החיים לא הוגנים!!

החיים לא הוגנים!!

תמיד כשהיתי מביע משאלה היתי מבקש למצוא חבר, בן אדם טוב שיאהב אותי באמת. שפעם אחת מישהו יתאהב בי. למה כשזה סוף סוף קורא ואני מוצא בן אדם נהדר שאני באמת מוצא חן בעיניו ושבאמת רוצה קשר איתי ואפילו אומר לי שהוא אוהב אותי למה אני לא מצליח לאהוב אותו חזרה. הוא נראה טוב. (לא לגמרי הטעם שלי אבל יפה) הוא בן אדם מעניין. הוא רציני. אבל אני לא מצליח לאהוב אותו. אני לא מצליח לראות את עצמי בקשר רציני איתו. אני לא יודע להצביע על הנקודה המדויקת אבל זה פשוט לא זה.
אוף למה עד שמישהו מתאהב בי אני לא מתאהב בו. אני יודע שה לא נשלט אבל זה בכל זאת מעצבן. אהבה זה כל כך מסובך. ועכשיו אני באמת לא יודע מה לומר לו.

W a r r i 0 r

New member
תגיד לו את כל האמת,

זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשבילו ובשבילך. אין מה לעשות, כאלה החיים שלנו, צריך להילחם על הטוב ביותר אבל לדעת לקבל גם את החרא. בהצלחה אחי, יש הרבה דגים בים....

מצטער לשמוע

אין מה לומר כ"כ, ברור שזה לא הוגן... אבל הכי טוב יהיה פשוט להגיד לו את האמת.. זאת לא אשמתך ובטח שלא אשמתו- תבהיר לו שאין בו שום דבר לא בסדר, אבל שאתה פשוט לא מרגיש שזה זה... לפעמים אין סיבה מוחשית, זה פשוט לא זה.... אי אפשר להסביר את זה, אבל אתה יודע שזה לא זה.

white star

New member
../images/Emo54.gif לא תמיד זה הולך

אתה לא יכול להכרחי את עצמך לאהוב מישו. אהבה זה משו נורא... בלתי נשלט. זה לא בהכרח קשור למראה או לאופי אלא לאותו דבר שעושה קליק בינכם (פרומונים? חחחח) בכל מקרה, אל תהיה מדוכא מאמי אתה בן אדם מדהים אני בתור שיום אחד תפגוש את האביר על המרצדס שלך

../images/Emo47.gif איזה באסה זה

אני עכשיו גם קצת בסרטים כי יש מצב שאני מתאהב במישהו שאסור לי להתאהב בו........ אני מקווה שזה יעבור לי ומהר...

Colfax

New member
אתה רציני? בחור יפה, מעניין, רציני והוא לא

עושה לך את זה? אתה מרגיש טוב
- אל תהיה בררן. לא תמצא משהו יותר טוב מזה בשנים הקרובות (או בכלל). הלוואי עליי...

white star

New member
../images/Emo54.gif מה הקשר?

כל מי שנראה טוב עושה לך את זה? תהיה רציני

Colfax

New member
כאלה שנראים טוב ושהם ממש חארות של אנשים

זה עוד לא פגשתי. למי שנראה טוב יש, מן הסתם, יתרון עצום להתאהבות (בו). זה אולי שטחי לומר, אבל זאת האמת.

אני רציני לגמרי...

אתה חושב שזה לא מתסכל אותי... אממ אתה לא מבין שנים שהתפללתי לבן אדם כמותו באמת והיו לי כמה מערכותי יחסים (אם אפשר לקרוא לזה ככה) נוראיות עם חרא של אנשים באמת. אבל עד כמה שהוא טוב ויפה ונחמד ובאמת אוהב אותי אני לא מצליח להרגיש כלפיו שום רגש ובאמת שניסיתי לתת לזה זמן לנסות לפתח רגשות "תוך כדי תנועה" אבלז זה פשוט לא מסתדר... הלוואי וזה היה עובד.... מי שמכיר אותי יודע שאני הכי לא בררן...

Save Me

New member
אני מכיר את זה

היה לי מישהו שהיה יכול לתת לי הכל הוא היה נראה טוב חכם ועשה הרבה בשבילי אבל נתתי לזה זמן ואחרי 3 חודשים הרגשתי שאני לא אוהב אותו, ולא רציתי לפגוע בו. אז זה נגמר, אני חושב שהוא גם לא אהב אותי... ככה שאף אחד לא נפגע. אחרי זה חשבתי שאולי זה אני שסגור מידי בשביל לאהוב. אבל לאחרונה נדלקתי על מישהו אחר, אז לא יודע. אולי פשוט צריכה להיות הרגשה כזאת בהתחלה כדי שיצא מזה משהו..

אז מה אם אני מציף לפחות אני משרשר לעצמי.

דיברתי איתו היום ואמרתי לו.... אוף זה הכי כואב בעולם.... ועצוב לי עכשיו ממש. אני לא חושב שהוא הצליח להבין אותי הוא בעיקר חושב שניצלתי אותו וזה ממש לא היה ככה וכמה שניסיתי להסביר. אני פשוט לא מצליח לפתח רגש כלפיו. אחרי הרבה פעמים שהיתי בצד ששברו לו את הלב זה יותר קשה להיות בצד ששובר למישהו את הלב.

למעלה