החלום הכי מוזר!!!

amikam3

New member
החלום הכי מוזר!!!

פעם ראשונה שאני נכנסת לפה... וקראתי כמה הודעות... אז ככה: יש לי כמה חלומות שאני זוכרת מאז שאני קטנה...במיוחד אחד שחלמתי שהייתי בערך בת 9...אני חושבת שהחלום היה בצלילות אבל הוא היה ממש מוזר, יותר נכון סיוט. הוא התחיל בזה שניכנסתי פיתאום למין מבוך כזה עם קירות של בית ופשוט התחלתי ללכת שם והיו הרבה מקומות ללכת אליהם אבל הכל היה לבן, ופיתאום שאלתי את עצמי איך זה הגיוני והגעתי למסקנה שאני בעצם בתוך חלום...וראיתי הכל אבל הרגשתי שהעניים שלי סגורות וניסיתי לפתוח אותם ופשוט לא הצלחתי, זה היה ממש מפחיד!!! ואז המשכתי ללכת ואני מפה לא בדיוק זוכרת כי הייתי בלחץ, אבל אני זוכרת שהתחלתי לרוץ ופיתאום אחרי כמה זמן כלב התחיל לרוץ אחריי וגם אחרי זה היה לי פתק שאומר לי שאני צריכה להגיע למנהרה קטנה ופתאום גם באו שודדים ורדפו אחריי.. ולא הצלחתי להתעורר!! כמובן שבסוף אחרי איזה שעה אפילו יותר (כי בהרגשה שלי חלמתי את זה כל הלילה) הגעתי למנהרה הזאת וסוף סוף השתחררתי אבל זה היה באמת מפחיד כי ממש לא הצלחתי לפתוח את העניים ולא הצלחתי לקום!!! הקיצר זה היה בגיל 9 אבל עדיין יש לי טראומה מזה!!! אבל ניראה לי שאני יחיה... ORI

Variety

New member
תגובה

היי amikam3, החשש והפחד שלך וזה שלא תצליחי להתעורר הם הסיבה שלא הצלחת להתעורר. בעקרון, מה שאת מצפה שיקרה יקרה - ובפחד הזה ציפית שלא תצליחי לקום. מה שאני מציע לך לעשות אם זה קורה שוב, תקראי טוב ותזכרי: כשאת מבינה שאת חולמת, תעצרי , תעמדי בשקט, תנשמי עמוק וגידי בצורה פקודה " להתעורר עכשיו! " ותעצמי עיניים. כאן או שתתעוררי, או שתכנסי לחלום צלול אחר. ויכול להיות שאותו חלום שתכנסי אליו, את תופיעי בחדר שלך אבל זה הכל חלום, לכן אני ממליץ שתעשי בדיקת מציאות (כמו שמתואר באתר של אלון ברמן). אם את עדיין רוצה לקום למרות שזה הזדמנות נפלאה לחלום חלום צלול רגוע. תנסי שוב את הפקודה הקולית, והפעם אולי תוסיפי "הפעם, אני אתעורר לגמרי" אבל כל פעם תעשי בדיקת מציאות, לראות אם את במציאות של החלום במציאות של ערנות. חלומות פז, Variety-

למעלה