החיים צוחקים עליי. ס´אמק. א י ל ה דהומה
א איש כ ח ו ל New member 2/5/02 #3 למה, למה לנבל את הפה? לקלל ללכלך סוחתוקקקק... אי אפשר לפתוח עיניים בלי לראות ת´אלימות שלאאאכם. יאלללללה סססססססססססססאממממממממק
למה, למה לנבל את הפה? לקלל ללכלך סוחתוקקקק... אי אפשר לפתוח עיניים בלי לראות ת´אלימות שלאאאכם. יאלללללה סססססססססססססאממממממממק
א א י ל ה New member 2/5/02 #5 סשן צעקות?? אאאאאההההההההההההההה!!! רררררררררררררררררההההההההההההה!!! תלגכחיגלךדןךדניהלךסחבהךןעוכךןדמיגףלךשדחגמבלדחיכךןוי!!!!! הצילו!!! מי זה האנשים האלה בחלוקים הלבנים???!!! א י ל ה קתרזיס
סשן צעקות?? אאאאאההההההההההההההה!!! רררררררררררררררררההההההההההההה!!! תלגכחיגלךדןךדניהלךסחבהךןעוכךןדמיגףלךשדחגמבלדחיכךןוי!!!!! הצילו!!! מי זה האנשים האלה בחלוקים הלבנים???!!! א י ל ה קתרזיס
ה השחקנית הראשית New member 2/5/02 #7 תעצרוווווווווווווווו תתתתתתתתתתתתתתת´עולם אני רוצה לרדת בתחנה הבאה שחקנית גלינג גלונג, ראבקקקק למה לא עוצרת הרכבת הזאתי??
תעצרוווווווווווווווו תתתתתתתתתתתתתתת´עולם אני רוצה לרדת בתחנה הבאה שחקנית גלינג גלונג, ראבקקקק למה לא עוצרת הרכבת הזאתי??
א א י ל ה New member 2/5/02 #9 אאוץ´! החיים לוחצים עליי. אה, זה לא החיים. זה הלמלו-אים. מי עדן ינשקו לך את הרגליים עוד היום. א י ל ה מתווכת נישוקים
אאוץ´! החיים לוחצים עליי. אה, זה לא החיים. זה הלמלו-אים. מי עדן ינשקו לך את הרגליים עוד היום. א י ל ה מתווכת נישוקים
א איש כ ח ו ל New member 2/5/02 #10 גמרתי......... להכין את כל השיעורים עכשיו אני הולך לשחק עם חברים.