החיים ללא קול

imagine

New member
החיים ללא קול

אחח.... החיים ללא קול, חיים קשים. לטלפונים המצלצלים בבית אני לא עונה, כשאני עונה אנשים לא מבינים ואני בכלל לא יכולה להתקשר לאף אחד :-( אני לא יכולה לדבר עם אף אחד אלא אם אני עומדת קרוב אליו, ככה שהצעקות: ``ניצן אני במחשב``, ``אמא יש תפוחי אדמה`` או ``אבא קח אותי לסיבוב בטרקטורון``, לא יוצאת לפועל. אני גם לא יכולה לשיר, אני מזמזמת בראש שלי שירים של ד``ר קספר- הרבה אנשים יגידו יופי! לילך לא יכולה לשיר, כי אני לא נתברכתי בכישרון שירה נפלא בניגוד לאמא ולאבא - נורא מוזר, אנחנו 4 ילדים ורק אחד יודע לשיר אבל בכלל לא שר. ואי ועכשיו נזכרתי במשהו, אתמול היה איזה שיר ברדיו ואחותי הגדולה התחילה לשיר וכמו שהבנתם היא לא יודעת לשיר, אני, אבא, אמא וחבר שלה מתחילים לצחוק אז היא אומרת לאמא שלי: ``את רואה למה אנחנו לא שרים? תסתכלי איך את מגיבה``. לא משנה, לא מצחיק. אני אוהבת לדבר, אני אוהבת לדבר והרבה, אני פשוט לא יכולה לדבר, אני משותקת, אני לא יכולה לזבל את המוח לאנשים. מה אריאל (בת הים) עשתה שאורסולה (אם אני לא טועה, אורסולה זה השם של המכשפה או השם של האחות התאומה של פיבי מחברים?) לקחה לה את הקול. איך מחזירים את קולי האבוד? איך? help

Black Star

New member
איזה דה ז`ה-וו...

כן כן, דה ז`ה וו ללפני שבועיים... חזרתי מהטיול השנתי לגמרי לגמרי בלי קול. לא סתם צרידות חמודה- *בלי* קול. גם אני- לא יכולתי לענות לטלפון, ואם אמא שלי הייתה בחדר שלה ולא שמעה את הצלצול, ניסיתי בכל כוחי לצעוק לה לענות לטלפון אבל יצא רק ציוץ עלוב. עכשו, הנה בא הקטע היעיל בהודעה שלי (אכן, רגע היסטורי וחד-פעמי :) ): הקול שלי חזר תוך יומיים לתפקוד מלא, בעזרת שתייה של תרופת הסבתא הידועה- חלב חם עם דבש. הנה הוראות הכנה מדויקות: תחממי חלב (בתוך סיר כפול- סיר קטן עם החלב יושב בתוך סיר יותר גדול שבתוכו מרתיחים מים..). כשהחלב חם תוסיפי לתוכו כפית דבש (אם את אוהבת מתוק, אז יותר... אם פחות, אז פחות. אבל לא הרבה פחות מכפית). תערבבי היטב- ווואלה! תשתי. זה ממש כיף בגרון, זה טעים (עמדתי בפני סכנת התמכרות...) וזה באמת עוזר. ומצטערת שאני נשמעת כמו איזה מורה או משהו- אבל אל תנסי לאמץ את הקול, זה יעשה לך כאבי גרון ויעכב את החזרה של הקול. אגב, נדמה לי שלמכשפה אכן קוראים אורסולה- וזה לא סותר את העובדה שגם לתאומה של פיבס קוראים ככה ;-) מקו``ש, יעלי.

imagine

New member
פיכסס

חלב, אני לא אוהבת חלב, לפחות לא רק חלב, לבד, איכס. כמה פסיקים! בכלל אנחנו לא קונים חלב, לנו יש פרות! (אני מדברת כמו טרזן). ודבש, דבש אני אוכלת רק עם תפוחים. אז תודה אבל אני לא אגע בזה, איכס, אני אשאר ככה לוחשת בשקט כל מה שאני צריכה להגיד, גם היום בסדר המסריח! wish me luck

Black Star

New member
מההה?

אני מתה על חלב. כן כן, כמו ילדה אמריקקית טובה, מילק אנד קוקיז וכאלה, רק בלי הקוקיז. אני ממש אוהבת לשתות פשוט חלב סתם. רק חבל שזה ממש גומר את החלב מהר אז אני בקושי שותה את זה. מים מינרלים רולז! :)

kirk hammet

New member
למה

אני אוהב חלב רק כשהוא חלב תנובה על הבוקר , אז לפחות יש לו טעם של משהו ! חלב יכול להיות טעים , אם שמים בפנים איזה עוגי , או קינמונים , או שוגי .... שאלה : מה הדגני בוקר הכי מועדפים עליכם ?

צ`יריוס שולט!!!

וגם קורנפלקס רגיל, אבל של תלמה ולא של קלוגס הגויים. אני פטריוטית. פעם נורא אהבתי קוקו. לא בגלל שזה טעים, זה אפילו די דוחה פשוט אהבתי את זה כי זה נראה ממש כמו האוכל של החתולים והכלבים שהיו לנו. בעע! נעם נ.ב - נסי גוגל-מוגל.

say what what what???

חלב זה אחד הדברים הכי טעימים שיש אחרי קולה, מיץ תפוחים ומיץ תפוזים!!! אבל הכי טעים זה החלב העמיד, אין, זה שוס כ``כ, כשאני חושבת חלב, כשאני חושבת לבן, זה הטעם שאני חושבת!!

לא...

אמנם הראש הכחול שלי נוטה לעבוד שעות נוספות לעיתים קרובות, אבל, באמת ובתמים אני לא מבינה...

erlich

New member
גם לי...

שאני בן במשרה מלאה (24 שעות ביממה) אין מושג למה זה נשמע רע..... בסך הכל היא אמרה שהיא אוהבת חלב עמיד. כנראה אני באמת תמים, ארז.

imagine

New member
טוב נו, יש לי מן מנהג כזה

אני לפעמים אומרת על אוכל שהוא מגעיל לפני שאני טעמתי אותו, או שפשוט טעמתי אותו לפני שנים רבות - אבל בראש שלי הוא עדיין מגעיל. אז זהו, שאותו דבר זה עם החלב.

למעלה