החלום שלי

fishi14

New member
החלום שלי

היי כולם! היום היה לי את החלום הכי כיפי בעולם! לא השתמשתי באף שיטה- לא כתבתי יומן חלומות ולא כלום, ולפני שנרדמתי התפללתי שיהיה לי חלום צלול (כמו בכל לילה- השיטה הזאת היא השיטה שלי- העצלנית...:)), ואז התחלתי לחלום והחלום התחיל כחלום רגיל ואז נכנסתי לחנות וכשיצאתי יצאתי במקום אחר לגמרי- מקום שאני מכירה- כיכר המדינה, ואז אמרתי לי- רגע כיכר המדינה לא נראה ככה- זה חלום! (ולא התרגשתי כל כך-לא עד כדי התעוררות או טשטוש לפחות...) ואז אמרתי יו אם זה חלום אז אני יכולה לעוף- ואז קפצתי והתחלתי "לשחות" באוויר, וצירפתי אלי עוד כמה מכוניות שיעופו איתי- אבל אז נהג אחד עשה לי אצבע משולשת- ואז אמרתי לו שינחת- והוא אמר מה תעשי לי אם לא, ונבהלתי אבל אז חשבתי לי: "רגע זה החלום שלי!" ואז נגעתי נגיעה קטנה במכונית ואמרת "תיפלי" והיא נפלה!!!! עשיתי אותו דבר לכל שאר המכוניות, והגעתי בטיסה לאיזור מפחיד שכבר חלמתי אותו פעם- ומדי פעם הדימיון ניסה להשתלט-אבל כל פעם אמרתי לי: "זה החלום שלי- אני מחליטה!" וזה עזר! (שום סיבובים במקום או משהו...) ואז החלטתי שאני טסה לצרפת (לא יודעת למה... סתם) וגם שאני אפגוש את הבנאדם הכי מתוק בעולם (הבנאדם שאני אובהת...)ואנשק אותו- אבל אז אח שלי צעק והתעוררתי.... באסה....:( אקיצר: כשאתם בחלום, ואתם הולכים לאבד צלילות או שהדימיון משתלט עליכם- תגידו זה החלום שלי- אני קובע.... זה עובד!!!!!!!!! ביי כולם!!!!!!

Cheetah

New member
פששש

אהבתי את השיטה הזאת, באמת יפה, לא מעשי אבל נחמד

fishi14

New member
יכול להיות ש...

יכול להיות שזיהיתי שזה חלום כי יש לי מודעות גבוהה לסביבה ולמתרחש? או בגלל שאני מכירה את המקום כל כך טוב?... אולי... בכל מקרה זה היה כיף לא נורמאלי! אבל היו קטעים שבהם הדימיון השתלט ואני מתתי מפחד!!!!!!! (היה שם איש שהוא חצי איש חצי שבלול או משהו כזה... ובית קברות עם כמה שומרים מפחידים לאללה...) היה שם קטע נורא כיפי- שבו עפתיוהגעתי לאזור מלא הרים ועפתי מעליו והוא היה נורא יפה...
עם הרבה עצים
, ושלג והמון דברים יפים... בכל מקרה... ביי

yariv~2

New member
זיהית בגלל שיש לך

מודעות לנושא החלומות הצלולים. זה הכל. אני חושב.. הדימיון השתלט? לי זה לא קורה.. אבל אם את אומרת כנראה שזה כיף..

למעלה