החלום מתרחק......

dizel4

New member
החלום מתרחק......

אתמול הייתי אצל רופא אוזניים.חשבתי שהכל יהיה בסדר.אבל פתאום משום מקום,היא אומרת לי::::: בחצי שנה הקרובה ,אסור לך לצנוח!!!! הייתי בהלם,בשוק ,לא ידעתי איך להגיב??? כבר נרשמתי לתחילת הקורס ב11 לחודש. פתאום בא לי רופא ,ומשנה סדרי עולם,בשבריר שניה!!. אני ממש מרגיש חרא עכשיו.הצלילות גמרו לי על האוזניים ,לתקופה הקרובה. אני ממש , אבל ממש מקנא בכם .אבל לא דואג "כול כלב,ביז יומו!!". תהנו,תצנחו(חבל שאני לא יכול להגיד,שאני אחד מכם)וניפגש בשמחות!!! שלכם,דיזל

danmordechay

New member
תגיד גם אסור לך לטוס?

כי הגובה בו אנו מגיעים לצניחה חופשית אין בו לחץ המשתווה לצלילה לדוגמא... גם לי תמיד יש בעיות באזניים (צלקת בעור התוף שיכולה להתפוצץ בלחץ), אסור לי לצלול, ובטיסות תמיד כואב לי בנחיתה... אבל אני כבר 8 שנים צונח ואף פעם לא היתה לי בעיה... האם הרופא ששאלת הוא רופא תעופתי כמו שאמר לך אוהד ניר?

CUT II CUT

New member
תזהר!!!

דן תזהר, אתה מגרה בן אדם לסכן את הבריאות שלו... אתה מוכן לשאת בהשלחות של זה????

dizel4

New member
אף-אוזן-גרון

לא. הרופאה שהייתי אצלה,היא רופאת אף-אוזן-גרון. יש לי תור לרופא ביום שני. אם הוא יגיד לי שאני יכול לצנוח,אז אני אצנח.אבל מצד שני אני צריך לקחת בחשבון גם את מה שהרופאה הזאת אמרה לי,לא? אתם לא חושבים ככה? נתפלל שיהיה טוב!!!

OhadNir

New member
אני הייתי

לוקח רק את מה שהרופא התעופתי אומר. אולי הייתי הולך לשמוע חו"ד נוספת אצל ר.תעופתי נוסף. אבל שוב- זה אני. תהיה בריא ואל תדאג, אתה עוד תקרע את השמים.

zadek

New member
דן- יש לי המלצה בשבילך!

כדי לשמור על האזניים שלך הייתי ממליץ לא לדחוף את אטמי האזניים עמוק מדי:) ככה לא נצטרך לשרוט את עור התוף עם מכשירי חיתוך חדים במיוחד...

danmordechay

New member
חחח אתה צוחק אבל מאז אני לא טס עם

אטמים
או לפחות לא דוחף כ"כ עמוק לתוך האוזן

ענבר רז

New member
לא לאבד תקווה

אני נפצעתי בפיצוץ בצבא, וחוץ מזה שעפה לי היד גם נקרע לי עור התוף בשתי האוזניים. לקח קצת זמן עד שהוא התאחה, ובאוזן שמאל אפילו הייתי צריך לעבור ניתוח כדי לאחות אותו (כי החור היה גדול מדי). היום אני צונח בלי שום בעיה, אני מפמפם בירידה בגובה, כמו כולם, ולא היתה לי שום בעיה מאז. לא בכאבים, לא בשיווי משקל ולא בשום צורה אחרת. למעשה, צנחתי עוד לפני הניתוח של האיחוי, אאל"ט. אז נכון, לכל אחד יש את הפגיעה שלו ויכול להיות שדווקא הפציעה שלך היא יותר חמורה משלי (אם כי קשה לי להאמין...) אבל אני מאמין שעם הרופא הנכון, זה שמכיר את החומר ולכן לא מפחד, תוכל לצנוח. אם יש שאלות, שלח לי מסר. ענבר

למעלה