החלום הכי מוזר בעולם....

2smart

New member
החלום הכי מוזר בעולם....

בוקר טוב לכולם!!! קמתי רק עכשיו ונזכרתי בחלום הנורא הזה שחלמתי בלילה ואמרתי אני חייבת לכתוב אותו כדי שאני לא אשכח. אז הנה, אני רושמת אותו לכם :) מקווה שאני אצליח להסביר אותו כי הוא מוזר ומסובך ומקווה.. אני זוכרת את תחילת החלום שהיה לי פיצה עם הרבה משולשים על השולחן במטבח ומישום מה הזמנתי לעצמי עוד פיצה. ואז מישהו צלצל בדלת ואני פותחת את הדלת ואני רואה את החבר לשעבר של חברה שלי. הקטע היה שהוא עמד שמה והוא פשוט חיקה בדיוק את אמא שלי ככה שלזבריר שנייה לא הבנתי אם זה החבר או אמא שלי ואז אמרתי לו "וואי, אתה יודע לחקות ממש ממש מעולה". לא זוכרת מה היה בהמשך אבל איכשהו חבר שלי בא ואני זוכרתאת הבית של סבתא שלי בירושלים. היה מישהו, שפשוט היה מפחיד. הוא שלט בנו, הוא ראה כללל מה שאנחנו עושים והוא לא נתן לנו לברוח לשום מקום והוא לא נתן לנו לעשות דברים אחרים. נורא פחדתי, לא ידעתי מה לעשות. כל הדרכים שניסינו לברוח ממנו לא הצלחנו. אני זוכרת בחלום קטע אחד שניסינו לברוח לו שהיה בקולנוע עם מלא אנשים ופשוט החלפנו מקום עם מישהו ואז הוא לא מצא אותנו לאיזה כמה דקות.. ואז עלינו במדרגות של הבית של סבתא שלי ואמא שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שהיא קיבלה את ההודעת טקסט ששלחתי לה. אמרתי לה " איזה הודעה?" ואז היא הקריאה לי את ההודעה שאני שלחתי לה כביכול וכתוב שמה כל מיני דברים מאוד מאוד גסים - דברים שאני בחיים לא אכתוב למישהו במיוחד לא לאמא שלי! ואז אני אומרת לה בטלפון בטון של צעקות ושבבקשה תאמיני לי: אמא, זה לא אני כתבתי!! זה זה ששולט עלינו!! הוא אפילו שולח במקומי הודעות, הוא לא נותן לנו מנוחה לרגע אחד. אמא, זה באמת באמת לא אני!!! ואז היינו בבית של סבתא שלי. אני הלכתי לחדר שהיה אמור להיות שלי וראיתי כל מיני מכשירים כאלה מוזרים וחשבתי שאולי זו הדרך להבין איך הוא עושה את זה ולהפסיק את זה. אני זוכרת שכשאני הייתי בחדר אז חבר שלי היה בפינת אוכל והוא קרא איזה משהו. אני, בחלום, מאוד פחדתי... לא ידעתי מה לעשות... מצטערת שלקח כ"כ הרבה, אבל זו כבר פעם שנייה שאני חולמת עלמישהו עם כוחות שעושה דברים נגדי! אם מישהו יודע אולי מה הפירוש אני אשמח לשמוע !! תודה רבה לכל הקוראים והמתעניינים!

Skiter

New member
חלום מעניין...

לפי דעתי החלום אומר לך שמישהו שולט (ת - אף אחד לא יבין) בך ואת רוצה לצאת מזה אבל את לא יכולה. את כנראה מכירה את המישהו הזה ואת יודעת שהוא מנסה לשלוט לך בחיים ולעשות מה שהוא רוצה כדי שהכ יהרס לך אפילו היחס הכנראה טוב שלך עם ההורים שלך, אולי את פשוט מפחדת שמישהו מנסה לשלוט בך - הכוונה לחבל לך בחיים, כדי שהם יהיו נוראיים - ואת כנראה יודעת איך לעצור את זה... אבל בנתיים עוד לא עשית כלום לגבי זה...

למעלה