החיים שלאחר המ"ת!

trillian

New member
נובי

אני עושה את מה שאני יודע לעשות הכי טוב. בועט בו במקום בו השמש לא זורחת, וצורח "קפטן!! וואההה!!!"

האשמדאי

New member
לא שואלים את האשמדאי שאלות!!!

וברצינות. זו הערה לכולם. לא לשאול אותי שאלות בנוגע לתוכן המשחק!! למה נראה לכם שאני אגלה לכם למה החלטתי כך וכך?! וסייבה, למה נראה לך שאני אתן לך פרוטקציות?!?! מעכשיו, השירשור הזה יהיה מורכב רק מהודעות של דמויות. לשאלות טיפשיות ודברים אחרים אני פשוט לא אענה.

האשמדאי

New member
הלו הלו!

בא לך להיות דמות? ממש במבצע! Find a character, pick it up, and all day long you'll have a character!

האשמדאי

New member
הוא כן

הבעיה היא שלא קראתי אף ספר שבו הוא מופיע, לכן אני לא אוכל לשפוט אם את מתנהגת בהתאם לדמות שלך. וגם, אם את בוחרת דמות, תאמי את זה קודם איתי (במסר אישי לשם המשתמש הזה) כדי שאני אוכל לכתוב לך התחלה נפרדת.

Maladict

New member
תאמין לי אם היא רוצה קפה היא יכולה

להיות מלדיקט. קרני את רוצה להסביר לי את האובססיה שלך למלדיקט?

אממ.... הממ.... אה.....

לא.

ובכן, שאלה מעניינת שאלת, אשמדאי!

(מגרד בזקן, משפשף את העיניים ומחטט באוזן, סתם ליתר ביטחון) ככל הנראה זו אחת מהפעמים האלו, כאשר מתחרשים דברים משונים, זה קורה אחת לכמה זמן. מוות בחופשה, או שיש איזה דרקון בסביבה או שזה כמו אז עם היצורים הקטנים, הירוקים והפרוותיים. אני אלך לחפש בספרייה דברים בנוגע לשאלה מעניינת זו!

האשמדאי

New member
הערה לאשמדאי ולספרן

כרגע אני צריך לעצור את מהלך ההתרחשות מבחינתכם. הספרן הוא בתהליך של המתנה עד הבוקר למרות שקול התיפופים משגע אותו, והמצטיין הוא במצב של הליכה אל הספריה. עכשיו צריך לדעת מה רידקולי יעשה. ברגע שרידקולי (אהמ אהמ מלדיקט) יספר לנו מה הוא עושה, נוכל להמשיך.

lordsot

New member
את זה עוד לא היה לנו!!

לא ידעתי שיש לך פיצול אישיות...

האשמדאי

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אופס? *הערה למצטיין הבכיר ולספרן. טוב, מה אתם רוצים, אמרתי לכם שאני מגלומן...

ויימס

New member
בוא תהיה ויימס,

משום מה הוא מאוד שקט היום, ממש לא אופייני ל. הייתי מצפה ממישהו כמו ויימס לעשות משהו במצב הנוכחי, או לפחות להראות סימני חיים כלשהם... לפני נובי אפילו... מאוד מאוד מוזר. מוזר מאוד.

למעלה