החיים לדוגמא

Cabaret

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח אההה!!!

אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!! כשהסתכלתי על הכרזה אמרתי לעצמי: "היי.. אני מכיר אותם... הם דומים לליאור ומאיה מצופי ת"א.." ואז לפתע ראיתי שזה ה"מחזמר" שהם עומדים לעלות! חחחח.. אני הייתי בצופי ת"א, וזה ממש הצחיק אותי לראות אותם.. אבל אני לא מאמין שאתם מכניסים את זה לפורום מחזות זמר. נגיד, בואו נעזוב את המחזות זמר של חנוכה, שאין לי כח להיכנס לנושא הזה, המופע הזה שצופי ת"א מעלים, הוא חלטורה אינסופית! אני בקשר עם הרבה אנשים משם, והעלילה של ה"מחזמר" זה על מדריך בצופים שהתאהב בדוגמנית. אוךךך! Give me a break!!!! זה בכלל לא ראוי להעלאה על במה! אין בכל ה"מחזמר" הזה עלילה בכלל! רק בגלל שירון כפכפי שם על זה את השם שלו, זה כבר הופך את זה למשהו אחר. פשוט מצחיק אותי לראות את זה דווקא בפורום הזה. שיהיה לכם יום נהדר! MC

mike2cheeky

New member
תן צ'אנס

למה ישר החוסר פירגון הזה? אתה לא שמעת שירים משם או קראת את הטקסט נכון? בעצמך אמרת שירון כפכפי "שם" על זה את השם שלו אז זה משהו אחר, נכון? אז תן לזה צ'אנס. הוא גם כותב, מלחין ומביים את זה. מן הסתם זה יהיה ברמה שהוא יודע לעשות דברים אם אתה בקיא בעבודות שלו.

Nir5L

New member
נכון..

אותי לפחות - ירון כפכפי עדין לא אכזב... אבל תמיד יש פעם ראשונה חחח

NaZaReTh ViRuS

New member
האמת היא..

שאני לא ממש מבין איך ממלחין ותמלילן הפך ירון כפכפי לבמאי או למחזאי,זה ממש מגוחך...! וגם רואים תוצאות של הטריפל הזה של כותב מלחין ובמאי כמו המלך סיאם או מלך ארתור שהמחזה היה נוראי בהצגות האלה. אז איפה בדיוק הוא לא איכזב אותך??

ShakeTheSpir

New member
לא הייתי שופט סתם ככה...

שמה אולי אתה צודק... אבל לא הייתי שופט סתם ככה מבלי לבדוק עובדות...למרות שאתה אומר שהיית שם(בלהקה הזו)...לפני כמה זמן בכלל היית בלהקה??? ומה קרה שאתה כל-כך שופט מבלי לבדוק עובדות?

Cabaret

New member
מי אמר שלא בדקתי עובדות?

למה נראה לכם שאני סתם אומר את זה? אני יודע שירון כפכפי יודע להוציא דברים מדהימים, אבל תקשיבו, מדובר בלהקת צופי ת"א, שאין להם בקושי ניסיון משחקי, ואני חושב שירון כפכפי מסוגל להוציא דברים מצוינים מאנשים שעוסקים בתחום המשחק, אבל לקחת כמה אנשים ששרים יפה ולהעלות אותם על הבמה, נראה לי שהותוצה לא תהיה מזהירה. אני בדקתי הרבה הרבה הרבה עובדות ואני לא מבין איך הגעתם למסקנה שלא בדקתי. MC

mike2cheeky

New member
על מה אתה מדבר?

לצערינו הרב לא הזדמן לירון כפכפי לעבוד עם הרבה שחקנים מכיוון ששוב, לצערינו הרב, רוב הדברים שהוא עשה עד היום היו בתיאטרון המסחרי = חנוכה. וכולנו יודעים מי משחק בהצגות האלו. (כמובן שיש יוצאים מהכלל - אבל הרוב הם כוכבנים שלא ממש צריכים להיות על הבמה) ובכל זאת - ירון תמיד הוציא מהם תוצאות שלא היו מביישות תיאטרון רפרטוארי. אז אם אתה אומר שצופי תל אביב הם לא משהו - הנה ההזדמנות שלהם באה ובגדול! אולי הם יהיו משהו? תחשוב על זה

תיקון קצר

אדון קברט לא היה בלהקה הוא היה בלהקה הצעירה שלה ככה שהוא לא בדיוק יודע מה קורה בתוך הלהקה

פשוט גועל

אני לא מבין איך אתה יכול ככה לשפוט אין לך אפילו צל של מושג מה הם עושים זה ששמעת מה הם עושים מפה ומשם זה יפה מאוד אבל כולנו נוכל לדעת איך יהיה המחזמר הזה רק אחרי שהוא יעלה מי נתן לך את הרשות לרדת ככה על הלהקה לידע כללי של כולם זאת להקה מצליחה מאוד שהייתה כבר בכל פינה בעולם הזה והוערכה בכל פינה ואם כבר מדברים אז כן היא העלתה כבר מחזות זמר בעבר שאחד מהם הפך לסידרת טלויזיה. וסלחו לי אני מכיר את כפכפי אישית ומכיר פועלו ואני לא מדבר רק על מחזות זמר בחנוכה שהוא עושה... אני יודע שהוא לא יאכזב לא נראה לי שהוא היה לוקח פרוייקט כזה גדול משקיע בו הרבה ויודע שזה הולך לאבדון נראה לי שאדון קברט לא מעריך היטב את הלהקה ובין כולנו אני יודע בדיוק מי הוא מה הוא ולמה הוא רשם את מה שהוא רשם. קברט מה שאתה בעצם עושה פה זה יורק לבאר שממנה שתית עד לפני שנה..... מי אתה בכלל שתחליט אם זה חלטורה או לא סלח לי אבל אני בשם הלהקה נעלבתי ויום יבוא והגלגל יתהפך....

Nir5L

New member
קצת על המחזמר...

"החיים לדוגמא" - מחזמר חדש ללהקת צופי תל-אביב. מחודש פברואר ברחבי הארץ. שיתוף פעולה ראשון בין להקת צופי תל-אביב לבין ירון כפכפי הוליד מחזמר מקורי המתרחש בין שני עולמות שונים בתכלית, עולם האופנה והזוהר ועולם "הצופים". בין סיפורי האהבה האפשריים והבלתי אפשריים הנפרשים בעלילה, מסתתר הסוד המסתורי של "הצופים", זהו מסע בעקבות הקסם שמושך אליו מזה עשרות שנים כל צעיר שלישי בתל-אביב. בימים אלה נמצאת הלהקה בחזרות למחזמר, ההופעה הראשונה צפויה בסוף פברואר. במהלך השנה הקרובה תופיע להקת צופי תל-אביב במחזמר מול שבטי הצופים ברחבי הארץ, אך גם מול צעירים שיחשפו לראשונה אל "החוויה הצופית".

Cabaret

New member
וואו וואו וואו.. שלום תירגע...

אני מצטער אם העלבתי אותך. אתה אולי חושב שיש איזהשהו עיקרון שמאחורי מה שאני כותב, או איזה אינטרס לרשום את מה שרשמתי, אבל זה לא נכון. אני רשמתי את דעתי, שמחזמר כזה, עם כזאת עלילה, בעיני לא יהיה הצלחה גדולה, ועם כל הכבוד, מותר לי פה להביע את דעתי, אפילו אם היא לא קונצנזוס. אני יודע שאתה לא יודע למה אני כתבתי את מה שכתבתי, כי אין מאחורי זה סיבה כלשהי. אני לא חושב שאני יורק לשום באר, ולשאלתך: "מי אתה בכלל שתחליט אם זה חלטורה או לא". אני בנאדם עם דעה, ויש לי זכות לומר שבעיני זה יצא חלטורה. תודה רבה. בעיני הם היו צריכים להשיאר במתכונת הרגילה של המופעים שלהם, כי את זה הם עושים מדהים, וזה בזה אני באמת באמת באמת שלא מזלזל בהם. MC

Hippie Jeannie

New member
טוב, אני אעשה פה קצת סדר -

רנן (קברט) - יכול להיות שזה יצא טוב ויכול להיות שלא, אבל אני לא חושבת שמותר לך למתוח ככה ביקורת על משהו שלא ראית. אולי אתה מכיר את הלהקה, אבל את ההפקה אתה לא מכיר, מהסיבה היחידה שלא ראית אותה. אם תראה את זה ותרצה לומר שזו חלטורה - סבבה, אבל בינתיים אני מבקשת ממך לא לכתוב דברים כאלה, כי אתה לא יודע איך זה יצא אז זה באמת לא רלבנטי ולא במקום. שלום שחור - אני מבינה שזה הרגיז אותך, אבל שפה טיפה יותר עדינה לא תזיק
. זהו. בבקשה, הימנעו מריבים שכאלה. ויכוחים זה טוב, עד שזה עובר את גבול הטעם הטוב. תודה.

בהצלחה!

לכל חברי הלהקה, לרוני ולירון, שיהיה בהצלחה!!! חבל שאני כבר גדול מדי בשביל להיות בלהקה... ולמלעיזים - תופתעו לשמוע שבלהקת צופי תל-אביב יש והיו לא מעט שחקנים מוכשרים מאוד. בכל מקרה, לרוח-הנעורים המשפריצה מן הבמה אין תחליף. וגם... כדאי לפרגן. למה לא בעצם? ואם פתאום תצא הצגה פיצוץ? נשיקות, אהבה וגעגועים.

ללהקה

למרות שאני בלהקת "השכנים של צ'יץ'", ואני כביכול "מתחרה" בלהקת צופי תל-אביב ( במיוחד השנה, כששתי הלהקות יוצאות עם מחזמר באותה התקופה בדיוק ), אני רוצה לאחל להם את כול ההצלחה שבעולם !!! בומיוחד לנעה מנטבר ( אחותי !!! חחחחחחח ) המקסימה !!! אז... עלו והצליחו !!! ממני, אור אנ"ל פרל.

למעלה