החלום התנפץ

החלום התנפץ ../images/Emo7.gif

זהו!!! זה נגמר!!!! הבטא ירדה ל-190.... וסתם עשיתי את הבדיקה הרביעית, כי הרופא אמר שאני לחוצה וכדי שאהיה רגועה....
הוא הציע בדיקה נוספת, ואני שמחתי כדי להרגיע את הנפש..... אז קיבלתי כבר הרגעה.
למרות זאת, הרופא רוצה שאני אמשיך עם הגסטון לתמיכה, ובדיקה נוספת ביום ראשון..... אבל אני מרגישה שההורמונים "עוזבים" את הגוף שלי.... )-8 הבטן אינה נפוחה עוד... והרגשת ההריון איננה ואני יודעת בתוך תוכי שזה הסתיים. אני רק ממתינה למכשפה שתוכיח זאת במלוא מובן המילה. זהו. אפילו סיימתי את הבכי כבר, למרות שהנפש שלי שותתת דם
.... האפרוח שלי נוטש אותי לאט לאט. אני רוצה למות רק מתאפקת אפילו מלבכות, כי אני בעבודתי החדשה, ולא מתאים לי להיות כאן.... סאני.

עמית@

New member
../images/Emo7.gif

סאני לבי נשבר למקרא ההודעה. מתפללת שזה לא הסוף, ומעבר לכך נסתם מאגר מילותי. קבלי את כל מה שיש לי לתת כאילו המצאתי לך שפת צער ופחד חדשה. מתפללת (בדרכי) עמית

משהו לכולן/ם.

תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם. אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי. ותבונה להבחין בין השניים. סאני.

מיכל ק-ש

New member
יש לך כוחות נפש עצומים אם זה המשפט

שאת חושבת שרלוונטי למצב. עם הנפש והכוח האלו את חייבת לנצח את כל הרוע הזה.

עשיתי ה-כ-ל אבל באמת הכל

כדי שההריון הזה יקלט וישאר בתוכי. הדבר היחיד שאולי אולי הצטערתי עליו היה מקום העבודה שאולי אני יאלץ לפספס אותו כשאודיע על שמירת הריון, אבל כנראה שדברים תוכננו אצלי קצת אחרת, ואני אשאר כאן עוד זמן רב וכנראה גם לא בהריון. לצערי הרבה מאוד מאוד מאוד. מה אני יעשה?????? תאמיני לי שזה לא מה שרציתי. רציתי נורא נורא כבר לראות דופק ולהודיע לכולם כולל המשפחה שלא ידעה על הנס שאני בהריון. אמרתי תמיד ואוסיף ואומר - אין אלוהים. פשוט אין.

מיכל ק-ש

New member
מה יש לך לעשות סאנילה?

מה יכולת לעשות כדי שההריון הזה ישאר? זו לא אשמתך. יש דברים שחזקים מאיתנו. עזבי את המחשבות על אין אלוהים, יש אלוהים, יש לך מזל, זה גורל, או איך שלא תקראי לזה. כל השטויות האלה לא חשובות כי בסוף יהיה לך ילד וזה ברור. אין מצב שתעברי את החיים האלה בלי ילד. אין!!! את שומעת?? זה רק זמן וסבלנות ועוד זמן ועוד סבלנות.

אולה *

New member
סאני יקרה שלי ../images/Emo10.gif

אין לי מילים לבטא עד כמה אני מצטערת. כ"כ שמחתי שלשום. אמרתי לפיטר - "הנה , אתה רואה - יש סיכוי למוקפאים!" לא תיארתי לעצמי שזה יכול ליפול. אני נפלתי יחד איתך. ואני בוכה יחד איתך. ואני מקווה שתתגברי, ושתצליחי, ושתחזיקי תינוק soon. אוהבת, אולה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif

סאנשיין שלי, אני בוכה איתך, והעננים מסתירים את השמש. אין לי מילים עכשיו רק מחבקת ובוכה, ומתפללת שזאת הפעם האחרונה שזה קורה לך. אם הרופא הציע בדיקה נוספת אז אולי עוד קורים ניסים. אבל אני קצת לא מאמינה בהם הפעם. אוהבת אותך יפתי, ומקוה שמישהו ישבור את הקללה הזאת שנפלה עליך. ושתתעוררי מהסיוט לחיים אמיתים ויפים.
נועם

מיכל ק-ש

New member
לא נכון. זה לא קורה.

יואו, אני לא מאמינה. ואני גם כ"כ מתביישת שלמרות בקשתך מיהרתי לשמוח ולברך. זה כ"כ אכזרי. למה זה קורה? יקירה, מה אומר לך? הרי כלום לא יוכל לנחם. ליבי נחמץ. אין סוף לתלאותיך. שיגמר כבר!

הלב נשבר

אין לי מה לומר, כי אין כאן מילים לנחם. אני כל כך מבינה את הכאב, כי חוויתי אובדן כזה פעמיים. אוהבת אותך וכואבת איתך זוהרה

אוי, סאניק ../images/Emo7.gif

בוכה יחד איתך, מחבקת אותך חזק, ומקווה שזה רק המכשול האחרון לפני הדבר האמיתי... עדיין מחזיקה אצבעות לבדיקה של יום ראשון, אולי זה טעות מעבדה, אולי משהו אחר...

עידית ד

New member
סאני ../images/Emo14.gif

אין לי מילים נשבר לי הלב מהכאב שלך הסיוט כאן עכשיו ואין ממש מה לעשות כדי לגרש אותו אני אישית לא מאמינה בניסים אבל אשמח מאוד אם את תצליחי להחזיר לי את האמונה מחבקת אותך הכי חזק שאפשר עידית

סאני ../images/Emo28.gif

מנסה לשחלוח את כל הקסמים שיש כדי שיסתבר כהזעקת שווא. להגיד לך שאני מאמין במאה אחוז שזו אזעקת שווא - אני לא יכול. להגיד לך שאני מבין את תהפוכות הגורל - קטונתי. לא מנסה אפילו. שומר בלב תקווה קטנה שכמו שהתהפך בהלוך ובחזור ושוב בהלוך ככה יתהפך שוב בחזור. חיבוק ענק ונשיקות. גם לא´ כמובן. ממתין לעדכונים לכשיבואו. ליאור

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo7.gifאוי סאני´לה../images/Emo7.gif

אני בוכה איתך ומתפללת עבורך שהגורל המר יקבל תפנית חדה. סאני´לה אם תרצי להתקשר אולי אוכל להציע לך לעשות כמה שינויים בבית, איך שתרצי ומתי שתרצי. באהבה וחיבוק גדול TWEETY

באאבו

New member
סאנוש............ ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך פתאום דברים משתנים... אני המומה ומבועסת
. זה פשוט לא יכול לקרות!!!! הלוואי, הלוואי שזו באמת
אזעקת שווא, ושהגוזל שלך סתם מתעתע בך. אוי, סאנוש, אין לי הרבה מה לכתוב,נשבר לי הלב
לקרוא. אני בהלם! מאחלת לך בשורות טובות, באבו

באאבו

New member
היסטוריה רפואית

סאנוש, אני לא כ"כ זוכרת את ההיסטוריה הרפואית שלך, אבל אני כן זוכרת שזה לא הפעם הראשונה שזה קורה. יש לכם מושג מה הסיבה? אתם בודקים??

באאבו

New member
דקת דומיה....

מצטערת שאני מציפה פה בהודעות, אני פשוט לא מסוגלת לעכל את זה! מרגישה כאילו אני צריכה לכתוב עוד ועוד... כאילו שמילים ישפרו את הבטא הסוררת
.

באבו.

פעם ראשונה זה היה בחודש שיש בכלל וזה לא היה משהו בעוברים אלא משהו בי. התחילו לי צירים והתחילה לידה והתינוקות נולדו טרם זמנם. נורא. אבל אני מבקשת לא לדבר על זה כרגע. האפרוח שלי בבטן כרגע חשוב, ואני יודעת שאין תיקווה אבל אני רוצה לתת לו את הרגע שלו. טוב?

למעלה