** החיים מרים **

yosef 30

New member
מושון זה מוקדש לך ../images/Emo23.gif

לאורך הים מילים ולחן : איילה אשרוב. בוצע במקור ע"י :עופרה חזה ז"ל. תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות תגיד לי למה אין אמת רק חזיונות אז למה לנסות ולהמשיך עכשיו לחיות לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך לעצור את הדמעות תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות כשאנשים נבלעים בעמוד התופת כמו בים אני ארוץ אחריהם אם יחזרו משם לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד לי איך עם הדילול אתה חי מסתיר דמעות בכל לילה תגיד לי עד מתי הצל שקורא לי לא נמצא שם באמת וזה שנעלם, האם ישוב או כבר מת?! לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח

moshebu25

New member
** החיים מרים **

"החזירו לי את הימים שהלכו, החזירו לי את האהבה שפעם לי היתה. איך אבדו אותם ימים, אותם ימים יפים, איך הגורל בגד בשנינו, היינו ילדים. רציתי להיות איתך כל החיים, מאז שעזבת אהובי, החיים מרים. רציתי לצעוק בקול גדול- מאז שהלכת אהובי הפסדתי את הכל. את עצמי אני שואל מה יהיה איתי? אולי נולדתי בשביל לסבול, זה הגורל שלי?! כמה אני שותה, כמה אני בוכה, את עצמי לא מזהה וזה ממש קשה. רציתי להיות איתך כל החיים, מאז שעזבת אהובי, החיים מרים. רציתי לצעוק בקול גדול- מאז שהלכת אהובי הפסדתי את הכל. אם יש צדק בעולם, אז תחזור אלי. אם אתה חי וקיים תעמוד ממול עיניי, תעמוד ממול עיניי, ממול עיניי. אם יש צדק בעולם. אם יש, אם יש צדק בעולם, בעולם".

ואני נעלב פה בחושך ../images/Emo7.gif

לי לא מוקדש שיר? אני חולה מת ולא מקבל שום יחס פה בבית... הבנתי
לא צריך

בופיק

New member
מקדישה לך שיר:)

מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך שתהיה תמיד שמח
שלעולם לא תפסיק לשיר
שתמיד תמשיך לגדול ושתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה
ושלא תאבד תקווה שתדע שלום וטוב ושתמצא את האהבה.
שתשכיל לחיות ביחד ולהישאר חופשי
ושתוכל למצוא תועלת גם במצבים קשים שתמיד תישאר צנוע ושתמיד תהיה בריא
ושתצליח שחייך
לא יהיו לריק. היי, גאה תל אביבי... תרגשי טוב ואל תיהיה בחושך לבד.. יאא פולניה שכמוך!!!! יום טוב והחלמה מהירה שלך בופיק

yosef 30

New member
בסדר, בסדר, הבנתי../images/Emo70.gif

הפולניות האלה גם באחת בלילה יכולות להוציא אותך מהמיטה ולגרום לך לחפש שיר בנט. רצית, תקבל
. עינייך החומות זוהר ארגוב מילים: סוזי סרנגה לחן: עממי עיניך הכחולות המזכירות לי את החלמות על אותם ימים יפים ושקטים על חיוכים ומבטים יפים שמראשי הם לא חולפים אני זוכר אותך עוד בהיותך גבר גדול עם שתי גומות ולחש מנגינה ועם אותו חיוך תמים בפה קיוויתי שיהיה יפה ועם מבט חטוף שגרם לי לחשוב על יום עצוב רציתי שתענה למשאלות ליבי ואל תזלזל ברגשות שלי אך לא פסקה דממה וכבר מחשבתי הייתה שונה המחשבה כלפי פולניה מתוקה אותה פולניה שבה תליתי תקווה היא גם גרמה לאכזבה... עכשיו את ישנה טוב גברת
יופי כי גם אני הולך לישון
. שבוע נפלא יוסף.

סקיוקר

New member
תגובה לירית משהו לי אליך

"אז אמר: מה יקרה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לא חשוב כי לרחוב את מושלכת?" או אולי "כמו פרפר הייתי בידיה נח ומבקש לי לתומי אך הנה אינה ובלעדיה אין עוד ריח פרח ליומי" או אולי "אני שקעים לכל קמריך אני ימים זורמים אליך אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין בי מה..." או אולי "כל המילים שאת לחשת בי, כל המילים שאת לחשת - הן שיר עכשיו, אוהבת, ועוד מה שחשת בי, מילים, מילים, מילים בשיר נכתב." או אולי "על מה בדיוק אתה חושב כשאני בך נוגעת? את מי בדיוק אתה אוהב כשאני אותך יודעת? ושוב הלילה מתקרב כל כך כואב אני רוצה אליך" ויש עוד מליון כאלו.... לך לפארק הירקון, לטיילת, קפוץ עם מגפיים בשלוליות שאוטוטו יהיו ברחוב שלך, קנה לעצמך בגד, ספר, דיסק, פגוש חברים, בני משפחה... ובמילים אחרות צא מהבית ומהבאסה יש אוויר מדהים בחוץ. may the force be with you

yosef 30

New member
היי משה ידידי - ליבי איתך ../images/Emo23.gif

כשזה נוגע ממליץ לך להקשיב לשיר הזה היא מדהימה
אתי אנקרי מילים: אתי אנקרי לחן: אתי אנקרי האור מסתיר קולות רק בלילות קולך בוקע לא רוצה לגעת עוד - אם זה כואב, כשזה נוגע למה באת לי קרוב, למה ככה לעזוב? אתה שותק רחוק מלמד אותי לשכוח- אני כמו עשב נעקר בין אנשים רוצה לצמוח למה באת לי קרוב, למה ככה לעזוב? האור מסתיר קולות רק בלילות זה שוב בוקע מה היה לך, מה שם בחדר מה צעק בך רגע לפני? למה באת לי קרוב, למה ככה לעזוב? לא רוצה לגעת עוד - אם זה כואב, כשזה נוגע

בופיק

New member
גם אני רוצה להקדיש שיר...

אתה משתחרר נורית גלרון איך פתאום לכל יום יש שם חדש איך להסביר איך לא להגדיר את זה שאתה כאן אתה עוד לא בטוח שמותר מנסה לברוח חזרה להסתגר איך פתאום לכל יש נוף חדש הרפתקאה תנסה גם אתה תטעם תטעה תיפול ותקום חזרה כי עכשיו זה כבר נגמר תהיה חזק היום וגם מחר אתה משתחרר אבל עכשיו זה כבר נגמר כל הזמן הוא רק שלך וכל החיים רק אליך רק אליך בשבילך איך פתאום לכל יום יש שם חדש איך להסביר איך לא להגדיר את זה שאתה כאן אתה עוד לא בטוח שמותר מנסה לברוח חזרה להסתגר אבל עכשיו זה כבר נגמר כל הזמן הוא רק שלך וכל החיים רק אליך רק אליך, בשבילך כי עכשיו זה כבר נגמר כל הזמן הוא רק שלך וכל החיים רק אליך אבל עכשיו זה כבר נגמר תהיה חזק היום וגם מחר אתה משתחרר זה לא יחזור יותר מוש, לך תטעם תטעה ותראה דברים חדשים, נכון עוד תיפול, אבל אנחנו כאן ללעזור לך לקום חזרה הזמן הוא שלך והחיים בשבילך!!! תיהיה חזק ... שלך בופיק

למעלה