החלום שלי
היי כולם! היום היה לי את החלום הכי כיפי בעולם! לא השתמשתי באף שיטה- לא כתבתי יומן חלומות ולא כלום, ולפני שנרדמתי התפללתי שיהיה לי חלום צלול (כמו בכל לילה- השיטה הזאת היא השיטה שלי- העצלנית...
), ואז התחלתי לחלום והחלום התחיל כחלום רגיל ואז נכנסתי לחנות וכשיצאתי יצאתי במקום אחר לגמרי- מקום שאני מכירה- כיכר המדינה, ואז אמרתי לי- רגע כיכר המדינה לא נראה ככה- זה חלום! (ולא התרגשתי כל כך-לא עד כדי התעוררות או טשטוש לפחות...) ואז אמרתי יו אם זה חלום אז אני יכולה לעוף- ואז קפצתי והתחלתי "לשחות" באוויר, וצירפתי אלי עוד כמה מכוניות שיעופו איתי- אבל אז נהג אחד עשה לי אצבע משולשת- ואז אמרתי לו שינחת- והוא אמר מה תעשי לי אם לא, ונבהלתי אבל אז חשבתי לי: "רגע זה החלום שלי!" ואז נגעתי נגיעה קטנה במכונית ואמרת "תיפלי" והיא נפלה!!!! עשיתי אותו דבר לכל שאר המכוניות, והגעתי בטיסה לאיזור מפחיד שכבר חלמתי אותו פעם- ומדי פעם הדימיון ניסה להשתלט-אבל כל פעם אמרתי לי: "זה החלום שלי- אני מחליטה!" וזה עזר! (שום סיבובים במקום או משהו...) ואז החלטתי שאני טסה לצרפת (לא יודעת למה... סתם) וגם שאני אפגוש את הבנאדם הכי מתוק בעולם (הבנאדם שאני אובהת...)ואנשק אותו- אבל אז אח שלי צעק והתעוררתי.... באסה....
אקיצר: כשאתם בחלום, ואתם הולכים לאבד צלילות או שהדימיון משתלט עליכם- תגידו זה החלום שלי- אני קובע.... זה עובד!!!!!!!!! ביי כולם!!!!!!
היי כולם! היום היה לי את החלום הכי כיפי בעולם! לא השתמשתי באף שיטה- לא כתבתי יומן חלומות ולא כלום, ולפני שנרדמתי התפללתי שיהיה לי חלום צלול (כמו בכל לילה- השיטה הזאת היא השיטה שלי- העצלנית...