החיסון

החיסון

לפני יומיים, התבשרנו, אני ובני כיתתי , כיתה ח`, שביום שלישי (היום), ייעשה לנו חיסון נגד טטנוס -דיפתריה (אבוי ! ), וטיפות נגד פוליו. הבנות צרחו באימה, הבנים ניפחו את שריריהם. היום עברנו את החיסון. טוב נו, לפחות החמצנו את שיעור תנ``כ בשעה השנייה וגם את המורה א` (לא אנקוב בשמה, למרות שהייתי רוצה!) - יום שלישי פעמיים כי טוב. טוב, אני יודעת שזה לא קשור לכלום, אבל משעמם לי... עליי לציין שבאומץ רב עברתי את החיסון. מה שמעצבן אותי הוא משרד החינוך. החיסון הנ``ל לא היה כלל נהוג עד לפני כמה שנים, שהעניין נחשף על גבי דפי העיתונות. או אז נזכרה מע` החינוך הענוגה (פינקי !), לדאוג לנו... זה קצת מראה מה שווה המע` שרוצה לשמור על שמה הטוב לא? טוב, את הסיפור הזה על מע` החינוך שמעתי מילד בכיתה. *מוחה דמעה* -ונכון, מאוד מאוד משעמם לי, אז נא לא להתייחס לסיפורים שאני בודה... (בבקשה !) נראה לי שאלה תופעות לוואי של החיסון !

pomelit

New member
תגידו, גם בהוגווארטס יש חיסונים?

סתם הגיג. וחוץ מזה מעברי האפל כמורה אני יכולה להבטיח לך שלא זכורה לי שנה שבה לא חיסנו נגד טטנוס... את החיסון נגד פוליו באמת החזירו אחרי שלפני כמה שנים פרצה מגיפת פוליו ולא רצו שהיא תתפשט עוד יותר. לא שיש לי הרבה דברים טובים להגיד על מערכת החינוך... אבל לתקוע זריקות היא עוד זוכרת

טטנוס...*נאנחת*

לי עשו את הזריקה בתחילת השנה....היה עמצבן...לא ממש כואב...בקשר לךחיסונים בהוגוורטס...לא נראה לי...כלומר, יש להם קסמים וזה גם פחות כואב, אז אני מניחה ש...זה החיסון שלהם...כלומר...אצלם עושים את הקסם רק כשממש חולים, כי אני מניחה שקסם עוזר מיד או משהו...אםםם... -ליאת-

אני זוכרת את זה באימה:

האחות נכנסת לכיתה ואומרת- בקורב חיסונים, תבאיו פנקסי חיסונים. ילדה תמימה שואלת אם זה כואב. האחות מצחקקת ברשעות ואומרת- מה לעשות, חיסונים זה כואב ואין מה לעשות נגד זה... כעבור כמה זמן החיסון נקבע ליום שני. באותו בוקר אני הולכת לבית ספר כאילו יש עלי איזה מאה פילים אפריקאים וחמישים הודים, רק כדי לשמוע שהחיסון נדחה ליום שלישי [יום אחר כך] באותו יום אני יודעת שאין מה לעשות, אני כנראה יהיה חייבת לעשות את זה. בשעת האש אני מתחילה לרעוד, לשקשק, אני לא מסוגלת להיות אפילו בחדר ההמתנה, המחנכת מדברת איתי, בשיחה שבה אני מצהירה שאני ``ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה לעשות את זה`` החברות שלי מצתרפות לשיחה, אבל אני את שלי החלטתי. שלושה מהן גוררות אותי לשטוף פנים, שמה באופן אכזרי למדי חברה שלי מתחילה ללחוץ עלי, מושיבה אותי על הריצפה ומתחליה להרצות לי על ``כמה שזה חשוב שאני אתגבר על הפחד`` תוך כדי שאני ממררת בבכי וצורחת ``אני לא עושה את זה!!!!!`` בסוף אני בורחת מהן ונכנסת בסערה לשיעור לשון כשאני אדומה לגמרי ועדיין בוכה. המורה מוציאה אותי לשטוף פנים שוב, משם חברות שלי גוררות אותי למזיכירות להכין לי כוס תה, וזה עוד נמשך... רק שבטח זה ממש לא מעניין אותכם, אז לא חשוב. תמר דינור נ.ב בסוף לא עשיתי את הזריקה.

חחח....

לא עשית את הזריקה בסוף? בכיתה ג` נראה לי עשו לנו את הזריקה גם, וכתבו שבתופעות לוואי יכול להיות חום אז החלטתי לא להרגיש טוב ביום שלמחרת...חבל שהשנה זה לא עבד... -ליאת-

Lady_Voldemort

New member
...

לנו עשו בחילת שנה,פלשבק-בכיתה א` היתה לי ילדה ששמעה על איזה חיסון מסכן שבכלל לא כאב בכתה ,היתה בהיסטריה וברחה מהבית ספר...:)

hellow

New member
איזה כיף!

בתחילת שנה אני וכיתתי (ח`) עברנו כזה חיסון, זה חיסון לא כואב בכלל!!! הטיפות מגעילות, ויש חרה תופעות לוואי

מסקנות !

ליאת- באמת עשו את החיסון בכיתה ג`, שהוא זכור לי כטראומטי בהרבה מהשנה. אז היה לי חום, ועכשיו סתם התנפח לי וכאב קצת :-(. זה לא אומר שלא ניצלתי את זה ! היה לי שעתיים אנגלית רצוף ולמדנו על פעיל וסביל והלכתי להתעלף משעמום, אז הברזתי בטענה שכואב לי הראש ויש לי חום! ומה שהכי מצחיק זה שרק הבנים אצלנו התלוננו אחרי זה ! (חלק טילפנו להורים שבאו עד לכיתה ושחררו אותם מציפרנייה הארוכות אגב, של מורתי לערבית ל`, שאם היא תדע שדיברתי עלייה לא יהיה לי מחר...) ותמר- אין לך ממה לפחד, את מרגישה שזה דוקר ואז זה נעלם... זה כל הסיפור, וגם אני שקשקתי, אבל עכשיו אני מבינה שזה היה סתם !

Lady_Voldemort

New member
ואם כבר מדברים על ערבית...

המורה שלי כל שיעור הייתה אומרת לי משהו מעצבן כמו ``אני רוצה לראות איך יראה המבחן שלך``כשהיא החליטה שאני לא מקשיבה כי השמעתי נשימה(כן אצלה אסור לנשום)אז קיבלתי 91 במבחן השליש הזה, חא איזה נודניקת!

בנים אינם בוכים

זה שהבנים הלכו מהכיתה זה לא בגלל שכאב להם, הם פשוט מצאו תרוץ להבריז ;-)

S.tal

New member
לאאאאאאאאאאא

מה?!?! יש בטוח לכולם חיסון בכיתה ח`? אני בשנה הבאה אהיה ב-ח`! לאאאאאאאאאא

S.tal

New member
אההה... בעצם השנה עשו לי

אה, הרגע נזכרתי השנה עשו לי חיסון! (כיתה ז`)-זה לא מספיק?!?! והאחיות שנתנו לנו את הזריקה היו ממש ``צמאות דם``! לילדים רבים הם תקעו את המחט מאה פעמים וגרמו לנפיחות! ואפילו לי הם פיספסו את המקום, (או משהו כזה) ותקעו לי את זה יותר חזק! וילדה אחת שבשום אופן לא רצתה לקבל זריקה, קיבלה אישור מיוחד לעשות זאת בפרטי(קופת חולים או משהו). והדבר שהכי עיצבן אותי שלכיתה שלנו לא נתנו סוכריות ולכיתות אחרות כן!!! -אפליה! בטח סיפורי האימה הללו לא עניינו אתכם במיוחד, אבל לא נורא... טל

אוי- השחפת !

גם לי עשו את זה שנה שעברה! השנה טטנוס-דיפתריה ופוליו, שנה שעברה שחפת. הקטע שזה אפילו לא חיסון רק תבחין- מכניסים חומר לעורקים מתחת לעור ואם יש תגובה של העור בועה שלא יורדת, יש חשש לשחפת וזהו. אויי.... ויש שמועות נוראות שמשרד החינוך הולך להנהיג חוק חדש- חיסון נגד שעלת בכיתה ט` ! -עד מתי, עד מתי ??? נ.ב. בואו נקים אגודה נגד מורות לערבית (עם שמות של בע``ח, כמו שלי -spooky !)

S.tal

New member
וגם...

המוח שלי כנראה נשחק. נזכרתי בעוד משהו. לאחר שעשו לנו את הזריקות המורה למתמטיקה החליט לעשות לנו בוחן פתע!- (הזריקה יצאה על שיעור מתמטיקה). וכולנו התבכיינו שאנחנו לא מרגישים טוב, אבל זה היה לשוא! וגם באותו היום היה לנו מבחן של הבנת הנקרא באנגלית!-כמה נחמד! איזה מורים ``נחמדים`` יש לי בבית הספר!!! אם סבתא שלי ועוד כל מיני קרובי משפחה לא היו מורים ,הייתי טוענת שהמורים הם בעצם רובוטים, חסרי לב!!! טל נ.ב גם לכם הוגוורטס אונליין לא עולה?

העצלנית

New member
מה יש לפחד?

זה כולה חיסון ותאמינו לי יש אנשים שהיו רוצים שבכך יסתיימו הקשרים שלהם עם מזרקים. זה לא בא להתקעף אבל זה הכל עניין פסיכולוגי ככה שתנסו להתגבר על זה. אוהבת את כולכם דפנה

Prongs

New member
אני כל כך אוהב ימי חיסונים!!!!!!!

זה כזה כיייייייייייייף!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא משקר תשאלו את בקביק הוא בכיתה שלי... זה כזה אחלה!!!! אתה מפסיד המון שיעורים... ואחר כך אתה ``לא יכול לכתוב....`` וכולם צוחקים על האחות עם הפרקינסון (זאת שרועדת אחרי שהיא מכניסה את המחט) או האחות הסדיטית (שתוקעת את המחט הכי חזק שהיא יכולה והכי עמוק) או האחות המפגרת (שתוקעת את המחט ועוזבת אותו...) Professor Prongs J. Potter

למעלה