החיים שאחרי הבלוג

החיים שאחרי הבלוג

איך החיים פה בלעדינו? יבש הא???...... וואלה אני רואה כולם סגרו את הבלוגים? אנשים זה לא סוף העולם.... תתעוררו ותעשו חיים!!!!!!

H y d e

New member
חוצפה של אנשים! ח ו מ ו ס לנצח!

אני מקעקע על התחת שלי מחר!! קודם כל, למי אכפת אם אתם פה או לא?? גם ככה עשיתם את זה לצרכים אינטרסנטים שלכם חח והפסדתם :) נכנסתי לבלוג לברך למזל טוב את חומוס, שהרוב לא מכירים כי כנראה הייתם עסוקים בלבהות בכל מיני טוסיקים, ומחשופים למינהם, ומיצרים ומרוקאים עצבנים.. ואני רואה את כל הגועל נפש הזה, את כל הליכלוך של הצ'אט שיוצא נגד אחד, שבכלל לא היה לו אכפת מכל הדבר הזה, לעומתכם חומוס אף פעם לא רצה פרס, אף פעם לא שידר בשביל פרס, אלא רק בשבילו ובשביל הכייף שלנו, בכלל בחיים לא רדף אחרי רייטינג, חח היינו צוחקים על הקטע הזה של החמש ואם אי פעם הוא יזכה במשהו פה. ואתם באים עם כל הגועל נפש והליכלוך שלכם של הצ'אט, ומוצאים עליו?, כאילו איזה זכות תתביישו לכם, הוא זכה, אז מגיע לו, אם כבר הייתה לו תוכנית אמיתית של צחוק וכייף והעברת זמן, ובחיים הוא לא עשה משהו בשביל פרס, טוב לפחות פה, או מה שאני יודע, אני לא יודע מה הוא עושה אחרי הבלוג, והם הו הולך לחשפן באיזה מועדון, בשביל איזה פרס ,ואף פעם לא התפשט בשביל איזה פרס מסכן, טוב נו אולי פיטמה פה פיטמה שם, אבל זה רק לשעשע אותי, וכל מיני מתבננות, ובננות למינהם. לא בשביל פרס מסכן, כולה אילת, ואתם מלכלכים על אחד שלא הכרתם "מי הוא בכלל" "ומה הוא בכלל" "ואיך הוא בכלל ניצח" כנראה שאנשים בכל זאת אהבו מה שהוא הביא, שזה חח כולה את עצמו, בלי שום דבר מיוחד, וזה המיוחד , אז כאילו תורידו ת'טלפיים שלכם כבר זה לא סוף העולם! וכאילו??, מי מוותר על בגרויות בשביל טיול לאילת??, רואים שהשכל שלכם בתחת, ואם כבר הייתה תחרות וניצח תגידו מזל טוב, ומלך הערסים, אין קונספירציות, טוב אולי יש, אבל צאו מזהההההההה, דיי להיות ישראלים מגעילים וטמאעים, תהיו ספורטיבים!! הקיצר תהנה חומוס!!! הכל כי אתה מצחיק אותנו, חח נעל הפייפרים ולסיום, אני מת עליייייייייייייך מאיההההההה יא מזר....

MASS23

New member
אפשר לבוא לקעקע?../images/Emo123.gif

חחח נזכרתי בפרקים הראשונים של אוז... דרור אתה מוכן להיות ה- ביצ'(ר) שלי?
תן לה בסדרות כלא משובחות

מתבiננת

New member
תומכת ../images/Emo70.gif

אוקיי, אכזבה אכזבה, סבבה.... אבל די ! צאו מהסיוט שאתם חיים בו ! החיים לא מתחילים ונגמרים פה, סוף העולם לא הגיע, ויש חיים אחרי המוות (ככה טוענים בכל אופן ...). אם הייתה אי פעם תוכנית איכותית שבה אנשים באים כדי להיות עם חברים, ולדבר בצורה איכותית, הרי זה בבלוג הזה... והקיצר, זה הבלוג הכי אמיתי, ובאמת, רועי הביא את עצמו, שזה הכל מבחינתנו ! וזה יותר ממה שאפשר להגיד על רוב שאר הבלוגרים ! הוא מצחיק, ושנון, ובנאדם נפלא ואמיתי . אז רועי, שיהיה במזל טוב נשמה, אנחנו אוהבים אותך !
ודרור, מתה עלייך יא ציפ.....

וויר

New member
איך חומוס ניצח ? רייטינג לא היה לו

זה כל כך ברור שמשהו פה מסריח שלומי והמצרייה הוביל בטבלת הרייטינג היומי שתפוז מפרסם ולא פעם אחת הובילו אלא מספר פעמים ובוודאי מספר אחד בין הבלוגים של הגברים שמשדרים. משהו פה מסריח ובגדול ! אני יום יום נכנסתי לפה וחומוס היה הרחק מאחור !!

rafi300

New member
איך אפשר בלעדיכם??אפשר אפשר חה חה

אני דווקא שמח שחומוס ניצח,היו כאן אלף מלחמות ואני כמו מטומטם נסחפתי אחרי כול הפלצנים.חומוס הראית לכולם שאפשר אחרת חזק ואמץ אחי התותח!!

MASS23

New member
יאללה אתה, לך תבלוס מופלטה ותעשה

את הבגרות שדחית ןשלושים ילדים שאנחנו משלמי המיסים נממן. חשבנו שתהייה לנו קצת הפסקה מהמרוקאי... תן לה בקיפוח

Mass23 "משלם המיסים"

אתה ממש מפגר אתה יודע את זה?משחק לי אותה עם התגובות הגזעניות שלך מה הקשר לך תבלוס מופלטה???ומי חי על חשבונך???אני אולי לא מכיר את הבלוג של חומוס אבל שיהיה לו מזל טוב ושייהנה באילת אבל למה להגיב כמו מטומטם?אנשים התאכזבו שלא זכו והגיבו ככה ומי אתה בכלל שתדבר ככה?

MASS23

New member
תקשיב לי מרוקאי ללא הפסקה בניק אחר

ותקשיב לי טוב!!! דבר ראשון הם אלו שבחרו להבליט את המוצא שלהם ולעשות מזה אישו לא אני. דבר שני אני מפגר ואני יודע את זה. דבר שלישי הייתי בולס מופלטה אבל אין לי מושג איך היא נראית. דבר רביעי אני במקומך הייתי מתבייש להגיד שאני לא מכיר את הבלוג של חומוס- זה אתר חובה בכל חוברת תיירות על הארץ. דבר.. (איזה דבר אני כבר?) לא חשוב, אני גם מטומטם ויודע את זה. דבר נוסף, ה"אנשים" (אני יודע שזה אתה מרוקאי) האלה זכותם להתאכזב, אולם ברם אל להם להתחיל ללכלך על חומוס (רועי שלי
) ולהמציא תיאוריות קונספירצייה מופרכות נוסח עדות המלך הסטלנים. הדרך הנכונה לנהוג במקרה שכזה היא לקבל את ההפסד בכבוד ולאחל כיף בלאגנים וקרחנות לזוכים באילת. רועי תעשה חיים בבננות חיחי. ודבר אחרון, אני רוצה לאחל למכבי בהצלחה בפיינל פור. למה? כי בא לי! תן לה בדוור! איזה דוור? דוור דוור! על לא דבר!

אנשים למה לריב?../images/Emo140.gif

למה לריב אנשים? בואו נגיב בצורה הבוגרת של חומי... באיפוק ובידידות... לא צריך להתייחס לאנשים קטנים ומרגיזים שלא יודעים לתת כבוד לאדם שנתן כבוד תמיד. חיבוק דוב
שוקי דובי

מתבiננת

New member
מאוסי מותק ../images/Emo9.gif

אני איכשהו מסכימה עם הדבר הראשון.... לחלוטין עם השני....
השלישי ברור לי פולני טהור שכמותך
ו.. חחחח... מה אתה מסבך אותו עם המילה "ברם" .. ???
אתה חושב שיבינו אותה ??
סה"כ, פיספס בגרות, אתה יודע....
רועי תן להם בניפנוף כשתחלוף ליד באר שבע

Mass 23 אידיוט

אני לא מרוקאי בכלל אני ערקי ואני לא מגן על חוסר הפירגון של המרוקאי אין לי מושג מי זה חומוס לא ראיתי בכלל את הבלוג שלו אבל לפי התגובות כנראה שהפסדתי בכל מקרה טוב שאתה יודע שאתה מטומטם וחבל שלא חוסמים אותך על התגובות הגזעניות שלך חכם גדול לשבת מאחורי מחשב ולהעליב עדה שלמה נ.ב. אני רוצה לאחל לסקיפר בהצלחה בפיינל פור למה?ככה

MASS23

New member
יא עוכר ישראל אחד אתה רוצה שסקיפר

ינצחו???
אני אוהד הפועל ת"א והייתי חותך את אחת מהאצבעות (שלך חיחי) כדי שמכבי יקחו את גביע אירופה. למה? כי זה הכי ישראלי.(אפרופו התחרות) חוץ מזה מה זה ערקי? דבר נוסף, אני לא מעליב עדה שלמה (אני מעליב כמה וכמה עדות- כל יום אני מוסיף כמה, אני לא מפלה
). השפריצר שלי יורק על אנשים כמוך, אתה לא תקרא לי מטומטם. היחידים שאני מרשה לקרוא לי מטומטם הם אנשים שאני אוהב (חחח). ברוב המקרים ניקים כגון "עמלייה הכוסית" או יוכבד החושנית" מעידים בדיוק על ההפך (שמנה מיוזעת שבולסת מול המסך ומשלה את עצמה שעד הבליינד דייט הדברים יסתדרו איכשהו). במקרה שלך הניק JACKASS אכן הולם את בעליו בשלמות ואני לפחות חייב להעריך אותך על הכנות. חחח ואתה לא היחיד יש גם את מלך הבטלנים והמרוקאי שלא עשה בגרות(כאלה בכלל יש הרבה)
זהו להיום. תלמד, תשנן ותפנים. תן לו בחינוך מחדש

H y d e

New member
חח MASS My ( jack)Ass is Your's!!!

תבוא תקעקע חופשי, חח ולא רק!!! אבל בעיקרון צריך אישור אתה יודע ממי!

MASS23

New member
לא נראה לי שתהייה שם התנגדות, אלא

יותר התלהבות סוחפת ורטיבות במקומות הנמוכים.
חוץ מזה הגיע הזמן שתראה לה מי לובש את המכנסיים, זכר בטא(או בתא או ביתא או בית"ר
). תן לה בסנדוויץ'(תן לי ואני אתן לך, היא תיתן אני אתן אתה תתן כולנו ניתן- ופה מסתיים שיעורינו להיום ילדים)

למעלה