החלום ושברו...

אינדית

New member
החלום ושברו... ../images/Emo14.gif

שלום, אחיות. אני יודעת שכולן נורא עסוקות עכשיו במאבק הפוליטי הקשה, אבל אני פה, הקטנה, חוזרת לחיקכן בשקט, בעצב. בזמן שלא הייתי בטח נוספו הרבה בנות שלא יודעות מי אני, וגם הרבה בנות נשטפו מכאן בגל ההריון ששטף את הפורום לא מזמן, כך שאני לא יודעת כמה מאחיותיי המוכרות והמכירות נותרו, ובכל זאת אני מספרת... הדופק המיוחל לא הגיע. הגרידה נקבעה ליום חמישי. החתונה ביום שלישי... קצת כמו יום הזכרון שצמוד ליום העצמאות, לא? חוזרת אליכן.

טלי אבג

New member
וואו ../images/Emo7.gif עצוב לשמוע.

ובתקוה שיום שלישי יהיה היום המאושר ביותר בחייך, והוא יהיה יום של פתיחת שער האושר- מחזיקה לך אצבעות
טלי

נועם@בת

New member
אוי לאאא אינדית ../images/Emo14.gif

נפרדנו ממך כדי שתעברי לפורום הריון, לפורום נשואים טריים. לא כדי שתחזרי אלינו עם רסיסי חלום שבורים שפוצעים את הלב. אינדית יקרה שלי, לא יועת איך לנחם ולא יודעת איך לשלוח כוחות ליום שצריך להיות בין המאושרים בחייך. איכשהו חושבת שמהמעט שהכרתי אותך יש בך כוחות לשים מחיצה בין הכאב לבין השמחה. מתפללת שלמרות העצב העצום ששוטף אתכם תדעו למצוא את המעבר הזה לשמחה ואהבה. שמה שהתחיל בסיני ימשך בחתונה וישאר להבא לילד שידע לפעום ולהוולד. מחבקת חזק ומקבלת אותך חזרה באהבה למרות שהייתי מעדיפה שלא...
נועם

לבנה123

New member
שלחתי לך מסר

ואני חושבת עלייך. אבל פה אני אשלח גם את החיבוק הכי גדול שאני מוצאת, ואת האמונה שזה עוד ילך.

petit choux

New member
אויישששש מתוקה../images/Emo7.gif

כואבת איתך ושלוחת לך חיבוק חזק של
בתקווה שהוא יעביר אלייך קצת מהוכחות שלו

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif שמחה ועצב השלובים זה בזה

שלובים בחיינו כאן מאז ומתמיד... זה לא עושה את זה קל יותר זה רק עושה את זה ציני יותר. מאחלת לך לעבור בשמחה את החתונה ובקלות את הגרידה ומהר מאד לחזור למסלול

חס33

New member
המון חיבוקים

מי כמוני יודעת את גודל האכזבה תנסי לראות את האור בקצה המנהרה. יש לך חתונה וזה שמחה בפני עצמה אל תתני לעצב להשתלט תשמחי ותהני כי פעם הבא זה יהיה 9 חודשים מלאים.

יעליק27

New member
אוי אינדית ../images/Emo14.gif

עברה לי צמרמורת ענקית עכשיו, אני ממש לא יודעת מה להגיד, איזה כאב...
אני מרגישה שעכשיו האיקונים עושים את העבודה יותר טוב מכל מילה שאני אוכל אי פעם להגיד. כואבת את כאבך, מחבקת אותך חזק חזק
אנחנו כאן, ואני באופן אישי
מקווה ומאחלת לך שהחתונה תהיה נפלאה, ושמחה ושהכל ילך בדיוק כמו שאת רוצה וכמו שחלמת
מחכה לעידכון על החתונה, ושוב,
ים

הוג

New member
אין מלים...

בדרכי לחופה לפני שנים, אמרה לי אשה דתיה שכל מה שכלה מבקשת מתחת לחופתה - נענה. שערי שמיים נפתחים והבקשות מתקבלות. לא בטוח שזה עובד כל כך (אומנם לא ביקשתי ילד - סתם להיות עשירה...
)אצלנו זה קצת צולע. אבל עדיין יום ג' זה פעמיים כי טוב, ובכל זאת את נישאת לבחיר לבך אז עדיין זה צריך להיות הזמן הכי טוב שלכם. בתקווה שבשנה הבאה, זה יהיה הזמן הכי טוב עבור שלושה מכם!

kasa

New member
אוי, לא, אינדית ../images/Emo14.gif

כבר ממש נגעתם באושר, והוא ממש נקטע באיבו. עצוב נורא. כמה מוזר לאחל לך גם
לחתונה וגם לומר "אני כ"כ מצטערת" באותה נשימה, אבל תזכרי, שתמיד אחרי יום זכרון מגיע יום העצמאות.... אז בכל זאת מאחלת לך חיים טובים עם האיש, ואושר ואושר ואושר !

מורגנה1

New member
אינדית יקרה ../images/Emo14.gif

הייתי שם, כ"כ מבינה איך זה כמעט כמעט לגעת בחלום... ואז להתעורר. מקווה שתמצאי בנפשך לשמוח בחתונתך ומתוך השמחה הזו- להמשיך הלאה. זה יקרה. את תראי. -חיבוק בלי חיוך-

אינדית

New member
תודה, אהובות ../images/Emo23.gif

המילים החמות שלכן, כרגיל, חודרות עמוק לתוך הלב ומוכיחות שלעיתים מילה יכולה להיות לא פחות עוצמתית מחיבוק בשר ודם. תודה רבה

sigal78

New member
אחות יקרה,

כואבת את כאבך
לצערי בחיים האלה העצב מהול בשמחה והשמחה מהולה בעצב... מאחלת לך שתדעי רק שמחה. שולחת לך
עם המון אהבה סיגל

אויש חמודה ../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

כואב לשמוע אבל עם כל הכאב את מתחתנת וזה דבר משמח אני בטוחה שאחרי החתונה הכל יסתדר לטובה, את תראי מאחלת המון בהצלחה

אנישו

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול

כי אין מילים. מזל טוב לחתונה. שיהיה בשעה טובה והמון אושר ומשם והלאה יבוא רק הטוב ותמצאי את עצמך בפורום ההריוניות. אמממן!!

צמרמורת...ללא מילים

כשקראתי את שמך וליד את הנושא.. צמרמורת ענקית הרגשתי.... אין לי מילים, עצובה איתך... מכל ליבי מאחלת לך שתצליחי להנות ולשמוח בחתונתך... המון מזל טוב לחתונה.. ושיהיה לך המון בהצלחה בהמשך!!

למעלה