החיים שגנבו ממני

faery18

New member
רק תיקון קטן לגבי השורה האחרונה שיהיה יותר ברור*

אם(אין לי מושג מאיפה הגיע הלמרות חח)הראשית הייתה רק פעמיים עם המשני ובנסיבות האילה אני מניחה שזה סביר(הכוונה ניתן למחול לה על כך
)למרות שחבל שהמפיקה לא נשארה נאמנה למקור בקטע הזה.(כלומר שהראשית שומרת אמונים רק לראשי ומתמסרת רק אליו).**

Renat Zeitune

New member
על הסוף בהודעה שלי

האמת חששתי שבגלל שחוסה לואיס היה הראשון שלה היא תסיים איתו ואלחנדרו ימות ועכשיו כבר לא אכפת לי כי גם ככה לא מתה על שניהם ועשו את חוסה לואיס ממש מגעיל כך שאם הוא ימות כמו במקור זה לא יהיה נורא כל כך.
חוסה לואיס היה אצילי אבל עכשיו בפרקים של ויוה בערוץ הוא נהיה שפל. אגב רוית הזדזעה מזה שאלחנדרו אנס את מונסראט ושזה לא הפריע למונסראט ולשאר הדמויות לאהוב ולהעריך אותו עד כדי כך שהבנתי שהיא פרשה מזה וירד לה מסבסטיאן.
&nbsp
הסוף האידיאלי עבורי שגם אלחנדרו וגם חוסה לואיס היו מתים ומונסראט נשארת לבד עם הילדים שלה מגדלת אותם ורוסריו עוזרת לה. אבל מעולם זה לא קרה סוף טראגי אצל טלויסה אפילו לא ברובי שאמנם ברובי הראשית איבדה את כל מה שהיה לה כולל את הראשי אבל הראשי מצא אהבה חדשה והתחתן איתה כך שהוא זכה לסוף טוב אבל בלי הראשית.

faery18

New member
אז חוסה לואיס הפך לצלע שלישית רעה

האמת שגם אני לא מבינה איך זה לא מפריע למונסרט שאלחנדרו אנס אותה ועוד לפי יבגני פעמיים
רואים שזה לא מפריע לה כי גם בפעם הראשונה(את זה ראיתי עוד ביוטיוב לפני שהסדרה עלתה)בשלב מסויים היא שיתפה פעולה אבל זה התחיל כאונס.

מבלי לראות את זה לא הייתי רוצה שאלחנדרו ימות. כי הבנתי שהוא לא אמור להיות דמות רעה אלא הוא רק בהמתי וברוטאלי. הייתי רוצה שהוא יתנרמל יהפוך להיות יותר עדין ויסיים עם מונסרט, אם באמת ייצא לי לצפות בסיבוב השני(שוב, רק בגלל דניאלה קסטרו האגדית
) אז ממש לא הייתי רוצה סוף טראגי לאלחנדרו ומונסרט.

evglev

New member
די אבל אני מניח שכמו סימונה בלב פראי הוא יתנרמל בסוף

אבל לא נראה שיהיה לו סוף טוב בזה היא שוב תרצה להיות נאמנה למקור.

Don Nirtin

New member
הוא הפך לרשע כבר מפרק 125+

אבל הוא יחזור להיות טוב לקראת הסוף.

תסמכי על סרחיו סנדל (הרשע השני של הסדרה) שהוא יעשה כמה הפתעות בסדרה..........

הדר, זה יופי שאת שואלת דברים כאלה, אבל צריך לראות כדי להבין. שני האונסים כביכול- בשניהם בדיוק אותו הדבר (מתחיל אונס אבל מונסרט מתחילה להינות באמצע). יש פה מסר מאוד הזוי שלפיו הראשית נהנית מסקס ויכולה לקפוץ ממיטה למיטה. הכניסו אותה להיריון מחוסה לואיס רק כדי לתקוע אותה בסדרה כי היא ואלחנדרו עמדו לברוח עם הילד של אלחנדרו.

וכן, יש דמויות משניות מוצלחות בסדרה הזו. אסמרלדה (מרגריטה מגנייה) לדוגמה.

faery18

New member
את האונס הראשון ראיתי

את הסדרה עצמה יש מצב שאראה אם תחזור לסיבוב שני, עכשיו אין טעם היא עוד שנייה נגמרת. לצורך העניין לא הייתי יכולה לראות אותה כשהיא התחילה גם אם הייתי רוצה כי בתקופה שהיא התחילה הייתי עמוסה טלנובלית עם השלמות. אבל בשביל דניאלה קסטרו אני מניחה שאוכל להקריב את הטעם הטלנובלי היותר קלאסי שלי חח אם לא היא לא הייתי פוזלת לכיוון

faery18

New member
כידוע אני לא חובבת צפייה של טלנובלות דרך המחשב:]

אלא רק במקרים מיוחדים. ככה שאני מסתפקת בהצצות פה ושם כשיש לי זמן בקטעים של דניאלה קסטרו.
&nbsp
תודה, אולי בסיבוב השני(אם באמת יהיה)תשלימי את הפער שצברת ונוכל לצפות ביחד

Renat Zeitune

New member
אני לא רוצה לחכות שזה יגיע בטלויזיה כי יש סיכוי שבכלל לא יגי

במיוחד שהוא מוקרן באתר, רק צופי טורקיה זוכים לפינוק שכזה לדעתי.

faery18

New member
כן ברור אי אפשר לדעת בטוח עם ויוה כלום לא בטוח חח

אבל עבורי זה לא קריטי כי מדובר רק בדמות אחת שמעניינת אותי. יגיע יגיע לא יגיע לא נורא;] הכל תלוי מה יבוא לויוה באותו רגע חח

evglev

New member
לא רק טורקיה

גם מלאך ושטן ואל קלון שודרו בטלוויזיה ובאתר ואחר כך חזרו לטלוויזיה. אבל מאז רובי באמת אף סדרה של סבסטיאן רולי לא שידרו פעם שנייה לא תשוקות ולא כנגד כל הסיכויים. מעניין מה ינצח באהבות אמיתיות אדוארדו יאנז ואריקה בונאפיל שכל הטלנובלות שלהם (ואריקה בכלל הייתה משנית בכל השאר) שודרו פעמיים או סבסטיאן רולי שמאז רובי אף סדרה שלו לא חזרה. וגם להחזיר סדרה של טלוויסה בת 200 פרקים כמעט זאת בעיה, בדרך אל האושר ורבלדה לא חזרו, אבל מצד שני שקרים עם 182 פרקים חזרה ואהבת מנצחת עם 172 פרקים שודרו פעמיים בקצב של ארבע פרקים לשבוע. בעצם בפעם הראשונה 40% מהסדרה 3 פרקים לשבוע ו-60% ארבע פרקים לשבוע.

מכיוון שויוה מחזירים סדרות לטיניות לפי כוכבים אי אפשר לדעת עד כמה סבטיאן רולי וגם חוסה לואיס וחלק גדול מהקאסט המשני חדש בעבורי.

evglev

New member
אלחנדרו אמנם היה ברוטלי

אבל גם מה שחרונימו עשה לרנטה והוגו עשה לסולדד אמנם לא הייתה אלימות פיזית, אבל היה מדובר בהתעללות נפשית חסרת רסן ובכל זאת הם כיפרו על זה שהראו את הצד הכי מכוער שלהם. אצלם הצד המכוער זה עינוי נפש ואז אלחנדרו וחוסה לואיס זה אלימות פיזית וקניית בת זוג. אגב גם מנואל באהבת אמת היה ברוטלי ואף ניסו להסביר את זה בהעדר אהבת אם כמו שהמקסיקנים אוהבים שבגלל שאימו הייתה רחוקה ממנו אז הוא מלא טינה ומגיב באלימות. אצל אלחנדרו אין את התירוץ הזה, כי היה לו סבא וכומר סנדק שגידלו אותו באהבה וגם התקופה אחרת, אם המשפחה של אשתך עבדה עליך בעיניים, תתגרש ותתבע את הכסף שחייבים לך, למה צריך להתנקם ככה על ידי אונס. אבל עדיין לאור התגובה של הראשית לאונס לא ברור מי סבלה יותר היא או סולדד ורנטה מהתעללות הנפשית של הראשיים.

Don Nirtin

New member
בדיוק!

לאורך הסדרה יש המון סצינות קורעות כאלה שבאמצע הדרמה גרסיאלה תוקעת המון הומור משלה..... בסצינה המדוברת בכלל כבר נשפכתי מצחוק. המחיאות כפיים, הסטירה, והשתוק, לא, אתה תבקשי סליחה, את צריכה את זה, תבקש סליחה וכ'ו ........

בלי ספק היא אוכלת מלח את כל הרעות שבקטגוריה שלה השנה.

faery18

New member
היא לגמרי חייבת לזכות בטקס פרסים הקרוב
אם כי לא אתפלא

אם שוב יהיו שם זכיות לא ברורת ומלא רמאויות כמו תמיד

לא אשכח איך שתהום ש תשוקה זכתה בטלנובלה הטובה ביותר

אגב אנג'ליק נראית פה הרבה יותר טוב עם הבלונד והעור היותר בהיר מאשר מה שעשו לה בתהום של תשוקה.

evglev

New member
אנג'ליק בהחלט נראית טוב יותר כמונסראט מאשר כאליסה

faery18

New member
אם כבר עשו לה שיזוף מלאכותי בתהום של תשוקה אז

לא היו צריכים לצבוע לה את השיער בחום בהיר(אלא בצבע כהה הרבה יותר על גבול השחור או ממש בשחור)היא נראתה חולה וחיוורת יחסית לגוון שעשו לה. הפנים שלה נבלעו, ובנוסף על כך לא טרחו לשים לה אודם כהה שלפחות יעשה לה קצת גוון אחר בפנים.

אבל פה היא נראית ממש טוב עם הגוון הטבעי של העור שלה והשיער הבלונדיני ואיפור שמתאים.

evglev

New member
דווקא מאוד חכם מצידה

להאשים את סנדרו וחוברטינו המתים ומריה שיכולה להאשים אותה ולהוציא את עצמה, את פביולה ואפילו את פדרו כקורבנות תמימים, אם כי השופט לא קנה את ניקיון הכפיים של פדרו.

גם בעניין חוסה לואיס היא שינתה את תוכן ההסדר וטענה שהוא קנה אותה בדיוק כמו אלחנדרו, אם כי מונסראט צודקת, חוסה לואיס ידע שהסרטון אצל גרסיאלה ואם הוא יקנה אותה היא תראה אותו למונסראט ומונסראט תרגיש אשמה על איך ששפטה אותו. אבל הסצינה בהחלט קורעת בעיקר כשגרסיאלה שמחה על הסטירה שחטף חוסה לואיס ואז חטפה גם.

evglev

New member
לאורו מבין עניין

חוסה לואיס מבטיח למונסראט לעזור לאלחנדרו בתנאי שלא תראה אותו וכשיקבל את מעמדו תתגרש ממנו ותישאר איתו. מונסראט מסכימה ומזכירה לו שהבטיח לטהר את שמו של אלחנדרו ושיקר והוא טוען שלא. הוא לא סומך על מונסראט, אך היא נותנת לו את מילתה ונשבעת לו. חוסה לואיס מסכים לתת לאורו לראות את אלחנדרו אבל שמונסראט לא תראה אותו בכלל. כשרוסריו באה לאסוף את אלחנדרו ולאורו מצטער שלא יבוא איתה מונסראט מספרת שיוכל לבלות הרבה עם אלחנדרו, אך היא לא תבוא כי היא עסוקה בחנות, אך לאורו מבין שזה בגלל שהסנדק שלו כועס ומבטיח לשכנע אותו, אך מונסראט מבהירה שזה לא כל כך פשוט ומקווה שהוא יאהב יותר ויותר את אביו.

השופט מבשר לאלחנדרו שיבדוק את העניין מחדש ולבקשת חוסה לואיס שחרר אותו על תנאי, אבל שלא יעזוב את אגווה אסול ואם הוא באמת חף מפשע יוכל להחזיר לא רק את חירותו ושמו אלא גם את הונו. אלחנדרו מבין שמונסראט הקריבה את עצמה וכועס על כך, הוא משוחרר על ידי חוסה לואיס ומבהיר שאימו תיקח את בנו אליו אבל את מונסראט יותר לא יראה לפי החלטתה. אלחנדרו טוען שזה בניגוד לרצונה וחוסה לואיס לועג שהיא תתעורר במיטה ואלחנדרו טוען שתמיד תחשוב עליו ולעולם לא תשכב איתו. רוסריו שמחה לראות את בנה משוחרר ועצובה לשמוע על המחיר שמונסראט נאלצה לשלם.

ויקטור ואלחנדרו חוזרים לבית של חוספינה ומספרים שהסכנה הפלילית עברה ועל מה שהיה בין מונסראט לחוסה לואיס, אך אדולפו מזהיר אותם שעליהם להתחבא בכל זאת, כי הכלא זאת סכנה הכי קטנה, פדרו רוצה לרצוח אותם וישמע שאלחנדרו באגווה אסול וחוסה לואיס במצבו יכול בעצמו לספר לו.

מוניקה רוצה להתנקם בדמטריו ומציעה את עצמה לרפוחיו והוא בהתחלה מסכים, אך בזמן שמחכה לה במיטה נזכר בכל הרגעים הטובים שלו עם אסמרלדה ומתעשת. אסמרלדה בינתיים משתכנעת מדברי סולמה שאת האויבים יש לשמור קרוב ומחליטה להזמין את מוניקה למסיבה של התינוק. היא שומעת מדמטריו שהם נפרדו ודמטריו נותן את הכתובת של מוניקה. מוניקה לובשת בגד סקסי וכשרפוחיו מסרב מוניקה אומרת שחשבה על אותו דבר והם נפרדים, אבל כלל של טלנובלות אסמרלדה בדיוק נכנסת ורואה את רפוחיו עירום ומסיקה מסקנות והם רבים ואמסרלדה חוטפת צירי לידה ואוסרת על רפוחיו לבוא לבית החולים ומוניקה מצטערת מאוד.

גם חוספינה נוהגת יפה ונפתחת לפני אדולפו ומספרת לו ששכבה עם דמטריו ומודה שהיא עדיין אוהבת אותו בניגוד למה שחשבה, אך הוא כבר לא אוהב אותה. אדולפו מצטער בשבילה אך מבין שהייתה צריכה לעבור את זה ומבטיח לכבוש אותה בעתיד.

השופט מזהיר את גרסיאלה שמתן עדות שקר כי עברה חמורה ועליה להגיש בקשה כדי לא להגיע לכלא וגרסיאלה מבטיחה ומקווה לפתור את זה בערבות או בקנס. השופט מבהיר שלא יסבול עוד שקרים והשמטות והיא מספרת לו שאלחנדרו חי ונעצר לא מזמן והשופט מחליט לדבר איתו.

גרסיאלה מתחקרת את מונסראט על סנדרו והיא מספרת שסנדרו עמד למסור את הצוואה אך לא מסר כי לאורו ברח מבית הספר ועכשיו הכול בסדר ומטיחה באימה את הבגידה שלה בסנדרו ושחיפשה את הצוואה כדי לשלוט בחייהם. מונסראט מספרת לה שהבטיחה לחוסה לואיס להיפרד מאלחנדרו בתמורה שישחרר אותה וגרסיאלה טוענת שעשתה שטות גדולה וחוסה לואיס לא קשור לשחרור של אלחנדרו היא זו שדאגה לשחרורו.

מריה זועמת לשמוע שחוסה לואיס לא הרג אף אחד אלא הכניס את אלחנדרו לכלא וכועסת עליו, אבל מבטיחה לנצל את ההזדמנות שהצוואה בידיה כדי להשיג את אלחנדרו למרות הניסיון של אדולפו לגרום לה להבין שהוא אוהב את מונסראט.

evglev

New member
גרסיאלה וחוסה לואיס חושפים זה את זו

גרסיאלה מסבירה למונסראט שאין לחוסה לואיס קשר לשחרור אלחנדרו והיא שחזרה בה מעדותה. מונסראט לא מאמינה לה וטוענת שהיא משקרת והיא שחקנית טובה. גרסיאלה מתעקשת ומסבירה שאולי חוסה לואיס פתח את הדלת, אבל היא שאיפשרה זאת כשדיברה עם השופט ומונסראט שואלת מה אמרה והיא אומרת שאמרה ששיקרה ומי שרצח את בנחמין זה חובנטינו ולא אלחנדרו והצוואה שהוגשה מזויפת ויש עוד צוואה אמיתית ושסנדרו שיחד מעבדה כדי לזייף בדיקת ד.נ.א. מונסראט מתעניינת איך אימה מעודכנת בכל זה וגרסיאלה טוענת שסנדרו חיזר אחריה והיא ניצלה זאת כדי להתקרב אליו ולגלות את האמת ולעזור להם. היא אומרת שתגיע לכלא על עדות שקר אבל לא אכפת לה כדי לעזור לה. מונסראט מבקשת לשמוע את גרסיאלה לאחר ששמעה את האם המקריבה ומה יקר לה יותר היא או הכסף שאלחנדרו הבטיח לה וגרסיאלה בוכה שלא מעריכה שהכול בזכותה.

חוסה לואיס בדיוק מגיע ושואל מה בזכות גרסיאלה וטוען בפני מונסראט שהתקשה לשכנע את השופט, אבל אלחנדרו חופשי והוא בעצמו פתח את הדלת ומונסראט מטיחה בו שהוא שוב שיחק בה ולא התקשה בכלל ומטיחה את העדות של אימה ושהוא שוב ניסה לרמות אותה. גרסיאלה מגינה על האושר של מונסראט ואלחנדרו וחוסה לואיס מטיח בה שהיא העובדת שלו לתדהמת מונסראט. חוסה לואיס טוען שלא אכפת לו שתדע שהיא עשה עסקה עם אימה והבטיח לשלוח לה קצבה חודשית. גרסיאלה מחזירה את הקצבה האחרונה וטוענת שעשו הסכם כמו עם אלחנדרו, חוסה לואיס מבקש את האמת שהוא ביקש שלא תתערב וגרסיאלה מספרת שלולא נתנה למונסראט את ההקלטה היא לא הייתה מקבלת אותו. חוסה לואיס שואל כמה שילם לה אלחנדרו וגרסיאלה טוענת שזה האושר של ביתה ונכדה. מונסראט סוטרת לחוסה לואיס וגרסיאלה מאושרת ומוחה לה כפיים והיא סוטרת גם לה ומטיחה בה ששוב מכרה אותה וגרסיאלה נדהמת שביתה סטרה לה ומונסראט אומרת שהיא מתכננת לאלוהים על מעט האהבה שנשארה כלפיה, וגרסיאלה אומרת שעוד תצטער על כך שהעזה להרים יד על אימה והולכת לאחר שמונסראט מגרשת אותה.

מונסראט מטיחה בחוסה לואיס שכל כך הרבה פעמים טען שאלחנדרו לא ראוי לה כי קנה אותה והוא עשה את אותו הדבר. היא מטיחה בו שתכנן הכול מהכלא וידע שההקלטה אצל אימה ולכן פנה אליה בידיעה שהיא תראה לה. היא מבקשת שלעולם לא יגיד שאלחנדרו לא ראוי לה ואומרת שלא תקיים את ההסכם והוא מזהיר אותה שתאלץ לקיים את ההסכם לא כדי שאלחנדרו לא יגיע לכלא כי אחרת הוא ירצח את שניהם ויתאבד ובה תלוי שזה לא יגמר כך. מונסראט בוכה ורוסריו שואלת אותה על כך והיא שומעת שחוסה לואיס לא עזר להם אלא אימה ששמעה את עדותה ורוסריו זועמת לשמוע שגרסיאלה אחראית לכל הסבל שלהם כי היא העידה שאלחנדרו הרעיל את בנחמין ולא מקבל את שינוי הגישה ומאשימה אותה בשבע שנות התרדמת והפרידה ומונסראט מסכימה איתה. היא אומרת שלא תצטרך לקיים את ההסכם של חוסה לואיס, אך מונסראט מזכירה את האיום של חוסה לואיס ומבינה במה מדובר.

אלחנדרו וויקטור עוברים לגור אצל מקריו והוא ודומינגה המומים מההסכם בין מונסראט לחוסה לואיס. רוסריו מספרת לאלחנדרו על העדות של גרסיאלה ואלחנדרו הולך להתעמת עם חוסה לואיס ומטיח בו את השקר ואומר שלא חייב לו כלום וחוסה לואיס מזכיר את שבע השנים שישב בכלא כדי להגן עליו. אלחדנרו אומר שלאיכבד את ההסכם וחוסה לואיס מאיים לרצוח אותו ואלחנדרו מבהיר שמונסראט לא תסלח לו וחוסה לואיס מבהיר שאין לו צורך שפדרו ישמח לעשות זאת ואלחנדרו מטיח בו את פחדנותו, חוסה לואיס שולח אותו להתחבא מפדרו מדינה ושואל מי הפחדן. אלחנדרו מגיע למשרד של פדרו ומודיע לו שהוא חי והוא התעורר מהתרדמת לתדהמתו של פדרו.

רוסריו בא לבית של גרסיאלה ומבהירה לה שתשלם איכשהו על שבע השנים שהייתה פרודה מבנה ובנה היה כבול למיטה.

אסמרלדה יולדת והלידה קשה והיא מפצירה בסולמה לא לתת לרפוחיו להתקרב אליה ואל הילד. מוניקה משכנעת את רפוחיו להיות עם אסמרלדה בלידה ואמליה בדיוק רואה את התינוק והלידה הוקדמה, אבל המסיבה תתקיים עם התינוק. סולמה מגרשת את רפוחיו ומטיחה בו את הבגידה עם מוניקה, אמליה טוענת שכעת מבינה מדוע אסמרלדה רצתה להתגרש ומגרשת את רפוחיו מהחדר אם יש לו בושה.

מונסראט באה לבקר את אסמרלדה עם גרוילה של חוסה לואיס שהיא מספרת שהוא הצמיד לה ומבקשת ממנו שיש לידה ושלא יכנס איתה לחדר. זה קורה לאחר שאסמרלדה שומעת מסולמה ורפוחיו בא לבקר וגורש ומונסראט "מודה" לאמליה על הסוד ששמרה וטוענת שיחסיה עם חוסה לואיס כעת לא טובים בגלל הסוד שלהם ומחזיקה את התינוק של אסמרלדה, בדיוק כשגם רפוחיו בא לראות אותו.

דמטריו מתפרץ למשרד של מוניקה וטוען שלא אכפת לו מהמשרה ורק רוצה שתשמע אותו. הוא מבקש את סליחתה והיא שואלת אותו אם היה סולח לה אם הייתה בוגדת בו, הוא מבהיר שאם הייתה מבינה שאוהבת אותו היה סולח. היא שמחה לשמוע ומספרת על הכמעט בגידה עם רפוחיו ודמטריו טוען ששם לב שהוא דלוק עליה, מוניקה מסבירה שלא קרה כלום בזכותו כי הוא היה נאמן לאישתו ולא אכפת לה שהוא לא יסלח לה, דמטריו אומר שהוא סולח, אך מוניקה מבהירה שלא יכולה לסלוח לו מפחד שיעשה אותו דבר שוב.

למעלה