החיים עם החמה

tot15

New member
החיים עם החמה

אז ככה ביוןם חמישי יצאתי מוקדם מהעבודה כדי לראיון הודעתי לחמתי שלא תדאג אם אני לא מתקשרת ואתם יודעים איך זה מטיילים אז נכנסים לחנות הזאת והזאת קיצור הגעתי הביתה ב5 וירדתי שניה להןציא דואר אני חוזרת ומה אני רואה???? את חמתי מחטטת לי בתיק בלי שום כל בושה אתם קולטים????. אני: (בכעס) מה את עושה? היא: (בחיוך) בודקת איפה היית אני: מה זאת אומרת? היא: נראה לי שאת בוגדת בבן שלי נראה לי מוזר שנעלמת לכך כך הרבה זמן כאילו דה?? שיהיה אחלה בוקר שבוע ויום

נעמי 1

New member
ועל זה אומרים...

מוציאה לך את הקישקעס... מצאת החמה... עד שצאת הנשמה. בוקר טוב. נעמי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גגגגדול!!!!! חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו.... ח-צ-ו-פ-ה ! ! ! מעניין מה היתה התגובה של בעלך.. ועכשיו בנימה של רצינות

yafit75

New member
מההההה? ולא עשית לה כלום???

הכיאי אי אי אי מה אני הייתי עושה לה במקומך,,, קודם כל,, תשכחי מעזרה בבית,, שנית,,, תעשי לה לכלוך ובלגאן בבית ואל תנקי,,, תתקלחי במקלחת ותשאירי אותה ככה,, בלי לנקות,,,, תתלבשי ותצאי מגונדרת,,, ותאמיני לי,,, היא תתפוצץ,,, הכי הרבה,,, גשי לחמאס,,, תקני איזה ערכה של מטען חבלה,,, ותשימי לה מתחת לכרית בלילה,,,, תאמיני לי,,, היא תרגיש את מה שהיא עשתה לך,, על הבשר שלה,,,, חחחחחח שבוע טוב

טליה34

New member
../images/Emo46.gifזה מרגיז!!!!!!!!

וזה מכעיס........ וזה.....אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אבל את....תצחקי עליה....תצפצפי הכי חזק שאפשר.

מיכל31

New member
תותי- אני לא מאמינה אני

בהלם חחחח איזה מן דבר זה? אני מאוד מקווה ששיתפת את בעלך...

yafit75

New member
תות,, שיתפת את בעלך???

אם לא,,, חסר לך,,, אני הורגת אותך ואת עצמי,,, רוצי וספרי לו מהר,,, אחחחח אני אהבתי שבעלי רב עם חמתי (ז"ל) בגללי,,, או יותר נכון עלי.. רק בשביל להראות לה,,, שאני חשובה לו,,,,

giulietta

New member
U ../images/Emo12.gif

איזו חוצפנית!!!!!!!!!! ממש כמו בטלנובלות האלה...חחחחחחחחחח.... אני לא רוצה לסכסך (
) אבל אני ממש ממש ממש לא הייתי עוברת על זה בשתיקה!! אם לא תגדירי את הגבולות עכשיו מי יודע לאן זה יגיע... חחחחחחח...אני בהלם....
ובוקר טוב אנשימים

נשית~37

New member
YYY

חחחחחחחח לא רוצה לחשבו על התגובה שלי למקרה כזה...חחחחחח אבל העיקר שסיימת באופטימיות...."שיהיה אחלה בוקר...."

sahr12

New member
איזה כייף לך......

חמותך כזו ליברלית ודמוקרטית.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tot15

New member
עוררתי אותכם על הבוקר אה

טוב אז ככה כמובןם שעדכני את בעלי ובעלי צחק עליה נראה לך שהיא תבגוד בי היא חולה עליי אח"כ הוא בא ואומר לי נכון חחחחחחחח בסופו של דבר הכל נגמר בהתנצלות שלה

אני רק חייבת להבין,,,

היא חיטטה לך בתיק כי חשבה שאת בוגדת בבעלה,,, מה היא חשבה,, ההוא נמצא בתוך התיק,,,.?????? ואני,,,? אוי לה,,

tot15

New member
זה מה ששאלתי אותה

אמרתי לה את לא חושבת שאני מספיק חכמה במקרה שאני כן בוגדת לדאוג שאי אפשר יהיה לדעת על זה

|עכשיו הבנתי למה לא שומרים עלי, ../images/Emo98.gif

חמותי כבר לא בין חיים. כשנפטרה, מישהו היה צריך לבוא ולזהות אותה, אז התנדבתי. רציתי להיות בטוח שזאת היייייא
.

חחחחחחחחח זה מזכיר לי,

כשעוד היינו חברים, מיהרתי לצאת ופתחתי את הריצ´רץ האחורי של התיק, שבו היה תמיד האיפור והגלולות, העיפרון נפל לי מהתיק והתכופפתי לחפש, היא מיד פלטה: מה נפל לך ? גלולה ????? רבאק - איך היא ידעה איפה אני מחביאה את הגלולות שלי ????

למעלה