חוצפה של אנשים! ח ו מ ו ס לנצח!
אני מקעקע על התחת שלי מחר!! קודם כל, למי אכפת אם אתם פה או לא?? גם ככה עשיתם את זה לצרכים אינטרסנטים שלכם חח והפסדתם

נכנסתי לבלוג לברך למזל טוב את חומוס, שהרוב לא מכירים כי כנראה הייתם עסוקים בלבהות בכל מיני טוסיקים, ומחשופים למינהם, ומיצרים ומרוקאים עצבנים.. ואני רואה את כל הגועל נפש הזה, את כל הליכלוך של הצ'אט שיוצא נגד אחד, שבכלל לא היה לו אכפת מכל הדבר הזה, לעומתכם חומוס אף פעם לא רצה פרס, אף פעם לא שידר בשביל פרס, אלא רק בשבילו ובשביל הכייף שלנו, בכלל בחיים לא רדף אחרי רייטינג, חח היינו צוחקים על הקטע הזה של החמש ואם אי פעם הוא יזכה במשהו פה. ואתם באים עם כל הגועל נפש והליכלוך שלכם של הצ'אט, ומוצאים עליו?, כאילו איזה זכות תתביישו לכם, הוא זכה, אז מגיע לו, אם כבר הייתה לו תוכנית אמיתית של צחוק וכייף והעברת זמן, ובחיים הוא לא עשה משהו בשביל פרס, טוב לפחות פה, או מה שאני יודע, אני לא יודע מה הוא עושה אחרי הבלוג, והם הו הולך לחשפן באיזה מועדון, בשביל איזה פרס ,ואף פעם לא התפשט בשביל איזה פרס מסכן, טוב נו אולי פיטמה פה פיטמה שם, אבל זה רק לשעשע אותי, וכל מיני מתבננות, ובננות למינהם. לא בשביל פרס מסכן, כולה אילת, ואתם מלכלכים על אחד שלא הכרתם "מי הוא בכלל" "ומה הוא בכלל" "ואיך הוא בכלל ניצח" כנראה שאנשים בכל זאת אהבו מה שהוא הביא, שזה חח כולה את עצמו, בלי שום דבר מיוחד, וזה המיוחד , אז כאילו תורידו ת'טלפיים שלכם כבר זה לא סוף העולם! וכאילו??, מי מוותר על בגרויות בשביל טיול לאילת??, רואים שהשכל שלכם בתחת, ואם כבר הייתה תחרות וניצח תגידו מזל טוב, ומלך הערסים, אין קונספירציות, טוב אולי יש, אבל צאו מזהההההההה, דיי להיות ישראלים מגעילים וטמאעים, תהיו ספורטיבים!! הקיצר תהנה חומוס!!! הכל כי אתה מצחיק אותנו, חח נעל הפייפרים ולסיום, אני מת עליייייייייייייך מאיההההההה יא מזר....