החלה עונת ההימורים

החלה עונת ההימורים

מה אתם אומרים, מתי יוצא "רוחות"?
כדי שיהיה מעניין, אני מציע שכל אחד יכתוב מתי לדעתו יוצא הספר, בפורמט של: "לא לפני..."
למשל: "לא לפני 2018"

מי שיהיה הכי רחוק (לכשסוף סוף יוכרז הספר) יזכה בכבוד לכתוב פוסט בן לא פחות מ-500 מילים על "דברי ימי המשפחות העתיקות והמכובדות של מפרץ סוחרי העבדים"

לא לפני...

... לא לפני הבחירות הכלליות הקרובות לכנסת ישראל. הימור קצת יותר מדוייק יהיה לא לפני הרבע האחרון של 2015, לצערי. אבל אני מוכן להתבדות ולכתוב על שורשי והתפתחויות נקמת הדם ארוכת השנים בין משפחות זו גנזאק ומו טירזאק אם הספר ייצא לפני כן, זה מחיר מתקבל על הדעת מבחינתי.

אגב, אתה מאתגר אותנו אבל לא מוכן לזרוק בעצמך דרקון זהב לערימה?
(עכשיו אני שם לב שמרטין, עם כל העולם שהוא שכלל, לא תיאר לדעתי אפילו פעם אחת משחק הימורים כלשהו (למעט הימורים בטורנירי אבירים). ודווקא היה מתאים, בפרט לאור החיבה הבריטית להימורים. אין גרסה ווסטרוזית לפוקר? לרולטה?)

יש הימורים

הימורים על משחקי סיוואס.
הימורים על קרבות כלבים.
הימורים בבורות הלחימה.
ומשחקי קוביה בלי סוף בפונדקים ובתי המרזח.

Stark Bannermen

New member
לא לפני

סוף 2015, מצד אחד אני רוצה להאמין לתיאוריה שאומרת שהספר הבא ייצא אחרי העונה הקרובה כי אחרת הסדרה תעקוף את הספרים סופית (לא רואה אותם מושיבים גם את דאני, טיריון, אריה, סאנסה ואחרים ועושים עונה רק עם הצפון ובראן) אבל...לאור העובדה שמרטין שיקר שהוא הולך להתמקד בכתיבת הספר ולא עובר שבוע או שלושה ימים בערך שאני רואה ראיון חדש איתו בטלוויזיה, או אחד באיזה אתר אינטרנט. זה קצת נותן תחושה של זילזול בקוראים שלו, מצב מבאס..כמה אפשר לחכות לתוצאות הקרב על ווינטרפל ומה עלה בגורלם של סטאניס ומאנדרליי? :(

השמועות כרגע מדברות על

יוני 15. ביחד עם הפינאלה של העונה.
אז אני, פתי שכמוני, זורם:
לא לפני יוני 15 (הלוואי!)
&nbsp
אגב, עד שהתחילו השמועות הייתי די בטוח שהספר יהיה מוכן לפרמיירה של העונה החמישית, ודווקא בגלל שפתאום מדברים על סיום העונה, זה נשמע לי אמין. או שאני פשוט רוצה להאמין.....

לא לפני מאי 2015

האמת היא שהייתי נותנת הימור קרוב יותר, אבל נראה לי שזו תהיה קצת הגזמה .

בעיקרון, יש כאן כמה דברים - 1. הצורך שלו לעקוף את הסדרה, בכל זאת.

2. הראיונות שלו לכלי התקשורת מעידים לדעתי שעברנו את השלב שבו הוא יושב וכותב ועכשיו זה בטיפול של עריכה/ציור הכריכה וכו'

אבל טוב שהזכרת לי, יש שאלה שחייבת להישאל כאן ובפורום הזה....

או שאתה יהודי אופטימי מאד

או שכדאי שתתחיל להתרגל לשמות הבלתי אפשריים של אצולת מירין ושכנותיה...
&nbsp
&nbsp

למעלה