החלום שלך....

פיירבול

New member
החלום שלך....

רצית שאהיה בשבילך חלום שיאיר את מציאות היום יום, שיצבע לך בגוונים ורדרדים את החיים החדגוניים האפורים. רצית שאוהב את המילים שלך, שיהיה נעים לי גם עם השתיקות, שתמיד אהיה מוכן ללטף אותך ואף פעם לא אבוא אליך בדרישות. רצית שאהיה חכם ובעל תושייה, שתהייה לי תשובה על כל קושיה, רצית שאהיה חם עם תשוקה רבה כל פעם שיבוא לך לעשות אהבה. רצית שאהיה תם, יפה וצעיר כדי להתגאות כשנסתובב בעיר, אך באותה נשימה גם מבוגר די כדי לא לרצותך כל הזמן צמודה אלי. וכיוון שכל כך אהבתי והבנתי אותך, החלטתי להישאר רק החלום שלך, האם לא את זאת שאמרה כל הזמן שחלומות לא נועדו להתגשם לעולם?

לב איש..........

הנר עדיין דולק , רוקד את מחול הלהבה על גופך השרוע על המיטה .... ניגון של שיר מלטף שערך השחור נושק לריסייך , יורד ללחי חלקה ומתנגן בפיך בלחש.... לב איש מבקש אל תוכו פעימות אהבה מעומק הלב הקטן הצר מלהכיל .... פעימת הלב מכה בחזך , עינייך עצומות מבלי לראות ידייך קפוצות כדי לא לחוש את אותו כאב שהגוף זועק..... בדממה.
אהבתי

פיירבול

New member
כשירדנו לים...

בפעם ההיא כשירדנו לים זרקנו אבנים לעיגולי מים. גלים מבחוץ לא היו כמו הסערה שבפנים ורסיסים מלוחים שטפו אותנו. בחוף ים שקט משלי אפשוט את בגדי ובגדיך נצלול לחול, אחר כך למים, נחשוב רק טוב ואקשיב לשיריך לשירך,כמו היה הראשון לי ואצלול אתך בחיבוק אנשק למקום שאהבת גם לך יהיה אז רעד בגוף אתפלל שאין זה חלום.

ובאותו ים.....

נחשול ציפיתי שייקח ויטביע אותי, בקצפו הלבן שער ראשי יעטוף , עם מימיו הקרים אש תאוותי ירגיע , בצבעו הכחול את הבוקר יאיר לי .... כי אליו נכספתי ובימיי נטרפתי עד שבא וסחף אותי אל תוך מערבולת חייו כחיי.....

למעלה