החינוך-לאן?

החינוך-לאן?

אז יש פה דעה של כתב בקשר לכפר המוזיקה.... האם הוא צודק לדעתכם או סתם מגזים וחי בעולם משלו? זה הנוער של היום-החינוך של היום....חיובי? שלילי?

צודק...אבל...

לא אצל כולם זה ככה, תלוי מאיזה חברה אתה בא. תלוי איזה חינוך קיבלת בבית,ובבית-הספר, תלוי כמה אתה נגרר אחרי החבר'ה,ועד כמה אתה נכנע ללחץ חברתי. ומה שתלוי מתייבש!!!

Vrock

New member
זה "החינוך של היום"

כבר 50 שנה. אני חושב שזה לא יותר גרוע מהילדים האילוזיונרים ,המסוגרים וחסרי כל זכר לפלורליזם של שנות ה-40.

לירן מם

New member
אווי...

אני מאוד מצטערת, אבל אני ממש לא אוהבת את מה שהוא רצה להעביר... כי תעשו טובה-למה פעם לא היו מעשנים סמים?! שקרן מי שיגיד שלא... אז נכון, יש כאלה פה ושם שמציעים סמים, אבל ניצנים זה לא הקטע הזה... ברור שזה ממוסחר, ברור שזו שטיפת מוח של קוקה קולה... אבל בדוגרי, אלה הופעות מצויינות ח-י-נ-ם... אתה לא רק נהנה מהחוף הנהדר (כן, בכל חוף, לא רק בניצנים ובכפר המוזיקה, בנות באות עם בגדים מילימליסטיים...ים...חום..מרגישות בנוח-שיעשו מה בראש שלהן!) ומוזיקה נפלאה.... והכניסה פשוט חינם..הופעות כמו שהיו בניצנים עולות בדר,כ לפחות 100 ש"ח... אין שומדבר רע בשטיפת המוח הזאת של קוקה קולה... חוצמזה שהיא גם מאוד מפתחת את המוזיקה הישראלית, שלכמה שנים החליטה להיות יוקרתית מבחינה כלכלית ולעלות הון תועפות-דבר שלדעתי גם הביא לנפילתה.. בכל אופן, הכתב הזה בא להראות כאילו ניצנים היא המרארה של חברת הנוער הישראלית כיום, חברה נוראית...וזה שטויות במיץ עגבניות בעיני... אין ספק שחברת הנוער כיום היא לא מדהימה.. אבל ניצנים זה לא המקום לבוא אליה בטענות... מוזיקה חינם, ים.. אין שום סיבה שהנוער לא ירגיש בנוח... וזה לא שאני מעודדת סמים או דברים בסגנון.. אבל בדיוק אותם אנשים שמציעים סמים לאנשים שנראים להם מתאימים היו גם לפני 50 שנה... ואז גם לא ידעו מה זה, אז זה היה גם הרבה יותר נפוץ... אז עם כל הכבוד לבנאדם שכתב את המאמרים האלה (שיש לו טעם נפלא במוזיקה גם בעיני-עברי לידר..), הוא סתם ניסה להוציא במקום הלא נכון את הנוער היום כנוער זבל..וזה די מעצבן אותי... תוציא אותו זבל כשהוא באמת מתנהג כמו זבל, לא במקום שהוא לשם שינוי כמו שנוער אמור להיות...

למעלה