החיים קשים....

maorubin

New member
החיים קשים....

כותב חדש בפורום... (אני מחטט פה כבר הרבה זמן....) בכל מקרה... העניין בקצרה... אני איתה כבר 7 חודשים.. (התאריך מחר אגב...) והתגייסתי בתחילת אמצא מרץ... 12 ליתר דיוק.... עד אז זה היה הקשר הכי מדהים בעולם.... וכל כך פחדתי לאבד את הקשר הזה בגלל הצבא... (קרבי וכאלה) שפשוט כל יום בשבועיים האחרונים שלפני שהתייסתי פשוט הייתי חופר (אבל חופר!!) לה כמה שאני פוחד לאבד אותה..... ונכון שלכל אחד יש את הפאק שלו?... את התכונה הלא טובה הזו שהוא היה מת להיפטר ממנה?... אז אצלי זה קנאה.... וזה שאני קצת דבק... וחונק אותה... אז אתמול היא פתחה את זה.... והרי ידעתי.... ידעתי שזה מה שקרבי יעשה!... כי כככה זה... כשהוא נכנס לקרבי... אזהיא מבינה דברים... וכמה שהיא חופשייה...בלעדי!... במיוחד בשבוע האחרון... שהייתי בשבוע שדאות... לאלה שיודעים מזה אני לא צריך להרחיב כל כך... ולאלה שלא... שבוע שמדמה מלחמה... אחד השבועות מיני רבים... לא סיגריות שעון וטלפון... היא אוהבת אותי... ואני אותה... מאוד מאוד מאוד! אבל אתמול... פשוט הרגשתי שזהו... עוד מעט... מאוד מעט... הכל הולך להתפוצץ... ומה שישאר לי זה רק הזכרון המר-מתוק ממנה.... ולאאאאא!!! אני לא רוצה שזה יקרה.... בכלל!!!! היא אמרה שאני יותר מידי קנאי.... ויותר מידי חונק אותה.... אבל איך?... גם ככה יש לי את השניה וחצי הזו לדבר איתה בשעת ט"ש.. בין המקלחת לסיגריה שלפני השינה.... וזה עדיין חונק אותה.... וכן... שאני מגיע לשישבת בבית.. א ני כל כך כל כך רוצה לראות אותה ולנצל כל שניה (קראו לזה השמלת חוסרים... או איך שבא לכם...) שאפשר איתה.... אז איפה פה החנק?... ואם אתם מזהים פה את הפאק שלי... ומה אני יכול לעשות כדי לשמור על זה על הקשר המדהים הזה... אז בבקשה... בבקשה תעזרו לי.... בקושי הצלחתי לישון הלילה... בגלל כמה שהייתי מוטרד מהעניין... וניסיתי למצוא פתרון... ומה לעשות עם זה... וכן... כשהיא מדברת איתי בשעת ט"ש ואומרת לי שהיא יוצא עם "הוא והוא והיא" אז זה צובט לי בלב.... ומפריע... והיא יודעת את זה.... אבל היא בנאדם ויש לה חברים... אני זה עם הפאק... שלא מצליח לקבל את העניין שיש לה חברים.... ומקנא.... ומת כבר להיפטר מהדבר הזה שפשוט כל כך הורס לי..! תודה על כל עזרה ועצה שתתנו פה... שלכם מאור מה אני עשה במצב כזה?..

זה הרגע שמציין לך את טיב הקשר...

במידה והיא רצינית , בוגרת ,ובאמת באמת אוהבת אותך היא תעשה הכל ותתן לך את הנשמה(הייתי קצת יותר קרבי ממך וסגרתי תקופות לא מוגבלות בתנאי "שדאות" מתמידים) ואת הלב כדי שהקשר יהיה טוב. אבל כנראה שהיא עדיין ילדה ולא ראתה עולם, ואתה במצבך "תוקע" אותה כרגע (כן גם את זה עברתי). אחי בכל הכנות...אם היא רוצה ללכת הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות מבלי לשגע אותה הוא לתת לה ללכת,כי אם הסוף היא תרצה לעזוב היא תעזוב ואפילו עלולה לעשות דברים ללא ידיעתך . מחזיק לך אצבעות.

maorubin

New member
נכון....

היא עדיין ילדה... ולא ראתה עולם... וגם אני עוד ילד! למה מה יש עלי?... 19?! אבל כרגע... אני לא רוצה בכלללל לחשוב בכיוון הזה... ואם עכשיו זו תהיה תקופה קשה של לחרוק שיניים איתה קצת... אז כן... ורק אז.. אחרי שניסינו את הכל (או בערך) רק אז לשחרר לפחות פה אני לא אצא בתחושה של פספוס ואומר לעצמי... ואללה.... לא ניסינו הכל.... לא נתתי את כל המאמץ כדי להישאר איתה.. וגם היא לא.... הכל מקרה.. ההודע שלך ממש עודדה אותי... תודה

maorubin

New member
חחח

דווקא יום חמישי.... בערב... שלחתי את ההודעה הזו....

maorubin

New member
אגב... לא אמרתי את זה...

כי זה לא נראה לי קלוונטי... אבל עכשיו כן... אני הבנאדם הכי רומנטי ואמוציונלי בעולם אני מסוגל ומוכן לרגש בחורה שאני לא מכיר עד כדי דמעות... וכן... יש לי את היכולת

תגובה

זה שאתה מאד רוצה להיות אתה, בודאי לא סבה שהיא תסרב להיות אתך. השתדל להיות עדין אתה. תהנה מהקשר אתה, תן לה אהבה והיה נחמד אליה. שוחח אתה בנעימות. השתדל לפתח את הקשר לכוונים רגשיים ע"י שיחות עם ענין, מלים טובות ועזרה. נסו גם לעשות לפעמים דברים מענינים ביחד ואחר-כך לדבר עליהם.

oferyosi

New member
אח שלי הכל שטויות...

כולנו היינו בצבא (רק שאצלי זה היה מזמן
). והייתה תקופה שבה הייתי בלבנון , חברה שלי הייתה סטודנטית, ובארץ היינו גרים בשני מקומות מאוד רחוקים אחד מהשני - אז מה??? היינו ביחד 4 שנים , וזה ממש לא הפריע כל הקטע הזה של רחוק ולא בבית. אני יכול להבין את החששות שלך , אבל כנראה זה נובע ממשהו אחר. זה כנראה בא מהקטע שאתה לא בטוח בזה שהיא באמת רוצה להיות איתך (גם אם קשה להודות בזה , ואולי לא מדברים על זה אבל כנראה שזה זה) וקשה להגיד לך לא להיות לחוץ - כי כולנו היינו שם ויודעים בדיוק איך זה. מה לעשות - לדבר גלוי איתה , להיות בטוח שהיא באמת איתך . ולנסות להיות רגוע - כי אין דרך אחרת. לחצנות מבריחה... אין מה לעשות

omer73

New member
הו, אתה תגלה

שהחיים מאוד קשים- שהאנשים שאנחנו אוהבים מתישהו ימותו, ושאת האוטו ספורט שחלמנו עליו בילדות יהיה מאוד קשה להשיג. ועכשיו ברצינות, יכול להיות שהחברה שלך עדיין לא בשלה למע' יחסים רצינית. יכול להיות שזה בכלל לא קשור אלייך, אלא לזה שהיא עדיין ילדה בנפשה, ושהיא מרגישה שאתה מונע ממנה "לראות עולם". אני חושב שתדבר איתה, תשאל אותה מה גורם להרגיש שאתה חונק אותה, ואם באמת יש בסיס להרגשה שלה בגלל מעשים מסויימים תנסה לשנות את זה. במידה והיא סתם זורקת לך את זה באוויר תבין לאן היא חותרת, ופשוט תהיה חייב להפנים שהיא עדייו לא בשלה למע' יחסים רצינית, ושזה גדול עליה. בצלחה:)

למעלה