החיים ע``פ הצ`אט -דיעה

החיים ע``פ הצ`אט -דיעה

אני קורא בעיון רב , היגידים , מחשבות וחשבונות נפש על מקור מחצבתנו ...החדר +30 ויש לי מה לומר לכם : לפני 4 חודשים בערב בנאלי לחלוטין , התוודעתי לעולם הצ`אטים. זה היה אחד מאותם רגעים שמשנים לך את מסלול החיים בלי שתרגיש. אחרי אלפי שעות צ`טוט, מאות שיחות טלפון , עשרות פגישות ,מפגשים ודי הרבה חברים וחברות חדשים ,אני מודה שזה ע נ ק !!! כמי שלוקח את הצא`ט בחביבות , ללא יומרות ,כדי להנות ולהכיר , אני מרגיש שיש בדרך המאד מודרנית הזאת , יכולת קסם , להרחיב מעגלים חברתיים ופשוט להפוך את החיים למעניניים יותר , תוססים יותר , מלהיבים יותר , מצחיקים יותר והכי חשוב מהנים יותר. אחרי 10 שעות תחת ניאונים , נחמד לשוב ולהפגש עם דמויות , חלקן וירטואליות לחלוטין , שמוסיפים את הפלפל לסדר יומינו המודרני. הצעה לבבית שלי , אל תתחבאו מאחורי המילים , פיגשו , שוחחו מאחרי כל שם מסתתר אדם , בדרך כלל מיוחד בדרכו שלו . המעבר שלי מצ`אט ככלי להעברת הזמן , לצ`אט ככלי להעשרתו : ע``י שיחות ומפגשים ... הוא מעניק לכלי זה את הכבוד הראוי לו . פשוט וקל אל תתמכרו לחדר , הפכו את החדר לאמצעי לשם העשרת חייכם.......... האמיתיים , שם זה הרבה יותר מוצלח !!! מומלץ לחשוב על זה . שלכם , ענבר

יפעת*

New member
אתה כל כך צודק

ואין הרבה מה להוסיף, מלבד אולי שלפעמים זה נחמד להיות גם רק ורטואלי ולהכיר רק ורטואלית, לכן אפשר לעשות את הבחירה את מי להכניס לחיים ואת מי להשאיר מאחורי המסך, זה כל היופי יפעת

תשובה ליפעת...ובהמשך למאמר

יפעת , אני כיונתי בעיקר לאלה שלא מאמינים שניתן להפיק משהו ממשי מהצ`אט , והוא נשאר בתודעה שלהם כמן פנטזיה שיש להתיחס אליה בחשדנות ובזהירות. ובכן ניסתי להוכיח את ההפך הגמור ,קרי הוירטואליות היא נכונה רק בשלבים מוקדמים או לחוסר עניין בזה שמדברים עימו. אבל יש כאלה שהביאו את הוירטואליה לדרגות של אמנות , והם פשוט מפספסים משהו ומתמכרים לדבר הפחות מעניין לדעתי. לא כל פגישה היא רומנטית , ולא כל קשר הוא על בסיס דומה. לעיתים דווקא המפגשים לצורך סקרנות , ידידות , ללא כל מתח מחייב , הם המענינים מכולם ומפיקים מהם יותר לטווח ארוך . המוטו : השתמשו בצ`אט ככלי לחיים , ולא כדרך חיים !!! שלכם , ענבר.

יפעת*

New member
לא חולקת עליך בכלל

הרי כמה קשרים חבריים אפשריים בעת ובעונה אחת לאומת קשר אחד רומנטי מוצלח אם בכלל...... ודאי שיש סוגים שונים והמדהים יותר מהכל הוא שזה לרוב עם אנשים שלעולם לא היית פוגש בשום דרך אחרת.

למעלה