החיים

יערה13

New member
החיים

החיים החיים שלי מלאים בשקרים, אותם שקרים שכולם שיקרו לי, אין לי סיבה להאמין באיש, אז למה אני ממשיכה להאמין בך? השקרים שאותם אתה שקרת, צמחו פתאום והפכו לבעיות, הבעיות שלי. אני אוהבת אותך כ"כ, ואתה לא מקשיב, אתה עסוק בלשקר לי, ואתה לא מבין, שאוהב אותך גם עם כל השקרים, כי אני מכירה אותך באמת. בלעדייך אני לא רואה, אני לא מרגישה כלום שאתה לא פה. השקרים האלו דוקרים אותי, כמו שדוקרים עם סכין, מה זה פה? דם? אני לא יכולה לנשום, זה בגללך, בגלל שאתה לא פה, זה בגלל השקרים, השקרים שלך.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo11.gif

אהבתי.. ממש

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifנצל"ש- אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קורה פה
הפורום יבששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש..
שום דבר לא זזזזזז... אפשר לחשוב שאמרו לכם "פריז
" ולקחתם ברצינות
תביאו אנשים, תכתבו, תגיבו, תרשמו, תפתחו שרשורי
, תספרו על החיים.. עוד ועוד ועוד.. יש פה 3 ילדים בלחץץץץ.. יאללה אנשים
להתחיל לעשות משהו עם הפורום
לזוזזז....

BiGuy3000

New member
הממממ, מצטער...../images/Emo4.gif

הייתי אצל אבא שלי, ולא יצא לי ממש להתחבר. אבל עכשיו יהיה כאן רטוווווווווווווב
מחר כבר תהיה פה תנועה.

יערה13

New member
כבר עכשיו רטוב פה...

אבל לא בגלל הגשם, אלא בגלל הדמעות שיורדות לי מהעניים... עזבו, אני עצובה...

תרמיוני

New member
../images/Emo11.gif למה את עצובה?

אגב, זה הזמן הכי מצויין לכתוב - כשאת עצובה. כשהייתי ממש בדכאון עמוק כתבתי את "אני זוכר". הרגתי את אמא שלו....
לא יודעת אם זה יעבוד לך, אבל זה עלול. את כותבת דברים די עצובים, ככה שכשאת עצובה את גם תזדהי עם זה, ותאמיני לי - יצאו לך הדברים הכי טובים. אבל למה את עצובה???

יערה13

New member
עזבו...

אני תמיד עצובה.... אבל עכשיו אני עצובה באופן מחמיר רק שאני לא רוצה שאמא שלי תקרא פה ת'הודעה כי אז היא תבין מי זה שגורם לי להיות כזו אבל זה האקס שלי והתסבוכות שיש לי בחיים...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאת לא יכולה לרשום את זה../images/Emo35.gif

מה דעתך לשנות את הניק שלך למשהו כמו "יערה14" (מחוכם, אה
) ולא להשאיר כשאת מסיימת עם המחשב את תפוז פתוח

יערה13

New member
עזבו, שתקרא...

בכל מקרה אני לא שמה עליה... אוקיי אני והחבר שלי נפרדנו (אולי בגלל זה הוא האקס שלי...) כי הוא עשה כל מיני דברים נוראיים לי בעיקר ואני לא רוצה לראות אותו יותר בחיים... הקטע הוא שאני יודעת שאני מאוהבת בו וזה כ"כ מעצבן אותי כי אני עם מודעות יחסית גבוהה לעצמי וליחסים שלי ואני יודעת שאני אמורה לשנוא אותו על כל מה שהוא עשה לי אבל אני עדיין אוהבת אותו... הקטע הוא, שיש כל מיני בנים שאני מכירה שנדלקו עליי ואחד שממש מאוהב בי ואני לא יודעת מה לעשות כי אני עדיין לא מוכנה לצאת עם אנשים ואני כ"כ לא רוצה לפגוע בהם כי הם אנשים כ"כ נחמדים וטובים...

MiSsY 100

New member
הלוואי שיכולתי לעזור אבל.....

אני בדיוק בצד השני...או שהיתי....נעה יודעת אבל לא אומרה....:) ומה שאני כן יכולה לומר לך זה רק את זה: כשתרגישי מוכנה תצאי איתם אהה ועוד משהו..... תשכחי ממנו...מניסיו תשכחי כמה שיותר מהר.....(לא מי שאת חושבת נעה....)

יערה13

New member
הלוואי שיכולתי לשכוח אותו...

הוא עשה כאלה דברים שאני בכלל לא מאמינה לו שהוא אומר שהוא אוהב אותי... נכוותי מהאהבה שלי, מהאמון שלי באנשים, כי אני סומכת עליהם המון, ואני נורא נקשרת למי שקרוב אליי, ועכשיו כנראה למדתי לקח, קיבלתי עונש בתור אקס...

MiSsY 100

New member
בקשר של הקשירה...אני איתך...

אני גם נקשרת כל כך חזק וכש זה נפרם אני נופל ונופלת חזק וזה נמאס לי כבר אז לוקחת את הדברים לאט לאט....

למעלה