החלום ...

החלום ...

אתמול בלילה חלמתי עליו .... חלמתי אותו בגינס משופשף קצת קרוע וחולצת טריקו בלויה חלמתי אותו עם זיפים קוצניים בדיוק כמו שאני אוהבת אותו... חלמתי אותו ואותי מטיילים ברחבי האחוזה מגיעים לאגם קצת גדול קצת קטן .. ועל שפת האגם ישנו ספסל קטן ועל הספסל דמויות של מלאכים מברזל מוצמדים אליו ומסביב המון פרחי בר , שאף אחד לא טרח לגדל אותם הם פורחים לבד .. ממש פראים בגידולם לבן , צהוב , אדום סגול .. הם חלק מהצבעים שמופיעים בחלום והריחות שלהם משגעים אותי ואותך .. אנחנו הולכים פעם יד ביד פעם מחובקים חזק חזק לוקחים שאיפה עמוקה של ריחות הפרחים ונהנים פורסים לנו שמיכה על הדשא בסמוך לאגם שוכבים על הגב ומביטים לרקיע שנמצא מעל שמים בצבע כחול עם מעט עננים לבנים שמים מבריקים עם מעט כתמים אניואתה שוכבים על הגב .. מניחה את ראשי על חזך .. ואתה מלטף ברכות ידיך פעם נוגעות פעם מלטפות מלטף מלטף ואט אט אני נרדמת ... ופתאום .. אוף השעון מצלצל .... שבע בבוקר צריך לקום להתארגן מסתכלת על הצד השמאלי של המיטה לראות אם אותו אהוב שחלמת עליו נמצא .. ומה גדולה האכזבה לראות שהצד ריק ... ופתאום את חוזרת למציאות .. מציאות שלהיות לבד ..

למעלה