הייתי רוצה לנסוע עם הלהקה לסיבוב הופעות. אפילו אחד. לעבור איתם ממדינה למדינה - זה יכול להיות נפלא..." חייכתי לי בסוג של "אני מבינה על מה את מדברת" ונפרדנו... השיחה הקצרה הזו גרמה לי לתהות לגביי החלום הלא מוגדר שלי לגביי aerosmith .... כלומר, יש לי מטרות לפניי שאמות, אחת מהן להיות בהופעה שלהם
. אני חושבת שהחלום שלי הוא להיות ידידה טובה שלהם. מין פנטזיה כזו כל הזמן להיות איתם בקשר ואם הם יבואו לארץ אז לארח אותם וכאלה.... זה יכול להיות משהו
(חבל שזה רק חלום
) מה החלומות שלכם? זה באמת מעניין אותי... מה החלומות שלכם בנוגע ל-אירוסמית'? אשמח אם תגיבו... זה יכול להיות דיון מעניין

ErezLahat7

New member
אחלה דיון

החלום שלי זה כמובן לעבוד איתם על אלבום סטודיו חדש. יכול להיות מגניב המחשבה שהלהקה תעבוד על אלבומי סטודיו יחד עם מעריצים יצירתיים, שנאמנים לסגנון המוכר של אירוסמית מאשר, מול גורמים של חברות תקליטים שהשיקול להוצאת שירים בדיסק הינו יותר מסחרי מאשר אהבה אמיתית למוזיקה.

my dream is...

ובכן הדבר שהכי הייתי רוצה מכל זה להקליט יחד עם אירוסמית ובמיוחד עם הסולן בעל הפה הגדול(סטיבן טיילור) חח.. שירר זה היה שווה בשבילי הכל!!!

AeroTom

New member
לזכות עדיין להיות בהופעה אני מניח

ואם אפשר גם לפגוש אותם אישית כדי להודות להם על מה שעשו לי, ועל זה שפתחו לי את הדלת לכל מה שאני שומע ואוהב כיום. ואם כמה שירים אהובים אישית יהיו בסט-ליסט בהופעה שאהיה נוכח בה, אז למה לא

בָלבָל

New member
ללא ספק..

להיות בהופעות... לפגוש אותם... ושאני לא אהתנהג כמו אהבלה אם אני באמת אעמוד מולם....

Aeroguy

New member
חשוב להיזהר לא לחייך כמו מטומטם!!

אח"כ זה רודף אותך שנים...

Aerosmith2006

New member
חחח כן...אויי זה כזה נורא../images/Emo177.gif

אני יכולה לתאר את עצמי, נפגשת איתם ולא יכולה להוציא מילה מהפה - אולי איזה צליל בסגנון "נאמנאמהההה.......באבאנאממ...."

SaintJohn

New member
אם תיכנסי לכרטיס האישי של אירוגיא

אז תביני למה הוא בדיוק התכוון

SaintJohn

New member
לנגן איתם, ללא ספק

חלום אחד הגשמתי, וזה להיות בהופעה שלהם. חלום שני אני עוד אגשים, וזה לפגוש אותם. אין לי מושג מתי זה יקרה, אבל אני לא רואה אפשרות שבה אני מוותר על החלום הזה, אפילו אם זה יקרה אחרי שהם יפרשו. החלום האמיתי הוא לנגן יחד איתם, ובעיקר את השירים שלהם שאני אוהב לנגן. זהו החלום האמיתי, כי אני די מאמין שהוא יישאר בגדר חלום. אבל כמו שסטיבן בעצמו אמר - Dream until your dream comes true

Aerosmith2006

New member
אההה חח ראיתי את התמונה, לא קישרתי!

ראיתי אותה כבר קודם, פשוט לא קישרתי

מרי לי

New member
בעקבות זה שקראתי שהוא היה בברקלי

אני כ"כ רוצה שהם יעבירו לי סדנא על הפקה הלחנה הופעה שירה עיבוד וכל שאר הדברים הגאוניים האלה.............

kulla m

New member
טוב נו אני לא יוצאת מקורים

להקליט איתם דיסק, אפילו שיר, להיות חלק מכל הארוסמית'...

למעלה