החיים שלי בבלגאן..

night mistress

New member
החיים שלי בבלגאן..

לפני שתגידו לי שלא פורסים כאן אז אני יודעת
אני רוצה לפרוס לעצמי ולנסות לפרש,רק שאני לא יודעת איזו פריסה לבצע כי הנושא מורכב..אם אני אצליח מעולה
אז ככה, החיים שלי בבלגן אטומי,הכל התחיל לפני חודשיים כשהכלב המהמם שלי מת, אהבת חיי, מאז אני קורסת, בדיכאון עצבני ואין לי כח לנשום..אני כל הזמן חיה בתחושה של חוסר הגשמה עצמית וזה נורא.. אני לא עובדת, לא יוצאת, לא מעניין אותי שום דבר.. האם יש פריסה שיכולה לתת לי הכוונה למקום הנכון עבורי? למקום שיעזור לי להתפתח בצורה טובה יותר? למצוא את עצמי?

ראשית - תנחומיי על מות כלבך :(

האם החיים שלך בבלגן ואת לא עובדת ולא יוצאת בגלל מות הכלב שלך? כעיקרון כאשר עושים פריסות אנחנו מחלקים אותם לנושאים על מנת שנוכל לקבל תשובות ברורות יותר. אבל אני חושבת שראשית את צריכה לבדוק עם עצמך מאין זה נובע - אולי להוציא קלף מסר? משהו שייתן לך הכוונה. אולי אפילו אפשר את הפריסה החביבה עלי - הדרכה רוחנית וראיתי אותה באתר של נתנאל. לאחר מכן אפשר לבדוק לעומק ולעשות פריסות בהתאמה לעניין העבודה, היחסים וכיו"ב

night mistress

New member
פריסת בדרכה רוחנית..

השאלה שנשאלה: מבקשת הדרכה לגבי החיים שלי תוצאות פריסת הדרכה רוחנית: בסיס הדאגות בהווה - נער החרבות מוטיבציה ורצונות - מרכבה שורש הבעיה - יום הדין תמרור הכוונה רוחני - מלכת הגביעים פעולת השואל - ארבע הגביעים דרך פעולה מומלצת - אביר המטבעות המלצה למיקוד פנימי - הכוהן הגדול פוטנציאל - שני המטות הפרשנות שלי: אני מרגישה תחושה חזקה של פספוס.. אני נוטה לוותר לעצמי יותר מדי ולא להשלים דברים, לכן הפעם קלף המרכבה מאיץ בי להתחיל פרוייקט אחד וללכת איתו עד הסוף.. הבעיה נובעת מזה שאני לא יודעת מה אני רוצה בעצם, אבל עוד מע אני אתעורר ואראה את הכל בבהירות,התהליך לוקח זמן. קלף הדרכה-שוב,ללכת עד הסוף. אף אדם לא יכול לקבל החלטה עבורי, אני חייבת להחליט לבד,צריכה להקשיב ללב שלי. אני לא רואה את הדברים כמו שהם, אני עסוקה יותר מדי בדברים שאיבדתי ולא בדברים שיש, אני סוגרת את עצמי. קלף אביר המטבעות מאיץ בי לפעול גם בלי לדעת מה הכיוון. קךף הפוטנצציאל-שוב, אני תקועה, אני צריכה לממש את הפוטנציאל שלי. בהנחה שפרשתי נכון, הפריסה לא חידשה לי כלום, אני יועת שאני תקועה, אני לא יודעת למה..אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות ושוב..יצאתי מבולבלת כמו שנכנסתי.

חשבת ללכת ללמוד משהו? (הכוהן הגדול)

תקשור? רייקי? אם תשלחי את פרטי הלידה שלך אני יבדוק מה הכיוון האידיאלי עבורך אני צריך: -תאריך לידה לועזי -שעת לידה, כמה מדויקת שאפשר (אפשר לקבל מידע גם בלי שעה) -עיר לידה אני יוכל גם לומר לך מהו קלף הצל שלך בטארוט

night mistress

New member
פרטים נוספים..

25.3.80 ח' בניסן תש"ח. שעת לידה : בין 22:30 ל23:30..אמא שלי חושבת שב22:45.. נולדתי בחדרה
כעקרון למדתי רייקי, אור הרפוי, הילנג, ורפוי דרך יצירה..אני טובה גם בשיחות הנחייה-שיחות מודעות, מדי פעם אני מתקשרת, אבל ז קורה לי כשאני ממש עייפה ואני בד"כ לא זוכרת כלום חוץ מזה ששוחחתי עם מישהו..

דווקא מפה טובה

חוץ מזה שהשמש והירח בבתי צללים. את אדם של בית רביעי הבית של מזל סרטן אז הקטע הטיפולי מודגש בך, שזה הכיוון האידיאלי לדעתי שתלכי בו. אני מכיר טלייה אחרת של הבית הרביעי והיא מוצאת את עצמה בתחום של ריפוי הוליסטי, עושה את הטיפולים אצלה בבית ומאוד נהנית בכך. הבעייה שהבית הרביעי יוצר התקשרויות רגשיות חזקות, והנתקים שחווית שמו את הטלה שלך "על הקרשים" מבחינה אנרגטית שזה מה שקורה לטלה שחוטף יותר מדי "בומבות". צריך למצוא משהו שיעזור לטעון את המצברים. חשבת להביא כלב חדש? קלף הצל שלך הוא מלכת המטות בגלל שהירח שלך (העולם הרגשי) הוא במזל אריה שזה בדרך כלל מיקום חיובי

night mistress

New member
באמת יותר מדי מכות..

צמר שלי ז"ל זה רק קצה הקרחון, ביומיים שלפני 2 חברות טובות ודודה שלי מתו מסרטן..ויום אחרי זה צמר, זה היה באמת הקש ששבר את גב הגמל, כאילו לקחו לי את כל האוויר מהריאות והשאירו אותי להחנק..ובשבוע האחרון עוד שתי ילדות מתוקות (אחת שליויתי בטיול של חולי סרטן לשוויץ והשניה אחיינית של חברה שלי ) נפטרו וחברה טובה שלי חלתה שוב.. אני באמת מאד רגישה וקשה לי להתמודד עם דברים כאלה...זה כאילו אלוהים רוצה לנקום בי על משהו ומביא לי מכות בצרורות.. את האמת אני מפנטזת על תחום הטיפול ההוליסטי מהבית כבר שנים, אבל אין לי אומץ..אף פעם אין לי אומץ..ואין לי גם מושג מאיפה לשאוב כוחות, איך לחזור לעצמי,איך להתמקד.. אני גם מפנטזת על טיפול בבע"ח,מה שאני קצת עושה היום כי אני מנהלת עמותה בהתנדבות עם עוד 2 חברות ואנחנו מצילים חיות, אבל גם כאן יש המון תיסכול כי כלום לא זז והמקום לא מתפתח.. לגבי כלב חדש, אמא שלי כבר הביאה,אבל נורא קשה לי עם זה,זה מקל מעט.. תודה

נראה לי שזה בא ללמד אותך שיעור חשוב

ללמוד להתקשר לאנשים/יצורים בצורה מאוזנת יותר, ולחיות את הפילוסופיה הרוחנית בעצמך (כוכב המחשבה שלך פילוסופי עם יופיטר). ללמוד שכדור הארץ זה בעיקרו תחנת מעבר, וכמו בתחנת רכבת עדיף לא להתקשר לאנשים/יצורים באופן חסר תקנה שיפיל אותך. כל מה שאת צריכה נמצא בתוכך (או צריך להימצא), וזהו המסר האולטימטיבי של הקלף האחרון והרוחני מכולם קלף העולם.

night mistress

New member
אם הבנתי נכון..

אז למעשה הם אומרים שאני צריכה לנטרל את עצמי מרגש ולהיות כמו מכונה? איך אפשר לא להיקשר? לא להקשר זה לא להרגיש לפי הראייה שלי וזה לא נשמע לי דבר נכון לעשות, לאף אדם..

לא אמרתי לנטרל רגש

כל התקשרות מתישהו תתנפץ, זהו אופי החיים. כפי ש-5 המטבעות בא לאחר 4 המטבעות, החכמה היא לחיות מתוך מודעות גבוהה יותר.

night mistress

New member
זה עדיין לא עושה לי סדר בראש..../images/Emo9.gif

מתנצלת.. אבל אני מאד מעריכה את הנכונות לעזור לי
תודה רבה!

רוחלה5

New member
יום הדין, התמודדות עם אל השאול, עם המוות

מלכת הגביעים מזמינה אותך לחוויה של המגע עם הנסתר, אחרי שעברת כל כך הרבה בתקופה קצרה אפשר להבין אותך, קבלי את עצמך כואבת ומיוסרת ובכי ככול שנפשך חפצה המגע עם המוות מחבר אותך למעמקים של החוויה האנושית למעמקי הכאב,, האביר מציע לך לקחת זמן לעצמך, לאט. לדעתי רוב הקלפים מציעים לך כרגע לעבור תהליך פנימי של להיות עם הדברים ולא לעשות כרגע דבר. העוצמות של החוויה שלך לא ישאירו אותך באותה נקודה,, אל תדאגי,,

night mistress

New member
הבעיה היא ..

שאני כל הזמן לא עושה דבר וכלום לא משתנה.. אני נובלת, נעשית יותר מתוסכלת מזה שאני לא מגשימה את עצמי ובכלל מאבדת כיוון ונכנסת לבלבול ואכזבה עצומה מעצמי..

למעלה