החלב שלי התייבש

1אלני

New member
החלב שלי התייבש

יש לי תינוקת בת כמעט 7 שבועות. היו בעיות בהתחלה בהנקה ונתתי לה אחרי התיעצות תוספת מטרנה. לא היה לי ידע. החלב שלי פחת ופחת כך שאחרי שתי דקות היא מורחת מרעב. אתמול החלטתי להפסיק. אך היום ניסיתי לשאוב אחרי כשלושים שעות שלא הנקתי. הצלחתי אחרי מאמצים 20 cc האם עדיין אפשר להציל את ההנקה? תודה אלני

1טלטלים

New member
בהחלט,עם עבודה קשה אין זו

הגדה.הכל אפשרי! מתחילים לשאוב/להניק סביב שעוןוהכי חשוב זה לעלות על בעיה שמלכתחילה הביאה אותך אל תמ"ל. האם היית הקשר עם יועצת הנקה עד עכשיו? היכן את גרה? מה משקלו של תינוק?לידה.יציאה מביה"ח ועכשיו. אמא של טל

1אלני

New member
השתחררה

עם משקל של 2550 כעת היא מעל 4 . אני רוב היום לבד כך שהיה לי קשה מראש לשאוב אחרי הנקה וכו'. כי היא הייתה צורחת והייתי רצה לעשות לה מטרנה. הבעייה שהיא סרבה לינוק למרות כל המאמצים רק כשלושה ימים אחרי שחזרתי מבית החולים נתפסה לזה. כעת היא פשוט מסרבת וצורחת כי אין מספיק חלב....

נ ע ה1

New member
אם תשאבי

כל 3 שעות - לא משנה איזה כמות שתצא לך - לאט לאט (כמה ימים, אפילו שבוע) הכמות תעלה. לדעתי אבל, אם היא רעבה - תשלימי לה במטרנה כדי שלא תהיה מתוסכלת וכדי שאת לא תהיי מתוסכלת.

smintzer

New member
אם את מאוד מאוד אמיצה

תזרקי את המטרנה, תשכבי עם התינוקת במיטה ותניקי, תניקי ותניקי.... לאט לאט תתמלאי בחלב. תינוק הוא תמיד המשאבה הטובה ביותר. תמיד יש חלב בשד, כך שאם את נותנת לה כל פעם שהיא בוכה לינוק לא נראה לי שהיא תרעב. אל לך לשכוח, שלא כל בכי הוא בכי של רעב. הרבה הצלחה וסבלנות!

sagitlaleche

New member
חזרה להנקה ../images/Emo20.gif

למרות שההנקה הינה פעולה טבעית, צריך להתכונן אליה וללמוד עליה. ניתן להציל את ההנקה במצבך. כדאי להתחיל ולשאוב כדי להגדיל את תפוקת החלב שלך ובמקביל ליצור קשר עם יועצת הנקה מוסמכת IBCLC שתנחה אותך כיצד לחזור להנקה. בניית תפוקת החלב חשובה להצלחת החזרה להנקה לכן כדאי להתחיל בה מיד, ולנסות לפתור את בעיות התפיסה של התינוקת שלך. מי היא זו שייעצה לך מלכתחילה לתת תוספת של תמ"ל?

למעלה