החיים שאחרי

החיים שאחרי

הפסיכולוג יהודה איילון, המעביר הרצאות במסגרת הסדנא "להיות ביחד", יתארח היום ב-19:00 בפורום גרושים גרושות ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום ולשאול

טוי בוי

New member
טוב מי שמעונין להיות בסדנה

"להיות ביחד" להגיב חחחחחחחחחחחחח פפחפחפחפח

נ"ש!!!!!!1 אנשיםם כנסווווווו...

איזה כייףף שלחתי להתאחדות לרכיבה היום אימייל.. והם החזירו לי תשובה פחות משעה!!!.... אוקי אז הם אמרו לי שנכנסתי עם אפולו לאליפות המרכז ואני מקום 13 איתו!!! ואני גם מדורגת עם אוסטין מקום 5.. אם זה לא השתנה! זאת אומרת שנכנסתי עם 2 סוסים!! עכשיו יש לי לשכנע את ההורים שלי להוציא את 2 הסוסים... ואת אוסטין בטח עוד מישהו מהחווה שלי נכנס אז אני ישכנע אותו לצאת ואני ישלם על ההובלה של אוסטין וההורים שלי על ההובלה של אפולו!!!!!! אממ זה יהייה מגניב להתחרות על 2 סוסים!! חחח אני מקווה שההורים שלי יסכימו אמא שלי לא הכי התנגדה... ואליפות המרכז תתקיים בכנות!!!

שיו דרורי איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מזל טוב!!!!!!!! חח יו זה מצויין!!!!!!!! אמרתי לך שאת בטוח בפנים חח אני מקום 22 עם מסלול אחד שבו הייתה לי הפלה אחת חחחח אין סיכוי שלא היית נכנסת איזה כיף! אני שמחה בישבילך ובישביל הנסיך שלך!!

נ"ש!!!!!!1 אנשיםם כנסווווווו...

איזה כייףף שלחתי להתאחדות לרכיבה היום אימייל.. והם החזירו לי תשובה פחות משעה!!!.... אוקי אז הם אמרו לי שנכנסתי עם אפולו לאליפות המרכז ואני מקום 13 איתו!!! ואני גם מדורגת עם אוסטין מקום 5.. אם זה לא השתנה! זאת אומרת שנכנסתי עם 2 סוסים!! עכשיו יש לי לשכנע את ההורים שלי להוציא את 2 הסוסים... ואת אוסטין בטח עוד מישהו מהחווה שלי נכנס אז אני ישכנע אותו לצאת ואני ישלם על ההובלה של אוסטין וההורים שלי על ההובלה של אפולו!!!!!! אממ זה יהייה מגניב להתחרות על 2 סוסים!! חחח אני מקווה שההורים שלי יסכימו אמא שלי לא הכי התנגדה... ואליפות המרכז תתקיים בכנות!!!

ההתאחדות ענו לך תוך יום אחד?!?!?

לי הם ענו פעם אחת מאז שאלתי אותם עוד שתי שאלות והם לא ענו לי!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חחחחח הם עונים לי ממש....

מהר.. שלחתי להם אתמול אימייל ב-3 וחצי ככה והם ענו לי כבר ב-4 ורבע... ושלחתי להם בערב עוד אימייל וב-7 בבוקר הם ענו לי עליו.... ותשאלי אותם כל שאלה והם יענו לך.. יכול להיות שלא נתת כתובת אימייל כדי שהם יענו לך בחזרה...

חחחחח הם עונים לי ממש....

מהר.. שלחתי להם אתמול אימייל ב-3 וחצי ככה והם ענו לי כבר ב-4 ורבע... ושלחתי להם בערב עוד אימייל וב-7 בבוקר הם ענו לי עליו.... ותשאלי אותם כל שאלה והם יענו לך.. יכול להיות שלא נתת כתובת אימייל כדי שהם יענו לך בחזרה...

לי הם לא עוניפם כבר מלא זמן! כנסו!

זה מעצבן! טוב אני אכתוב שוב! אז ככה הלכתי היום לחווה ב3 בערך.... כשהגעתי איכפתי את קיסר ואלאדין לשיעור! באו לבדוק את אלדין כי יש לו נשירה רצינית של השיער הווטרינר אמר שזה לא פטריה זיהום או חוסר טיפול רק לחץ של המעבר עצמו וקצת התרגשות הוא הסביר איך זה קורה אבל אני באמת לא זוכרת!!! אז איכפתי אותם כמו שאמרתי וכשהגעתי טקילה וג'ינג'ר כבר היו מאוכפים ולהפתעתי תמי (המדריכה החדשה שלנו!! הייתה ועבדה עד עכשיו אצל דניאלההה!!!) רכבה על טקילה ויעל על ג'ינג'ר! זה אומר שבקרוב יהיו לי שיעורי דרסאג'!! שזה מצויין כי אני ממש צריכה אותםםםם בעעעעע ואז איכפתי את קרמבוש (המלך!) הוא כזה בון בון! תמי התלהבה ממנו אמרה שהוא נראה מצויין! וכמובן שהוא יפיוף! הוא אשכרה מושלמום ק'טנטון (לא! לא רק "מושלם מבחוץ-כמו קיסר....אבל כשעולים עליו הוא דפוק! אלא באמת מושלם!) קיסר ממש הסתדר הוא קופץ עכשיו והכל סבבההההה אוקיי אז רכבתי עליו הוא באמת היה נהדר ממש בון בוני הוא כל כך נווח בקאנטר קמצ קשה להיכנס לתנועה שלו אבל כשמצלחיחים לא רוצים לךרדת ממנו! אבל באיזשהוא שלב קיררתי וירדתי ממנו ואז באו שתי בנות חמודות שביקשו שיעור אז עז איכפתי שוב את קרמבו ועשיתי להן שיעור הוא הלך מצויין עם הבנות אחת הייתה ממש קטנה קיצור...... אחרי שסיימתי להדריך עליתי ליו בעצמי שוב רק כדי לשחרר אותו ואז נתתי לילד אחד שיקרר אותו!...... בנתיים איכפתי את מיסטי שלי (המלכה!!) והיא הלכה די נחמד! יותצר טוב מאתמול! אז היה בסדר! אחורי שירדתי קיבלתי מחמאות מהעובדים (שמתקיינפ חשמךל בעמודים ועושים עוד כל מיני דברים!) מרו לי שלמרות שאני נראית קטנטונת יש לי המון ידע ואני נראית מקצועית! וגם קיבלתי מחמאות על הרכיבה חח כיף!!!!!! גיליתי שמיסי ואלאדין מתים על הברשות בפנים פשוט חולים על זה! ושיש לנו סיפור אהבה חדש באורווה כן כן מיסי ואזארו! שחררו אותם ביחד במנג' בבוקר ואמרו שהם לא יכלו היפרד מאז התחרות הם ממש אוהבים אחד תשני!!! (טוב אי אפשר לדעת מה הם עשו בטריילר שם מאחורה!!חחח!!) וזיהו בערך!!! נופר כשהיא ירדה מהאוטו אחרי התחרות לקחה צ'אפס אחד שלי ואחד שלה אז לא יכולתי לרכב איתם **נופר יא מעבולה** וזיהוווווו ולציטוט היומי שלי בעעעעעעעעעעעעעעעעע

לי הם לא עונים אלי...

שאלתי אותם שאלה ותיקנתי כמה דברים בדירוג והם החזירו תשובה למאמן שלי ולא לי.. רעים! טוב לא נורא.. חחחח גם לי היה היום כיף.. ינקו! חופית לקחה את דיזל בבוקר אז אני רכבתי על זאוס..(כן, כן מרצוני החופשי) חחחחח הוא דווקא היה חמוד, עשה את השטויות הרגילות שלו בהתחלה אבל בסוף עבדתי על מעברים של הליכה-קנטר-הליכה והוא היה ממש ממש טוב בזה, ואז קפצנו קצת ודווקא הקפיצות הולך לי טוב איתו, הוא קופץ קצת רחוק מדי אבל כל הקפיצות שלי איתו היו יחד עם התנועה שלו והיה די כיף..

למעלה