החיים שגנבו ממני

evglev

New member
נדיה שיחקה אותה

נדיה נכנסה להריון מויקטור ושופכת את הלב בפני מונסראט שפדרו אישר לה את הרומן עם ויקטור כדי שתביא ילד ממנו שיגדל כילד של פדרו, אך ויקטור יבין את האמת והיא חוששת שפדרו ירצח אותו. היא מביימת שהיא לוקחת גלולות נגד הריון בלי לדעת שפדרו עוקב אחריה ואחרי ויקטור בהקלטה. היא דורשת מפדרו לשחרר את אלחנדרו בתמורה שתפסיק לקחת גלולות נגד ההריון ומסתבר שהמשרת שיתפה איתה פעולה.

חואקין כותב מכתב התאבדות שבו הוא מאשים את פדרו ופדרו מחפש את המכתב שחואקין כתב מולה, אלחנדרו שם לב שסורקים את תא שלו ומעביר את המכתב לכומר ומריה גונבת אותו מהכומר ופדרו שומע על כך בהקלטה של ויקטור ונדיה ומשיג את המכתב ממריה לאחר שמכה אותה ושורף את המכתב. גם חוסה לואיס בא לחפש את המכתב אצל מריה ואחריו מונסראט ומריה משקרת שחוסה לואיס הכה אותה ושרף את המכתב. פביולה אומרת לחוסה לואיס שמונסראט עדיין אוהבת אותו ולכן כשמונסראט שומעת את מריה מודה באמת בפני אדולפו היא באה להתנצל לפני חוסה לואיס ומנסה להבהיר את אי ההבנה אך חוסה לואיס לא מתאפק ומטיח בה שהיא לא רוצה לשנוא אותו כי עדיין אוהבת אותו ומנשק אותו בכוח ומאיים לאנוס אותה והיא דוחפת אותו והוא משקר שהוא אחראי להפללת בעלה והיא עוזבת בזעם ואף מסרבת לדבר עם נדיה על מה שהרגישה מהנשיקה.

חוסה לואיס בהגינות לאלחנדרו ומספר שלא התאפק ומספר על הנשיקה הכפויה שמונסראט נענתה לה לאחרונה ומעורר את זעמו. אלחנדרו קר קצת כלפי מונסראט ואומר לה שהיא צדק והוא בכלא בגלל חוסה לואיס, לאחר שחוסה לואיס בעצמו מבקש ממנו להרחיק את מונסראט ממנו.

אלחנדרו מתייסר בכלא על שגרם למותו של לאורו וחולם סיוטים, קודם הוא חולם שחוסה לואיס מודיע לו על מותה של אנחליקה ושלא יעזור לו וכעת יהיה עם מונסראט ומונסראט עוזבת עם חוסה לואיס ולאורו מופיע ואומר שזה העונש שלו על שגרם למותו. אחר כך הוא חולם שחובנטינו בא לבקר אותו בכלא ואומר לו ששמור לו מקום לצידו בגהינום וכשאלחנדרו אומר שהוא לא רוצח חובטינו מבטיח בו את הניסיון לרצוח את חוסה לואיס ואחר כך גרם למותו של חמו שהרי הוא סיפר לו שאשתו בגדה בו כל החיים וביתו האהובה בהריון מגבר אחר וברור שהוא אשם במותו.

אני בדיילי רציני בפרקים וממש לא בקצב ויוה

לא הגעתי עוד לקטע שחובנטינו נרצח ושחוסה לואיס נחשף. האמת שהסיפור של אלחנדרו ומונסראט משעמם. הכל חוזר על עצמו ואני לא מבינה למה אלחנדרו מתעקש על מונסרט כאילו איך אתה מסוגל להכריח אישה לחיות עם אישה שלא רוצה להיות איתך אמנם נכון שהיא מתחילה לפתח רגשות אבל עדיין היא מאוהבת בחוסה לואיס. ואגב לא אוהבת את הקטע שהיא מאוהבת בשני גברים ולא מצליחה להתגבר על חוסה לואיס. אלחנדרו השתנה כל כך(אני יודעת שזה זמני אבל עדיין לא הגעתי לפרקים האלו רשמית) הוא ממש קופי הקטור מרובי. רק שהקטור יותר רומה מאלחנדרו והיה נשוי לאישה שרק רצתה את כספו ולא כופתה להנשא לו אלא התחתנה לו מרצונה החופשי ולא כיבדה את נישואיה להקטור ורדפה אחרי אהובה כשהיא גורמת להקטור להאמין שהיא מאוהבת בו. אבל אלחנדרו כבר ידע ביום החתונה שרימו אותו ובכל זאת התעקש על מונסראט ואני לא מבינה את זה. מילא בגרסה הקודמת אסור היה להתגרש אבל פה מה הייתה הבעיה פשוט להתגרש וזהו? אלחנדרו סתם מסבך לעצמו את החיים וחתיך כמוהו יכול למצוא אישה שתאהב אותו באמת בלי תסביכים ואני לא מתכוונת למריה כי היא יותר גרועה ממונסראט ופשוט רעה ומתנשאת ובאיזשהו שלב היא תפגע באלחנדרו מאחר ועכשיו שהוא עשיר והיא לא והיא מסונוורת מזה והיא ממש לא מתאימה לאלחנדרו שהוא יותר אצילי וצנוע ולא מתנשא כמוהה. שוב לא הגעתי לפרקים שמונסראט מתאהבת בו רשמית ועושה אותו מאושר עד הרגע שמתגלה האמת אבל כרגע מונסראט רוצה להיות איתו מתוך מחוייבות ורגשות אשם ולא כי התאהבה בו עדיין.
&nbsp
קצת מפתיע אותי שרוסריו תומכת בה ולא בבנה כשהיא רואה שמונסראט בקשר עם מנהל העבודה ומסתירה ממנו את זה, אני בהחלט חושבת שאלחנדרו הגזים שפיטר אותה תאכלס היא לא בלשית או משהו והיא סה"כ אישה פשוטה וכפרייה וזה לא היה הוגן מצידו לפטר אותה. פעם ראשונה שאנה ברטה אספין מגלמת כזאת בדרך כלל היא מגלמת דמויות של עשירה או מתנשאת שרוצה רק כסף או מעצבנת כזו אולי רק באין אשמה באהבה היא הייתה שונה מכל הדמויות שראינו עד כה אבל נחמד כי ברובי היא שיחקה לא משהו עם בכי מילל ומעצבן אבל כרגע היא בסדר גמור יש לה דמות סבבה לגמרי.
&nbsp
מריה הזאת זנזונת כבר רואים שיש בה שאפתנות ואם אלחנדרו היה מתאהב בה הוא היה סובל ממנה כי הם לא מתאימים היא סתם מתנשאת שלא הייתה מרוצה מחייה המשותפים עם אלחנדרו מאחר ואילו לא היה יורש את הונו של אביו אז באיזשהו שלב מריה הייתה פוזלת לכיוון אחר והייתה מתנהגת כמו גרסיאלה, הייתה מחפשת מאהב עשיר שיפרנס אותה בזמן היותה נשואה לאלחנדרו. מה שכן גרטל ולדז מדהימה. היא בהחלט עושה טוב את הרעה לא מבינה למה כולם נגדה ואילו קיקה אדגר לא הייתה מועמדת להיות הרעה בטלנובלה של סלבדור מחיה אני בהחלט הייתי נותנת את התפקיד לגרטל ולדז.
&nbsp
כואב לי על נדיה עם היחס המשפיל של פדרו שאמנם אני יודעת למה הוא לא נוגע בה אבל לא מבינה למה הוא נישא לה מלכתחילה כשהוא יודע שהוא לא יכול להיות עם אף אישה אף פעם. כשהוא אמר לה שהיא לא מעוררת בו כלום כאב לי עליה. חבל שהיא לא יכולה להתגרש ממנו בקלות ופדרו הוא מושחת שיעדיף לרצוח את אותה מאשר שיידעו שהיא עזבה אותו לטובת גבר אחר וגם כואב לי על ויקטור שאין לו מזל באהבה עד שסופסוף מצא אישה טובה שנענית לו הוא לא יכול להיות איתה כבעלה אלא רק בתור מאהב בגלל פדרו.
&nbsp
אנחליקה גם מתוקה אני מניחה שבגלל המחלה שלה היא נראית פחות יפה כי בשקרים היא הייתה מהממת. חבל שאבא שלה קשוח איתה ושבגללו אנחליקה מסתירה מפניו שהיא התאהבה בגבר אמנם לא יודעת את האמת עליו אבל היא לא כמו אמה שכבר רוצה לשדך לה את דימיטריו ובטוח תקבל חום כשתגלה שהיא התאהבה במישהו במעמד נמוך ממנה. חבל שלאנחליקה יש מחלה סופנית ולא יכולה לחיות חיים ארוכים ולהביא ילדים(אני כבר יודעת שבקצב ויוה היא נשואה לחוסה לואיס) וההורים שלה לא תומכים בה כי הבנתי שהם יודעים על המחלה שלה ושהיא סופנית כנראה. היא ממש חמודה עם חוסה לואיס אני אוהבת אותם יחד והם יותר מעניינים אותי בשלב זה יותר מאלחנדרו ומונסראט.

evglev

New member
זה עניין של אגו נטו

אני לא יודע לאיזה פרקים הגעת, אבל בהתחלה אלחנדרו לא ידע אם להאמין שהיא רומתה כי הוא רומה גם על ידה שהסכימה להינשא לו ועמדה לברוח, שגם באהבת אמת זאת הברירה היחידה ופה מונסראט וחוסה לואיס יכלו לחשוף את האמת ולדרוש את ביטול הנישואין והם בחרו לברוח כמו פחדנים, כמו מי שלא בסדר רק כדי לשחזר את הסצינה מאהבת אמת. אז בהתחלה הם לא האמינו ששניהם רומו על ידי אימה, מונסראט קטלה את אלחנדרו בגלל שהסכים לקנות אותה והאשימה אותה בכל הדברים הנוראים ואלחנדרו חשב שהיא רצתה להינשא לעשיר שיפרנס אותה ולהחזיק מאהב מהצד, שהיא כמו אימה. אבל עכשיו אלחנדרו כל כך פגוע שהעיקר בשבילו זה לא לתת למונסראט להיות עם חוסה לואיס, מבחינתו עדיף להחזיק אותה כאסירה מלתת לגבר שעמד לגנוב את אשתו לנצח, לכן הוא גם לא באמת משקיע בלכבוש אותה. אגב ראיתי דבר דומה בטלנובלה "קסנדרה" שלואיס דוד השתכנע שקסנדרה רצחה את אחיו התאום והשתכנע שהסיבות שלה צודקות ולקח על עצמו את האשמה לא רק על הרצח אלא גם על כך שהפליל אותה והארוס הצועני שלה ידע את האמת ושתק, ונתן לשניהם להתייסר ולכעוס זה על זה כי גם אם היא לא תהיה שלי שתהיה עם כל אחד חוץ מהגבר שגזל אותה ממני. אבל זה עניין של צוענים והכבוד שלהם שלא אמור לתפוס לגבי גברים שחיים על ערכים נוצריים כמו אלחנדרו. אבל עדיין האגו משחק תפקיד.

אנה ברטה שיחקה באהבת אמת את הדודה של מתילדה והדודה היייתה דו ערכית, מצד אחד היא ששכנעה את אחותה, שם היא הייתה אחות שלה, לא של אביה שעדיף שתנשא לממזר חתיך מאשר לזקנים שאימה רצתה לשדך לה. אבל גם עזרה לשכנע את מנואל שמתילדה מרגישה משהו כלפיו וגם הסתירה הכול מאביה, אבל השתדלה ליד לצד האחיינית שלה יותר מאשר לצד אחותה. אבל כשמנואל גילה על מנהל העבודה וגירש אותן, אז היא לא התביישה לצאת לעבוד, ומתילדה, הדודה ורוסריו תפרו כדי להתפרנס והיא גם כמו קרלוטה פה לא הייתה שותפה לעלילות על אדולפו. אבל הייתה ללא אופי וגם כשמנואל נחשב למת, לא סיפרה לאחיינית שלה שהוא חי ושאימה שורפת את המכתבים שלו. אבל התעמתה עם אחותה על כך. כך שהיא לא הייתה מתנשאת.

האמת התרגלתי לגרטל ולדז בתור טובה, או שהפכה לטובה בשקרים וקשה שמקול המלאך יוצאת נשמה של שטן, אבל אותה בעיה הייתה גם עם קיקה אדגר. אבל היא בהחלט עושה את התפקיד מעולה.

פדרו ניצל את נדיה מההתחלה זה טוב לקריירה פוליטית להיות נשוי ואיש משפחה, חכי לאיזה שפל הוא יורד בפרקים של ויוה רק בשביל התקדמות בפוליטיקה ונדיה בשבילו לא יותר מכלי שחמט ובעצם לא רק נדיה גם את אסמרלדה הוא מנצל כדי להשוויץ בפני שותפיו לפשע איזה מאצ'ו הוא, אבל לה הוא לפחות משלם על זה.

אנחליקה באמת מתוקה מאוד והזוגיות שלה עם חוסה לואיס יפה ואולי גם מחסום בין מוסנראט וחוסה לואיס שעוזר לה לבחור את אלחנדרו, כי זה באמת מצב שהיא מאוהבת בשני גברים והבחירה נעשית עם הראש ולא עם הלב כי ללב פשוט אין תשובה. זאת עוד דרך כמו שאומרים את זה ברוסית "לגרור באזניים" קווי עלילה מאהבת אמת ובשביל זה מונסראט יוצאת רע מאוד אבל לפחות יש את הזוגות המקסימים של נדיה וויקטור, אסמרלדה ורפוחיו ודומינגה ומקריו שלא היה להם זכר באהבת אמת.

אויי שכחתי שאנה ברטה שיחקה באהבת אמת

היא באמת הייתה שם חביבה וקרלוטה שפה די מעצבנת לא התחברתי אליה בכלל.
&nbsp
אזמרלדה חמודה נדיה ואנחליקה מתוקות וכואב לי עליהן במיוחד לאנחליקה שנגזר עליה מחלה סופנית וצעירה ולא זכתה לחוות מספיק ולחשוב שגם במציאות הסרטן גובה חיים גם לילדים והנה יש את לורנה רוחאס שהסרטן מתעלל בה ומאיים שוב על חייה. אין ספק שאנחליקה ונדיה הן דמויות אהובות עליי בשלב זה ומאמינה שזה ימשיך ככה.
&nbsp
מתי קיקה אדגר הייתה רעה? אתה מדבר על דמותה בכוחו של גורל?
&nbsp
&nbsp

evglev

New member
התכוונתי שלא מתאים לה להיות רעה

דווקא כי היא טוב בתור טובה, כמו דנה גרסיה שאותה אני לא יכול לדמיין בתור רעה. למרות שלאור מה שסיפרת על תפקידה בכנגד כל הסיכויים, דווקא זכיתי במקרה לראות אותה בקטע רע שאחרי שנטליה וסבסטיאן הופללו ברצח אדוארדו היא האשימה את נטליה בכך שהיא מסבכת את סבסטיאן, אבל גם בכוחו של גורל היו לה קטעים מעצבנים אבל היא הייתה טובה, רק בתשוקות היא הייתה ממש מלאך.

Renat Zeitune

New member
דנה גרסיה לא הייתי מחשיבה כרעה במישהו צופה בך

הדמות שלה הייתה פשוט עלובה ורפת שכל. יש כל מיני סוגי רעות. המקום היחיד שהיה ניתן לטעום באמת מהרוע זה בפרומו לגרסה החדשה של המתחזה לצד חוליאן חיל שבה בסוף לא כיכבה ונבחרה במקומה לאורה כרמינה כי דנה גרסיה העדיפה לככב בכמה יפה האהבה של טלויסה. כנראה הרגישה שהתפקיד בהמתחזה גדול עליה ושהיא לא מסוגלת לגלם תפקיד זה כי זה יותר מאתגר מדמותה בכמה יפה האהבה.
&nbsp
קיקה אדגר בכנגד כל הסיכויים התקלקלה מאוד בהמשך ושיקרה לסבסטיאן על בנם שגרמה לו להאמין שהיא בהריון שוב ונולד להם בן אם אני לא טועה אבל אני כן חושבת שצריך לתת לה צ'אנס בטלנובלה של סלבדור מחיה אבל זה בטח לא יקרה ואחת מהאחרות תיקח את התפקיד. כולי תקווה שאחרי קיקה אדגר אם לא היא אז גרטל ולדז.
&nbsp
&nbsp

evglev

New member
לא טענתי שדנה גרסיה שיחקה בתור רעה

היא לא שיחקה, היה לה תפקיד של אישה מגעילה ורפת שכל אבל לא רעה, אגב דומה לכריסטיאן מאיר בדונה ברברה שלא היה רע, אם כל השנאה אל הדמויות שלהם אוקטביו מלב פראי היה רע יותר. אני מסכים שדנה גרסיה לדעתי לא מסוגלת לשחק דמות רעה.

למעלה