החלום בן 50

OrEl74

Well-known member
מנהל
רק קצת?

אני לא חושב שיש עוד מישהו שידרג את סאבוניס כסנטר העשירי בטיבו בכל הזמנים
 

fatnoam

Active member
היה צריך לשים את ג'ורג' מיקאן

אבל מצד שני, אפילו אבא שלי לא שמע עליו מרוב שהוא עתיק.

אם תיקח משנות ה-80 והלאה באמת שאין הרבה מועמדים. ראלף סמפסון, ולאדה דיבאץ' או ביל למביר לגיטימיים, אבל יותר גדולים מסאבוניס מבחינת קריירה? לא נראה לי.

אתם חושבים על עוד שמות?

אני לא כ"כ.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ממש ברור לי

מה בדיוק סאבוניס עשה בקריירת ה-NBA שלו?
דיבאץ' עשה לא פחות ממנו ושיחק הרבה יותר שנים.

ושם שתמיד מתעלמים ממנו וזה צורם לי כל פעם מחדש זה בראד דוהארטי, אולי כי הקריירה שלו היתה קצרה יחסית ועמוסת פציעות אבל במובן הזה הוא לא שונה בהרבה מסמפסון ומשום את את סמפסון תמיד מזכירים ואת דוהארטי לא.

ואני מנוע מלהזכיר את וויל פרדו
 

fatnoam

Active member
לא מכיר את דוהרטי ופרדו

אבל בקשר לסמפסון שהיה כוכב עליון לשנה-שנתיים וזהו, אני יכול להבין. אם תרצה, גם פני הארדוואי היה הגארד הטוב בליגה במשך שנה עד שנפצע, ומן הסתם הוא לא מוזכר בנשימה אחת עם מג׳יק, לברון או גרנט היל כשמדברים על האול אראונד פליירס.

ועוד משהו, אני חושב שסאבוניס היה פשוט יותר טוב מדיבאץ, אז זה דווקא הגיוני לי, גם אם הוא זכה בפחות אליפויות ושיחק פחות שנים בליגה.

אגב, אלונזו מורנינג נעדר מהרשימה הזו, למרות שהיה ברמה הכי גבוהה באותם שנים של יואינג, אלאג׳וואן ורובינסוו.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלא תבין לא נכון

אין לי וויכוח עם הקביעה שסאבוניס היה שחקן טוב יותר מדיבאץ'.
אבל אנחנו מדברים על קריירה ב-NBA ולדעתי דיבאץ' לדיבאץ' היתה קריירה טובה יותר (כן, זה קצת סותר).

לגבי וויל פרדו, צחקתי לחלוטין

אחד השחקנים היותר כושלים בהיסטוריה.
 

BeniTaz

New member
כותב המאמר התכוון הכי טובים בהיסטוריה

כלומר לא רק NBA וציין את ההישגים של סאבוניס באירופה. ועדיין.. אירופה זה לא NBA.
 
למעלה