החלום ושברו...

בולולה

New member
אינדית יקרה !

יקירתי, בטח שעוד זוכרים אותך ואפילו מתגעגעים ! ההודעה שלך צמררה אותי והעלתה בי תחושות כאב מוכרות כ"כ - לצערי הרב. מאחלת לך שחתונתך תחתום תקופה לא קלה ותביא איתה ימים של אושר, שמחה, אהבה, הגשמה, חברות טובה ופוריות מבורכת. למרות הקושי זה הזמן להתרכז בשמחה שלך ושל בן זוגך ולצעוד איתו יד ביד לעבר העתיד המשותף שיהיה בע"ה עמוס ברגעים של נחת. חושבת עליך ושולחת חיבוקים.
בולולה,

סביון1

New member
אינדית יקרה

אין לי מילים לנחם אותך. מצטערת מאד מאד מאד בשבילך - קשה מאד הצמידות הזאת של הגרידה לחתונה. מקוה ומאחלת שתצליחי להתחתן בשימחה ולזכור שעוד נכונו לך חיי נישואין ארוכים ויפים, עם בעל אוהב, הריונות וילדים.

הופ2

New member
כל כך מבינה לליבך

אינדית יקרה, אני כל כך מבינה את כאבך ותיסכולך כעת, אני חושבת ששנינו גילינו שאנחנו בהריון בערך באותה תקופה (אני ב-24.8) ועברנו כעת את אותה חוויה קשה של אכזבה. גם אני כעבור שבוע וחצי של ידעה שאני בהריון, עשיתי בדיקת דם ולתדהמתי הבטא נתקעה ב-500. כתבתי כאן על הרגשות הקשים שעלו בי, על הרגשת הטימטום מול המציאות המכה. כך שאני מבינה אותך, אוי כמה אני מבינה אותך. מאחלת לך שתהיי חזקה, שתאספי את השברים ותמשיכי הלאה, כי עוד הרבה דברים טובים לפנייך. זה לא הסוף, זו רק ההתחלה של הצעד הבא שלך. עוד יום ועוד יום וכן מסתבר שהכאב כן דוהה קצת עם הזמן (ואני כתבתי שזמן לא מרפא הכל, אבל כנראה חכמים ממני שעברו כמה דברים אולי אף קשים יותר בחיים, אמרו לי שאני טועה), ועד יום ועוד יום ויהיה לך קצת יותר טוב. אבל, מותר לך לבכות ולחשוב ולכעוס ולהתאכזב, כי רק זה יוביל אותך הלאה. מחבקת אותך חזק ומאחלת לך מכאן רק המשך דרך קלה וצלחה. וכן מזל טוב שיהיה לך ולבן זוגך על האיחוד הקרב בינכם. המון אושר. הופ

הרמוניה

New member
שולחת חיבוק ענקי

קופסא ענקית של דבק קסמים-להדביק את רסיסי הלב השבור ואבק תינוקות..... הרמוניה

sab sab

New member
אינדית....אני כל כך מצטערת לקרוא

את הודעתך....אין לי מילים להוסיף על מה שהבנות כבר כתבו לך. תנסי עכשיו להתרכז באירוע המשמח שמחכה לך בעוד כמה שבועות

נתנאלה2

New member
כל כך עצוב ../images/Emo7.gif

אבל יודעת שאת חזקה וביחד עם האיש
תתפנו לשמוח ביום שמחתכם כי יום נישואין יש רק אחד וילדים יהיה יותר המון חיבוקים ובאמת ללא מילים

אינדית

New member
שוב תודה לכולכן...

תודה. כמה שחשבתי שהכל קלישאות (כל היום אני שומעת מאנשים "תהיי חזקה", "כל עכבה לטובה", "תהיי שמחה - את מתחתנת".........) אתן, כמובן, יודעות יותר מכולן מה לומר ואיך. קצת קשה לי לדמיין איך אני מתעוררת ביום רביעי בבוקר בסויטת הכלולות שלי, עם בעלי הטרי, קמה ונוסעת לבי"ח ל"החדרת למינריה" להרחבת צוואר הרחם, חוזרת הביתה, מתייצבת לגרידה ביום חמישי בבוקר, וביום שישי חוזרת לשמחת הנישואין בשבת חתן. מטורף. כמו החיים, לא?

TWEETY =^.^=

New member
אינדית יקרה שלי ,,,../images/Emo7.gif אני בוכה עמך

כל כך עצוב לי לשמוע חומד
אופפפפ את כל המילים החכמות והמעודדות כבר אמרו רבות לפני, לכן יכולה לשלוח לך עוד
צהוב ללא החיוך הטיפשי שאליו והמון איחולי בהצלחה ומזל טופ. הלוואי הלוואי שהסופ היה אחר, אבל הוא לא ואת חייבת לאסופ את הרסיסים איך שהוא ולהמשיך לעבר החלום,,,ואם את בדרך לירח דבש, אז מאחלת לך פיספוס נעים שרוב רובן של החברות פה כל כך משתוקקות אליו
מועךךךך ואמן אמן שתחזרי אלינו בעוד חודש לערך עם סיפור על פיספוס מהסרטים
שיהיה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
יקירתי

גוליגל

New member
אוי מסכנה שלנו!

כל כך עצוב איתך, אינדית
עצוב לי. כל כך קיויתי בשבילך שתעמדי מתחת לחופה עם סוד מאושר שאף אחד (כמעט) לא יודע. ועכשיו נהיה לך סוד כל כך עצוב. מחר חתונה אז בטח את כבר לא בפורום. בכל מקרה, אני מאחלת לך חתונה נהדרת. תבקשי מהמאפרת שתאפר אותך ככה שהעיניים לא יראו אדומות מבכי, ותרקדי, ותשתוללי, ואפילו מותר לך לשתות ולהשתכר. תהיי הכלה הכי מקסימה, עם החתן הכי משגע. ואני מקווה ששניכם תהיו שמחים ועליזים ותשכחו לכמה שעות מהעצב הגדול. ואחרי הגרידה - תיכנסי כבר להריון! ואז נועם תעשה |וי| על הריון שהסכים להקלט רק להורים נשואים. אני מבטיחה לך שבעוד זמן מה - שבועות או חודשים מעטים - ההריון שלא הצליח, והגרידה (שיהיה לך בהצלחה), והכל - יהיו זכרון רחוק. לעומת זאת החתונה תשאר זכרון חשוב ומשמעותי. ואחר כך ההריון והלידה - טוב, זה סיפור אחר שאין לי נסיון בו. קבלי המון
ים.

מה עושים כשאין מילים.

רע לי איתך נורא רע לי לקרוא מה שאת מספרת רק מתעקשת להאמין שבסוף תחיכי מנשקת אני

יעל301

New member
אוייי אינדית ../images/Emo7.gif

כל כך מצטערת לשמוע... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל כך שמחתי בהודעה שלך ... ורק עכשיו נכנסתי וקראתי את הבשורה הזו... שולחת לך מלא מלא
ים שיעזרו ולו במעט... מקווה שתהיי בסדר.. לקראת החתונה.. עצב מהול בשמחה.. אבל יהיה בסדר את חזקה וכולנו כאן בשבילך חמודה אז שוב כל כך מצטערת לשמוע ושולחת לך

bapi

New member
הכאב, אוי הכאב הזה ../images/Emo10.gif

אני קוראת את הודעתך כלא מאמינה
זה פשוט לא יכול להיות
מצטערת על התגובה המאוחרת ומקוה שזה יסתיים בצורה הטובה ביותר
בכל אופן שיהיה הרבה מזל טוב
ומקוה שהאושר של החתונה ישכיח ממך מעט את הכאב העצום
שולחת מכאן
ים אין סוף בתקוה להתחלה חדשה טובה עוד יותר

אינדית

כ"כ מצטערת לקרוא על הצער הגדול גדול שלך. כ"כ עצוב, להיפרד כך מהילד שצמח בבטנך. היום את מתחתנת, ואני מקווה מאוד שאת מצליחה להדחיק את הכאב הגדול לפחות לכמה שעות כדי שתוכלי לאפשר לעצמך להיות מאושרת בחתונה, ושיהיו לך זכרונות נעימים שתמיד יחממו לך את הלב. אל האבל שלך תחזרי מחר, אבל אני פשוט רוצה שמהחתונה יהיו לך זכרונות מאושרים. מאחלת לך שהחתונה תהיה שמחה ומאושרת ותהני מכל רגע. ושהגרידה מחרתיים תעבור בשלום, ואח"כ תתאוששו ותתחילו חיים חדשים שבהם הדברים יסתדרו בנחת ובקלות.

אדוינה

New member
הי!

רוצה להשתתף בשמחתך!! וגם להצטער איתך.מקווה שיקרה לכם מהר ,הדברים שאתם מצפים להם!

GALAULI

New member
באהבה

אינדית מתוקה.... אני מקווה שמאתמול קצת הוקל לך קצת יותר שמח לך שהרי זהו יום גדול עבורכם!!!! תהני מהיום הזה אל תדאגי מתוקה,כל דבר בזמנו ....ומה שמגיע מתקבל בזמנו באהבה!! ליבי איתך כמו כולן כאן,בטוב וברע והרי זה מסביבנו כל הזמן... היי חזקה ,שמחה, אופטימית ויפה! גלי.

למעלה