"החיים כבית"

יערית

New member
"החיים כבית"

כבר הרבה זמן שלא ישבתי מול הטמבליזייה לראות סרט,הערב החלטתי שכך אעשה.סרט דרמה,סרט עצוב שיש בו הרבה משותף לפורום הזה, גרושים וכאב על אובדן שנים ללא קשר בין אב לבן,4 חודשים שנותרו לאב לחיות,4 חודשים בניסיון לקרב את הבן אליו, ובניית בית מעץ על צוק. בין לבין מתחולל הסיפור ולי ברגעים האלו היתה תחושה ששוב משהו מתעורר בי,הסרט הצליח לחדור תחת מעטה העור ולגעת ברגשות,כאב שביצבץ מהעומק ויצא החוצה,לא קשור לאף אחד סביבי,רק הסרט אני והמסר שבו. לגעת באושר זה לחיות כפי שאתה רוצה היום ,בידיעה שמחר לא תתחרט על הזמן שביזבזת בחיפוש אחריו,זו המסקנה שלי מהסרט. בכי בריא,צ'יטוס שאכלתי ,יין ושקט מסביבי.. פשוט לגעת ברגשות שבבפנוכנו שלי. לילה טוב

../images/Emo46.gifיערית פעם הבאה שתפי אותנו

לפני שהסרט מתחיל, ככה נוכל גם אנחנו להנות,בל לא נורא סולחת לך
לילה טוב

יערית

New member
באמת שלא ת'כוונתי

מסיינפלד שיחקתי בשלט וזה התחיל ונסחפתי...באמת ניסחפתי מאחר וחוץ מערוץ ביפ לא ממש ניתקעת על סרטים.רוצה הומור הומור והומור...אז הפעם נתתי קצת לכאב לצאת,מבטיחה להבא לרוץ מיד לח'ברה לספר

לביאה11

New member
יפה לך ללמוד את הלקח

החוכמה היא ליישם אותו בפועל. לחיות לאהוב לתת לחייך לסלוח להבין לקבל והעיקר לא לפחד כלל
שיהיה לך לילה מקסים יערית

זה לא חוכמה ../images/Emo141.gif

זה לא חוכמה לא לחשוב על מחר כשאין מחר. ארבעה חודשים לחיות, זה בעיניי "אין מחר". ו ... צ'יטוס גבינה או צ''יטוס גריל ?

יערית

New member
../images/Emo13.gif

המסר שלי בא לא בעיקבות המוות שלו,בעיקבות התעוררות אהבה של האקסית, למרות שהיתה נשואה בפעם השנייה,נתנה יד לבניית הבית יחד עם הבן,שכנים וכו' והחייתה מחדש את אהבהתם ולו לחודשיים בלבד,להרגיש שוב,לחיות את מה שמפעם בתוכך,למרות שנאמר שם "לא מספיק רק לאהוב".ולוקחת את זה לכל מישור בחיים-מה שמפעם בתוכך. . צ'יטוס טיבעי

mor881

New member
נכון

לפעמים ישנם רגעים חטופים כאלה שהאופק נפתח ויש הרגשה של שיוט אלו הם רגעים שמזכירים לי שיש טעם לחיים, ולא חשוב מה מו מי

בן הקשת

New member
על חוכמה ואינטיליגנציה

קיימים הרבה אנשים שגם כשיידעו שנותרו להם X חודשים לחיות, לא יתקנו את טעויותיהם בגלגול הזה, וייקחו איתם את הטעויות והניכור אלי קבר, מותירים מאחוריהם אנשים כואבים ונבוכים. ויש כאלה, שיידעו לנצל כל שנייה שנותרה, כדי להסיק מסקנות ולתקן טעויות. וזה קשה במיוחד, כאשר שעון העצר רץ מהר כל כך, והרגשות כבדים כל כך. אז זו "כן חוכמה", רק שלא קוראים לה כך, קוראים לה אינטיליגנציה. כי יש הרבה אנשים חכמים, שהם לא אינטיליגנטים, לפחות לא אינטיליגנציה רגשית וחברתית.

יערית

New member
בנצ'וצ'ו

רק בוא נקווה שנהיה חכמים ובעלי אינטיליגנציה ריגשית, במצבים בריאים ולא במצב כפי שהובא על ידי.פשוט לדעת לתקן מבלי לחכות למחר ולהיצטער על כך.

אנשים חכמים ולא אינטיליגנטים

ניסיתי לנחש למי אתה מתכוון, ולא הצלחתי. מסקנה: אני לא כל כך חכם. מסקנה מהמסקנה: אני לא כלול בקבוצה שבנדון. שיואו, איזו הקלה.

ערסlight

New member
החיים כבית 2

דוגמה נפלאה לתושיה. אתם חושבים שיש גם חלונות חשמל?

R a c h e li

New member
יעריתוש.....

עזבי מסרים.....של סרטים החיים שלנו מעניינים יותר.....:-נשיקה|

יערית

New member
לא מתחברת

לכל מסר ולכל סרט,הפעם הסרט הזה היה ממש ממש מהמציאות שלנו, דווקא שם התחברתי אחרת מזמן כבר ממשיכה עם ערוץ הביפ

ס ת י ו 5

New member
ברגעים האלה

לבד מול המסך היתה תחושה ששוב משהו מתעורר בה, היא הרגישה איך זה חודר תחת מעטה העור כמו נוגע ברגשות שלה. כאב שביצבץ מעמקי נשמתה ויצא החוצה. לגעת באושר, היא חשבה לעצמה, זה לחיות כפי שהיא רוצה היום ,בידיעה שמחר היא לא תתחרט על הזמן שביזבזה בחיפוש אחריו, זו היתה המסקנה שלה מהסרט. בכי בריא,צ'יטוס שאכלה ,יין ושקט מסביבה... סוף פרק 1 את יערית את כמו התחלה של ספר

למעלה