החלב נגמר

החלב נגמר ../images/Emo182.gif../images/Emo206.gif

אסתר שלום , בתי בת 7.5 חודשים עד לפני חודשיים הנקה מלאה, עד שהגעתי לטיפת חלב שם האחות שקלה את עלמה וראתה שעלתה רק 500 ג' בחודשיים ואמרה דחוף להפסיק נסיונות של מוצקים (כי היא לא ממש אהבה) ,הנקה לתת רק בתור שתייה ופינוק ולהתחיל תחליף חלב +דייסה כל 4 שעות . מאז בערך 3 שבועות אני שואבת חלב כל היום ובנוסף נותנת תמ"ל+דייסה אם השאוב לא מספיק. ובלילה כשהיא מתעוררת היא יונקת קצת. מה שקורה היום אם אני מנסה להניק אותה היא מיד כועסת ומתחילה להשמיע קולות של אי שביעות רצון מהכמות שיוצאת מהציצי (לא כמו בקבוק) ומיד מעיפה אותי החוצה כך גם בלילה היא לא מרוצה מההנקה.ב2 לילות האחרונים היא מתעוררת ב11-12 בלילה לא רוצה הנקה אני מכינה לה בקבוק ואז אני מפסידה את ההנקה של אמצע הלילה. אני מנסה לשאוב היום ואתמול בקושי יוצא חלב ועלמה לא רוצה ציצי. וחבל לי אני לא רוצה להפסיק להניק בכלל . נא עזרתך והמלצתך .דחוף!!!! עלמה נולדה 3920 ובשקילה האחרונה 6300.
נ.ב. לדעתי היא עלתה במשקל עם התזונה הזו אך בכל זאת....

אפרת_ח

New member
את יכולה לנסות לתת את הדייסה בכפית

נראה לי שהיא מפתחת שביתת הנקה, ובמצב כזה כדאי לוותר על הבקבוק שמחמיר את השביתה. זה כמובן דורש מאמץ, כי הרבה יותר קשה להאכיל בכפית.

גרגרי

New member
העצה היחידה שיש לי

זה לפנות ליועצת הנקה דחוף. זה באמת נשמע כמו שביתת הנקה. אני חושבת שאת צריכה הדרכה קצת יותר אישית וצמודה ממה שאתר אינטרנט יכול לספק. ועוד עצה- לא להקשיב לעצות של טיפ(ש)ת חלב יותר

למעלה