החיים קשים!!!

h-i-l-a

New member
החיים קשים!!!

היי לכולם קוראים לי הילה מי שלא זוכר אני דיי חדשה פה ודיי קשה לי גם לכתוב החיים כרגע דיי חרא אני מרגישה לבד כל היום אני מסתובבת לי בבית חושבת איך לרדת במשקל או כמה שבאסה לי כרגע אני לא הולכת לבית ספר רק בשנה הבאה אני אלך אני אתחיל בבית אחר מקווה ששם יהיה יותר טוב הלוואי שמישהו יוכל לעזור לי למרות שניראה לי שלא...... למה החיים כל כך קשים?!?!?! נימאס לי כבר ממה שכולם אומרים שאני צריכה לקחת את עצמי בידים וכל הדברים האחרים אני יודעת שאני חייבת אבל אני לא יכולה פשוט לא מסוגלת!!!

סתיו*

New member
סימוש והילה, אולי תבואו לצ`אט?

לחדר בעיות אכילה? אני שם... אוהבת סתיו

אביטל23

New member
לא להרים ידיים

היי הילו`ש (האים מותר לי לקרוא לך כך?) רק רציתי להגיד לך שאת ממש לא לבד, אנחנו פה כדי להיות איתך, וגם אני ממש חדשדשה פה, אבל תמיד מוכנה להטות אוזן קשבת תמיד פה בשבילך (0:

h-i-l-a

New member
לאביטל

תודה רבה אם גם את רוצה לדבר ואני אוכל לעזור לך אז בשמחה אוהבת הילה

t@gel

New member
היי הילה

ברוכה הבאה לפורום שלנו הילה אני מבינה שאת עוברת כרגע תקופה מאוד כואבת וקשה הלוואי והייתי יכולה לסייע לך...אם תוכלי לשתף אותנו לאט לאט במה שקורה איתך, מה מעיק עליך כל כך... את מלאת ספקות כרגע בקשר למי שיכול לסייע לך, אם בכלל ובכל זאת...כולנו עוברים תקופות יותר או פחות קשות בחיים ועם הזמן אנו מגלים שדברים משתנים וכן יש פתרונות למצוקות קחי את הזמן שלך הילה...לאט לאט תוכלי לספר ולשתף ואנו נהייה כאן לשמוע ולתרום...כולן כאן מחייכות אליך באהבה, תגלי

למעלה