החיים ללא קול
אחח.... החיים ללא קול, חיים קשים. לטלפונים המצלצלים בבית אני לא עונה, כשאני עונה אנשים לא מבינים ואני בכלל לא יכולה להתקשר לאף אחד
אני לא יכולה לדבר עם אף אחד אלא אם אני עומדת קרוב אליו, ככה שהצעקות: ``ניצן אני במחשב``, ``אמא יש תפוחי אדמה`` או ``אבא קח אותי לסיבוב בטרקטורון``, לא יוצאת לפועל. אני גם לא יכולה לשיר, אני מזמזמת בראש שלי שירים של ד``ר קספר- הרבה אנשים יגידו יופי! לילך לא יכולה לשיר, כי אני לא נתברכתי בכישרון שירה נפלא בניגוד לאמא ולאבא - נורא מוזר, אנחנו 4 ילדים ורק אחד יודע לשיר אבל בכלל לא שר. ואי ועכשיו נזכרתי במשהו, אתמול היה איזה שיר ברדיו ואחותי הגדולה התחילה לשיר וכמו שהבנתם היא לא יודעת לשיר, אני, אבא, אמא וחבר שלה מתחילים לצחוק אז היא אומרת לאמא שלי: ``את רואה למה אנחנו לא שרים? תסתכלי איך את מגיבה``. לא משנה, לא מצחיק. אני אוהבת לדבר, אני אוהבת לדבר והרבה, אני פשוט לא יכולה לדבר, אני משותקת, אני לא יכולה לזבל את המוח לאנשים. מה אריאל (בת הים) עשתה שאורסולה (אם אני לא טועה, אורסולה זה השם של המכשפה או השם של האחות התאומה של פיבי מחברים?) לקחה לה את הקול. איך מחזירים את קולי האבוד? איך? help
אחח.... החיים ללא קול, חיים קשים. לטלפונים המצלצלים בבית אני לא עונה, כשאני עונה אנשים לא מבינים ואני בכלל לא יכולה להתקשר לאף אחד