החיים ע"פ לידר- פרק 1

jeackyh

New member
החיים ע"פ לידר- פרק 1

עברי קם בבוקר...מסתכל בראי ורואה את מייקל. ואז הוא מבין שכל חייו הוא חלם להיות בעצם שחקן כדורסל אפרו-אמריקאי מצליח שבשיא הקרירה שלו הוא הופיעה בקומדיה מטטטטורפת עם הלוני טונס. ואז הוא מכנה את עצמו בכינוי "לאונרדו" על בנאדם שלא סגור על החיים שלו וכשהוא מסתכל במיטה הוא רואה בחור שעדין יושן, הוא יודע שקוראים לו יניב אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה במיטה שלו. מקלחת קרה. מכין מיץ תפוזים לחיזוק כוח הגברא ומכניס את העיתון של היום. מדור רכילויות מזמן בפח... במשיבון יש 8 שיחות שלא נענו וזה רק 11 בבוקר..4 מהם הם מאמא, מתעצלת לרדת למטה, מתקשרת. יניב מתעורר "בוקר טוב, בוקר טוב.." "יום יפה, רוצה ללכת לים?" עברי מסרב בנימוס ונזכר שיש לו הופעה היום. אז הם הולכים לחדר כושר לשרוף את המיץ תפוזים של עברי..ביחד. עברי נזכר בתקופת הילדות..בגן..בנשיקה עם יעל...התקופה הכי רומנטית בחייו היתה בגיל 5...יעל וארתור שמספק את צרכיו לפעמים. ואז...בחדר כושר הוא מביט בעלמה צעירה ויפה עם עצב זהה לשלו...לשם הסיפור נכנה אותה..ספיר:) והוא מחליט שיניב כבר לא מתאים בשבילו..יניב, גברי מידי..והיא כל כך נשית ושברירית.. והם עושים אופניים אחד מול השני..מזיעים כמו סוסים במובן הכי רומנטי של הדימוי.. ומסתכלים אחד לשני עמוק עמוק בעיניים.. ואז הוא אומר לה במליצות "אם לא היא אז אף אחד יותר טוב כלום מכמעט.." והיא בתמימות אצילית שואלת.."מי זאת היא?" והוא עונה לה כמו בכל חלום מתוק "את..." עד כאן הפרק הראשון...:) תשתארו במתח וכאלה
החיים ע"פ לידר- פרק 1-

אני בדיוק חשבתי שהפורום מת

ואז אני קולט שלסופשבוע הזה הולך להיות סוף הזוי כמו שכל הסוף שבוע היה משעמם לי אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא מעניין לי את ה******* (מצונזר) התפלגויות רב ממדיות ופונקציות יוצרות מומנטים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע למישהו מיכם בא להתנקש בי???

ofir78

New member
ובאווירה חרשנית זו

מחר יש לי בגרות בפיזיקה!!!!!!!! שימו לב לחתימה החדשה

בהצלחה

אני יודע מי יתנקש בי אתה!!! אני רק צריך לספר לך שקיבלתי 99 בבגרות שלי בפיזיקה עכשיו אני בטוח שבא לך לרצוח אותי במיוחד כי אתה יום לפני הבגרות :))

ofir78

New member
אהממממ...

למה לרצוח "מפרגנותתתתתתתתתתתתתתתתת...." המלצה לכל חברי הפורום: אל תמסרו מידע אישי באינטרנט, כמו איפה אתם גרים, מספר כרטיס אשראי, כמה אתה אוהבים את הכלב שלכם ורוצים שהוא ימות בשיבה טובה. אתם לא יכולים לדעת איזה פסיכי מסתובב שם, שיכול לנצל את המידע הזה... ואז פלאפי הקטן יכול למוווווווווווווות... ולמה זה? כי קיבלתם 99 ? זה היה שווה את זהההההההההההההההההההההההההההההה?

רררררררררר

אולי לא תזכירו את המאיות שלכם? זה ממש מדכא
וגם לי יש בגרות מחררר!!! ראשונה בחיייםםם!!! ו...לא אני לא אקבל את המאה שלכם ולא את ה99 שלכם!! אבל אופיר בהצלחההה!!! ותומר...להתנקש בך?

למעלה