החיפושית שלי

Morticia

New member
החיפושית שלי ../images/Emo73.gif

החיפושית שלי שוב עושה בעיות. הפעם כל רמזור/עצור ואפילו האטה, היא דועכת לה רועדת ונכבת. אפשר להשתגע מזה. כן, אני לוחצת קלאץ´ עד הסוף, אפילו להעביר לנוטראל לא עוזר. זו גם לא בעייה של טורים. כשאני נותנת קצת גז בשלב הרעידות שלפני הכיבוי זה עוזר לכמה שניות, אבל גם ככה היא צורכת דלק בכמויות מסחריות. אנחנו כבר שלוש שנים יחד (אני והחיפושית שלי) אני מכירה אותה זאת לא הבעייה. כבר שבועיים שאני דוחה את הנסיעה למוסך. מרוב התנעות חוזרות ונשנות ניתק הכבל של הסטרטר, האיש של מאסטרו שחיבר אותו חזרה, אמר שהג´וק תפוס, אני לא יודעת מה הוא עשה, אבל זה עזר לזמן מה. חשבתי אולי בטעות מישהו/י כאן יוכל להגיד לי "מה שאת מתארת אלה הסימנים על פי הספר של.... כל שעליך לעשות הוא לפתוח את מכסה המנוע ו..." או לפחות לתת לי רמז מכוון באשר לאופי התקלה, שהמוסכניק יחשוב שאולי אני מבינה בזה משהו ולא ינסה שוב להגיד לי שצריך להחליף חלקים. אולי הייתי צריכה לפרסם את ההודעה בפורום קיטורים. שאף אחד לא יכתוב לי תיפטרי מהגרוטאה (1981 יפיפיה). בתודה מראש. מורטישיה.

מתי עשית טיפול פעם אחרונה?

כמו שזה נראה על פניו הייתי אומר שזה טורים, אמרת שכשאת נותנת קצת גז זה עוזר ומה קורה שאת נותנת קצת יותר גז?? מתי נוקה קרבורטור פעם אחרונה?? יכול להיות שיש שם "סתימות" או ליכלוך. אולי צריך להחליף או לנקות "דיזות"? "מרוה התנעות חוזרות ונישנות ניתק הכבל של הסטארטר"?? לא ירדתי לסוף דעת המשפט, לא יודע למה זה אמור לקרות, אם כבר אז הוא יכול להישרף ואז מחליפים פחמים (ויתקנו אותי מומחי המכונאות) לדעתי פשוט צריך לעשות לה טיפול וניקוי קרבורטור + תוספים לשמן ואח"כ לראות מה קורה. מקווה שזה יכול לעזור ושחא הטעיתי אותך סתם... כל טוב

gritzi

New member
תרימי מכסה מנוע../images/Emo92.gif../images/Emo50.gif

ותסתכלי על הקרבורטור - ( נמצא בחלק העליון של המנוע עם מכסה שחור עליו. צריך להתחבר לקרבורטור חוט חשמל של דיזת הסרק. אם החוט לא מחובר אז פשוט תחברי אותו וייתכן ונפתרה הבעיה. אם לא פשוט גשי למוסך שיבצעו בדיקה יותר מקיפה.

Morticia

New member
החיפושית במוסך

החיפושית במוסך (אני אצטרך לנסוע לעבודה באוטובוס :(), הם אכן טוענים שניקוי קרבורטור 200 ש"ח יפתור את הבעייה, באשר לסטרטר הוא חדש, אין שום בעייה איתו. ואם אני כבר כאן, מה זה אומר שהאורות של האיתות מהבהבים מהר (אל תגידו לי בעיות חשמל), וכמה יעלה לתקן. תודה על העצות. מורטישיה

אילן די

New member
לא להגיד בעיות חשמל ?

כן, אורות מהבהבים מהר זה לא בעית חשמל אלא בעיה במכסה של המאפרה.

© DrorZi

New member
קרבורטור....

ניקוי וכיוון וגם טיפול גדול לא יזיק (שמן פלאגים פלטינה כיוון הצתה)
דרור זי, חיפושית 73.

Morticia

New member
אוף :(

ניקו קרבורטור, כיוונו מנוע. אני עושה טיפולים כמו שעון והחיפושית בשלה. מה עושים? (חוץ מלאיים עליה שאני אהפוך אותה ליד שישית של מישהו.)

נו דרור זי, איפה אתה ???

שאלה על חיפושית ועוד לא ענית
בוש והכלם...
השדון .... ™TheNightDevil

בקשר לחשמל..

לדעתי אני לא מכיר את החיפושית אבל יש בקר שאחראי על זה בד"כ מאחורי הפיוזים מרובעים קטנים לא בעיה לזהות מפעילים את האיתות ונוגעים בפקד פשוט להחליף כי לפעמים הוא מתחרפן...
אצלי הייתה בעיה דומה באוטו פעם איתת ופעם לא וכשהחלפתי את ה RELAY (הפקד הזה) זה הסתדר.. כל טוב.. סטו"ד שמרוצה מהאיבחון שלו בבוקר..

be_roo

New member
והפעם מורה לאנגלית טכנית

RELAY=ממסר לא שיש לי מושג לגבי השגותיך הטכניות ואבחון התקלה, אני כאן על תקן מילון בלבד. SI
שיר, בסוף תהיה אשת ראש ממשלה

Morticia

New member
עדכון

לא יודעת אם זה מעניין מישהו, בכל אופן התקלה הייתה - ליכלוך שסתם את אחד הצינורות מתחת למיכל הפלסטיק השחור הגדול שנמצא למעלה. קיבלתי נזיפה מהמוסכניק על זה שאני נמצאת יותר מדי באיזור הקו האדום. אגב, כרגע החיפושית תקועה - פנצ´ר בגלגל (ג´נטים מגנזיום) שמאלי אחורי. אוף, כבר אמרתי. זה בא בגלים. חודשים שהיא נוסעת כמו מלכה ואז פתאום רצף תקלות שאינן קשורות. טיש.

למעלה