החיפוש

החיפוש

החיפוש הקדחתני אחרי האם בכל אישה שנתקלת בדרכי והן לא מצליחות לשאת בעול הילדות הלא גמורה שלי. חיפוש אחרי החיבוק נשיקת הלילה טוב ניגוב הדמעות והאהבה שלא תלויה בדבר רק מפני שאני אני. הרצון לחזור שוב אל הרחם של כל אותן נשים שאהובות עלי כ"כ להולד ולהיות שוב ילדה, אהובה, עם אמא שהיא רק שלי. והדילמה שלי שמנקרת לי בראש יומם וליל, האם לוותר על הפנטזיה ולחיות מחדש.

מרגש....../images/Emo24.gif

חזק מאוד ומרגש ביותר והפנטזיה שלך היא לא אפשרית ולחיות מחדש זה מה שנשאר בלי אמא ועם הצורך העז לדאגה האמיתית ולאהבה שלא תלויה בדבר

עודליל

New member
יפה מאוד אבל אני מסתכלת על הדברים

מזווית שונה. אני לא מחפשת את אמא שלי באף אישה, אני יודעת שאף אחת לא תוכל למלא ולו מעט ממקומה. הרבה לפני כבר אמרו שאמא יש רק אחת, וזה באמת נכון. קצת קשה לי אם כל החיפושים לתחליף אמא. אולי כי אני עדיין בתחילת הדרך שלי ללא אמא.

וואוו.

מרשים. איזה יופי את כותבת. תודה ששיתפת. ו... ברוכה הבאה אל הפורו םשלנו. את מוזמנת לכתוב עוד - אם בשירה, אם בפרוזה, ואם סתם בשיחה - מה שמתאים לך. מקווה שתרגישי בנוח אצלנו. סקאלי

S u n n y 1

New member
מדהים מדהים

כמה עוצמה יש בדברים שכתבת, שאני כל כך מזדהה איתם. האם לוותר על הפנטזיה או לא זו שאלה שגם אני שאלתי את עצמי לא מעט. שבי איתנו, ברוכה הבאה

אני מודה לכן מקרב ליבי

אני רק רציתי להגיד דבר מה כדי לא ליצור עוגמת נפש או כעס אמא שלי עדין חייה היא חולה מאוד כבר מאז ילדותי המוקדמת המחלה שלה לא רק פיזית, היא מתמודדת עם קשיים נפשיים לא פשוטים כלל. באתי לכאן במטרת הזדהות חשבתי שרק כאן יבינו אותי אני הייתי המטפלת של אמי מגיל יסודי לעולם לא הייתה לי אם, מישהי ששמרה עלי ליטפה אותי ואהבה אותי. המחלה שלה לקחה אותה ממני והעלימה אותה ממני בעודה חייה. אני יודעת שזו חוצפה לבוא לכאן לצפות להבנה הרי החוסר שלכן קשה כל כך. אך הרגשות שלי והלב שלי הביאו אותי לכאן. לא מפני שאני מספידה בטרם עת את אמי אני דואגת לה ומפחדת שתלך. אך בתוכי אני מרגישה שאם אי פעם הייתה לי דמות אם בחיים היא הלכה מזמן. מה שכתבתי הם הרגשות שאני חייה אותם יום וליל. אני באמת רוצה אמא רוצה לחזור ולהשלים ילדות שכרונולוגית הסתיימה. מקווה שתבינו אותי מקווה שאינכן כועסת ובלי שאני מכירה את פניכן ושמותיכן אני יכולה להגיד בלב שלם שיש לי אהבה אליכן ואני מאחלת לכן את כל הכוח להמשיך הלאה!! אביגיל (בתקווה להשאר ולשוחח איתכן:))

hartuvim

New member
ומה שכתבת רק מחזק

את התפישה שלי שבת בלי אמא היא בת בלי אמא ולא כ"כ משנה מה הנסיבות. מה שחשוב זו התחושה, הלבד, הריקנות, השאלות שאנחנו שואלות את עצמנו. אני מאוד מאמינה בכך (וגם רואה במסגרת עבודתי) שיש הרבה מצבים שיש אמא באופן פיזי אבל מכיוון שהיא לא שם באמת בשביל הילים שלה, הם נותרים חסרי אם בדיוק כמוני שאיבדתי את אמא כי נפטרה. לפעמים אני חושבת שאני לכל הפחות זכיתי לאמא לשנים שבהם חייתה כי היתה שם בשבילי ויש כאלה שגם לזה לא זוכים. אני יודעת שיש כאן בפורום משתתפות שיותר קשה להן עם משתתפות שאמן לא נפטרה, אך לי חשוב לומר לך ברוכה הבאה וכן לכלול אותך ונשים במצבך בבית הזה. מבחינתי את שייכת והכתיבה שלך, שמבטאת כ"כ יפה את הרגשות הקשים רק מוכיחה את השייכות הזאת. שירה.

אני בהחלט חושבת שאביגייל עונה

להגדרה ולאיפיונים של בת ללא אם, לפי מה שתיארה. ואני מנצלת את ההזדמנות להזכיר, שכפי שמובהר בהודעת המנהלת, אובדן אם נגרם לא רק עקב מוות, אלא גם מסיבות אחרות כמו היעדרות פיזסית או מנטלית של האם.

ברוה הבאה ל../images/Emo82.gif החם...

כמו ששירה כבר אמרה, למרות שאמך לא נפטרה, את שייכת לכאן ואנו נשמח שתצטרפי אלינו...

ברוכה הבאה שכנה יקרה!../images/Emo24.gif

וכמו שנאמר, לא משנה איפה אמא שלך אך היא לא כאן בשבילך אז....ברוכה הבאה בצל קורתנו!~ אימי חלתה שהייתי בת 12 ומאז טיפלתי בה 17 שנה עד לפני שנה וחצי שהיא חלפה לה מן העולם.... קשה לגדול עם רבע אמא אבל זה עדיף מכך שהיא איננה.... אפשר עוד לגעת לנשק או לדבר אפילו אם זה חד כיווני.... מאחלת לך ימים יפים!

למעלה