החלום והפורום

החלום והפורום../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אז ככה היום בבוקר חלמתי חלום שהיה כל כך ברור ומציאותי גם לאחר שהתעוררתי למציאות, אני יכולה להבין מה הביא אותי לחלום אותו אבל אני חושבת שיש משמעות נוספת מעבר ואז חשבתי שאולי בפורומים יש אתר על חלומות, ואכן הנה מצאתי, והנה החלום: אני ישנה לבד במיטה והנה אני מתעוררת ורואה את בן זוגי עירום לגמרי שוכב לצידי, וזה לא נראה לי הגיוני (תוך כדי החלום) כי הוא הרי נמצא מעבר לים, אבל זה לא גורם לי להתעורר אלא אני ממשיכה לחלום, איך אני מורידה את המחשב הנייד מעלי (כי נרדמתי איתו) ומסתובבת אליו לאט לאט ומתחילה להתנשק איתו, הנשיקות נראות לי מוזרות לא כמו תמיד אבל זה לא מפריע לי,ואני רואה ממש את שנינו כאילו זו המציאות כאילו אנחנו באמת ביחד, ואז התעוררתי וחיפשתי אותו שוב לידי אך הוא כבר לא היה, וכל כך הצטערתי שזה רק חלום אז ניסיתי להרדם שוב כד להמשיך לחלום אבל כבר לא יכולתי והתעוררתי לבוקר חדש. אשמח למוע תגובות ופרשנויות ואם אתם צריכים עוד פרים אשמח לספק אותם, ובינתיים שתהיה שת שלום לכולנו. החיים כמשל (אולי אחליף עכשיו את השם ל- החיים כחלום)

LucidGuess

New member
שלום לך

רק רציתי ליידע אותך שבעיקרון זהו איננו פורום לפירושי חלומות, למרות שבטח יהיו כאן כאלה שכן ינסו לפרש לך את החלום, אך זה לא נושא הפורום. פורום חלומות של תפוז נמצא כאן. פורום חלומות צלולים עוסק בחלומות בהם את יודעת שאת חולמת בזמן החלום עצמו ( מסיבה כלשהי, עקב דבר מוזר כלשהו בחלום, את פתאום מבינה שאת חולמת ) זהו חלום צלול, ואז את יכולה לישלוט על החלום ולעשות מה שבא לך בתוכו עם מודעות עצמית מלאה ( לקיים יחסי מין סוערים עם גבר חלומותיך, לעוף מעל נופים מדהימים, לעבור דרך קירות ולהיכנס דרך מראות לעולמות קסומים, לרפא את עצמך, ועוד ועוד ... ). גשי לקישורים אם הנושא מעניין אותך, יש כמה אתרים מצויינים בעברית וגם כמה באנגלית. יום טוב. LucidGuess

תודה ו......

אני מבינה שזהו איננו פורום לפשר חלומות, סיפרתי על החלום שלי גם בגלל שהוא היה כל כך מציאותי וזה שחשבתי באמצע החלום על זה שזה לא הגיוני שהוא נמצא לידי זה גם חלק מחלום צלול, אני חושבת, להבין שאתה בחלום ועדיין לא להתעורר ולהמשיך להיות במציאות-לא מציאות, ואני אמשיך לחפש כאן את הכלים לשפר את היכולות לחלום את החלומות הצלולים שאני חושבת שמוסיפים מדי פעם בחיים. עכשיו אני מבינה שכמעט כל חלום שלי הוא חלום צלול - אבל הם נגמרים מהר לטעמי והייתי רוצה שיהיו לי יותר כלים להאריך אותם. ודרך אגב אחד החלומות הנפוצים שלי הם מין סוער שנגמר באוגזמה אמיתית. קרה לך פעם? החיים כמשל

LucidGuess

New member
ושוב ....

כתבתי לך הודעה קודמת שנימחקה לי, אז אכתוב שוב בקיצור - בהודעה הקודמת לא ציינת שבזמן החלום ידעת שאת חולמת, ולכן זה לא חלום צלול, אמנם אמרת שנראה לך מוזר שבעלך ישן ערום לצידך כשבעצם הוא בחו"ל, אך לא אמרת שידעת שאת חולמת, ולכן זה לא חלום צלול ( אלא אם כן ידעת שאת חולמת ). חלום צלול הוא רק חלום שבו את יודעת שאת חולמת בזמן שהחלום מתרחש, בלי שום קשר לכמה הוא מציאותי הוא או לא. יש כמה שיטות מעולות שמפורטות באתרים שבקישורים להארכת חלום צלול - סיחרור, שיפשוף כפות הידיים זו בזו, פקודות קוליות כמו "הגבר צלילות!" או "הגבר בהירות!", ושיטות נוספות שתיקראי באתרים הרשומים, חלקם בעברית חלקם באנגלית. מין סוער שניגמר באורגזמה אמיתית הוא אחד הדברים הכי נפוצים שאנשים אוהבים לעשות בזמן חלום צלול, זה חלק מהכייף בחלום צלול, תהני לך. LucidGuess

TheDUKE

New member
הפירוש שלי

אני מניח שזה ברור שאת מתגעגעת.. או אליו ... או למין איתו.. וגם אני חווה מין בחצלולים (בשביל זה יש דימיון לא?) אה קחי עצה... מה שאסור לעשות במציאות עשי אותו בחלום... זה יתן לך תחושת שלמות!!

למעלה