החלום התנפץ

אוי, סאני ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

מה אומרים? מה עושים? אני כל כך המומה וכל כך מאוכזבת שאני לא יודעת מה לאמר. אני רוצה לחשוב שזו טעות אבל יודעת שטעויות הן נדירות. מקווה, כל כך מקווה שזאת האכזבה האחרונה. רוצה לראות אותך בהריון ומהר! אוהבת מאוד
חנה

אני בהריון. אבל לא זה מה שאני רוצה.

אני רוצה כבר להחזיק את התינוק שלי ביד. זה מה שאני רוצה. ההריון כבר לא חשוב לי בכלל. \את זה ראיתי שאני מסוגלת לעשות. רק אני עדיין לא מאמינה כמה בן אדם נורמלי אחד יכול לספוג?

נכון. לא ניסחתי את זה טוב

גם אני רוצה לראות אותך עם ילד ביד, אבל גם הריון תקין יעודד אותי כי זה יאמר שאת בדרך לשם. באמת, כמה יכול לסבול בן אדם? אני ממש לא יודעת. מעריצה אותך על שאת נשארת מציאותית ומקווה לשמוע חדשות טובות. לצערי, אין לי דרך לשפר את המצב למרות שכל כך הייתי רוצה
...

שושי @:-)

New member
סאני התשובה לשאלה - הרבה!

ואני עובדה חיה לעניין. יודעת כמה זה קשה יש פה איזשהיא נחמה קטנה למרות הרירית היה הריון וכנראה שנפלת בסטסיטיקה של הריונות כימיים. סאני עוד קצת מאמץ והלב והידיים יכולו לחבוק תינוק |נישקה| שושי

זה ממש לא היה כימי.

הבטא עלתה והכפילה שלוש פעמים. זה ממש לא כימי. ד"ר לוויט אומר שכנראה שמשהו בעובר אינו תקין והגוף מנקה לבד. ובמפגש אני זוכרת את נאוה (זוכרת אותה?) שסיפרה שכבר היו לה מקרים בהם הבטא הכפילה שלוש פעמים ואז הכל קרס. ואני זוכרת שבגלל זה היא לא פירסמה עד שראתה דופק. עכשיו אני מבינה אותה. לצערי.

עמית@

New member
סאני- לא שדקדוקי העניות האלה

משנים משהו כרגע אבל כימי נחשב כל הריון שמתבטא בערכי בטא בלבד ולא נצפה בו שק וזה יכול להיות עד בטא אלף אפילו, לא שזה משנה משהו בגודל הכאב וההחמצה

היה בי איזשהו ניצוץ של תיקוה )-8

חשבתי שלפחות זה נחשב שניקלטתי ולמרות שהרחם הייתה על הפנים ולמרות הכל זה ייחשב לי להריון ואז אני אביט על חצי הכוס המלאה ואוכל לומר שלפחות ניקלטתי. אז זה לא אומר? זה אומר שאני אצטרך לעשות היסטרוסקופיה ניתוחית? מה קורה עכשיו?

עמית@

New member
זה אומר שנקלטת!!! זה עדיין הריון

אבל כנראה העובר לא תקין- אני לא יודעת בקשר להיסטרוסקופיה, את חייבת להיוועץ ברופא. אני לא יודעת מה קורה עכשיו סאניק. באמת שלא.

שושי @:-)

New member
גם אצלי היו בטאות עולות ויורדות

הריון כימי כמו שאמרה עמית הוא הריון שלא ניתן לראות שק הריון באולטראסאונד. עד יחידות 1500 ביטא אי אפשר לראות שק הריון. לכן זה מוגדר כימי כי רק ע"פ בדיקות דם אפשר לדעת על ההריון. שושי

רוני@30

New member
סאני -

אין דרך לנסח את הכאב והאימה הזו. אני מתפללת שהבדיקה ביום ראשון בכ"ז תפתיע לטובה. רוני

סאני,

רוצה לקוות, ולא רוצה לנטוע תקוות שווא. הלוואי ויקרה הנס. הלוואי ונתעורר מחר ונגלה שהגלגל התהפך שוב. הלוואי. מרב

רומי 007

New member
סאני

אין לי מילים לנחם אותך. אני מקוה שזה איזה תעתוע קטן שיסתבר כשגיאה. מחבקת אותך

סאני ../images/Emo14.gif

קטע משיר של בט מידלר "הוורד" : When the night has been too lonely and the road has been too long, and you think that love is only for the lucky and the strong, just remember in the winter far beneath the winter snows lies the seed that with the sun´s love in the spring becomes the rose רק תזכרי שמתחת לשלג קיים הזרע שעם אהבת השמש יהפוך לוורד, מי ייתן ובקרוב יפרח הפרח שלך. רוני

ligo

New member
סאני היקרה

ראיתי את ההודעה שלך והדמעות ישר יצאו. בדיוק בעלי הגיע הביתה ושאל מה קורה, אז אמרתי לו והתחלתי לבכות עוד יותר ולא יכולה לעצור את זה. אני כל כך שמחתי כשסיפרת על ההריון וקיוויתי היום לשמוע על הכפלה נוספת של הבטא, אז למה? למה חלומות צריכים להתנפץ ככה?! סאני מתוקה, אני לא יודעת איך הצלחת להישאר מאופקת בעבודה. רק לחשוב על זה ונהיה לי עצוב יותר. כל כך לא צודק!כל כך.

טלי2

New member
סאני יקרה ../images/Emo14.gif

איזו אכזבה, איזה כאב, הייתי רוצה להתלות בתקווה כלשהי, אבל היא חומקת לי... אני ממש לא יודעת מה לומר לך, כל כך שמחתי, כל כך האמנתי שמגיע לך האושר הזה, והנה שוב כאב... אני רק מחבקת אותך בחום, ומחכה איתך שכבר יהיה טוב.

סיגל 01

New member
סאני, פשוט אין לי מה לומר.....

אני נזכרת בהודעה שלך, כשהודעת על ההריון. היה בה משהו שונה. מעבר לתחושת השמחה העצומה וההתלהבות, הייתה איזושהי אופטימיות זהירה. אני לא יודעת אם זה בגלל שכבר חווית אירוע כואב ופחדת לתת לעצמך לשמוח, או סתם איזושהי תחושה פנימית, שהתבררה בדיעבד כנכונה. כ"כ כואב לי, ועוד יותר כואב כשזה קורה למי שחווה מספיק אירועים קשים. למה זה קורה לך? למה דווקא אנחנו עוברות את כל זה? אז אם את בענייני ציטוטים, יש שיר שאני מאד אוהבת ויש שורה אחת שמדברת אלי : יש דברים ניסתרים, לא נבין לא נדע....." זהו, סאניל´ה, במקום לחפש תשובות, ולנסות להבין דברים, בואי נהיה אופטימיות, ובינתיים מחבקת אותך חיבוק של תמיכה, המון המון תמיכה.

נטאשה

New member
../images/Emo24.gif אני ממש לא יודעת מה להגיד

ואולי עדיף לא להגיד כלום בשלב זה כי אולי אולי אולי זה עוד יסתדר???. יכול להיות??? כל כך רוצה לקוות ולהאמין הלוואי דלית

נטאשה

New member
מצטערת שהחיבוק נראה שמח

הכוונה כמובן לחיבוק אוהב ותומך. איתך, דלית

love joy

New member
סאני יקרה

סאנשיין שלי, אני יושבת מול המחשב קוראת ו...בוכה. הלב נשבר! אוהבת ומחבקת חזק LOVE JOY

למעלה