החלום שלי ...

galit3880

New member
החלום שלי ...

החלום שלי היה הלילה פשוט הכל הציף אותי הגעגוע ראיתי איזה בחור חמוד שמדבר עליי אולי זה אתה ? אני מתגעגעת ואתה לא שומע אותי , כאילו התנתקת מעולמי כאילו לא היה כלום בינינו , או שהיה אבל החלטה להיות בחייך עכשיו ולהבין מה קורה שם ... אני רוצה לשמוע מילה אחת , אולי לגעת בך כמו בחלום לחוש אותך ולהרגיש את הריח הטוב שלך אבל אתה לא בא , אתה לא נכנס לפה ומדבר איתי אני מתגעגעת וזה מעצבן אותי שאין אף אחד שם שיכול לענות לי איפה האיש ההוא שכל ערב היה איתי ונעלם אלה רק אמר שכולם כועסים עליו איפה ? למה כועסים ? מה איתך ועם החברה ? ומה עם כל החלומות שלנו המשותפים שדיברנו עליהם ... אני מתגעגעת והמשפט שהשארת לפני מספר ימים .... " אני לא כועס עליך אבל מאוד מתגעגע "...יושב לי בלב ולא יוצא ... מתי נוכל לדבר עליו ... מתגעגעת מאוד ואוהבת אותך בתוך הלב עמוק אבל הכל בקרוב יצטרך להעלם כדי שאני ינסה להמשיך הלאה ... לחפש אחרי חיי אני מתה מתה שתכנס ותספר לי מה קרה ואז תשחרר אותי במובן מסויים אמרו לי להשאר אופטימית ואני מנסה להיות כך ........ אבל כולי משתגעת מתה שאני ישמע את הקוקו של האי סי קיו ואתה תיהיה בהודעה ... מתגעגעת חושבת עליך ומקווה שגם אתה חושב עליי בה לי לשלוח לך חיבוק חזק... אז נשיקות ואוהבת אותך ... אני ה... שלך

גלית,

את התשובות לשאלות רק את יכולה לתת ורק בעזרתו נסי לדבר איתו, בעדינות ללמוד מה קרה ומה השתנה... נסי להיות חברה בשבילו, לתמוך בו ולתת לו יד אבל שימי לב שאת לא נדחקת הצידה בדרך אל תוותרי על עצמך.

למעלה