``החיים יפים``

ronenw22

New member
``החיים יפים``

אנחנו נולדים לעולם תמים, יש בו המון משחקים וצעצועים אנחנו מחפשים חמימות ואהבה אך לא חושבים על היום הבא חיים את הרגע ולא מתכננים נוסעים על הכביש כמו מטורפים משתדלים שלא להראות כל פחד אבל תמיד מפחדים להשאר לבד. חושבים רק על עצמנו ולא על אחרים, לא חושבים על מהות החיים, מסיימים עבודה ונוסעים לחברים, לוקחים הלוואה ועושים מבחנים אתמול רבנו אני וההורים, והיום הם אינם, הם מתים, לא יעזור כל צער וכל כאב לא יעזור שאומר שאני אותם אוהב מה שהיה לא יהיה שוב נשאר רק לנצל כל רגע חשוב נשאר להראות הערכה ואהבה נשאר למצות כל שניה ושניה ולדעת שהחיים יפים... אך - לא לתמיד הם יהיו קיימים. רונן

ronenw22

New member
מומלץ לקרוא - שיר רציני על החיים

מומלץ לקרוא - שיר רציני על החיים

shay or eli

New member
וואו!

חזק. אהבתי מאוד את המסר ואת צורת הכתיבה, ובעצם את כל השיר. יש לך כישרון, תמשיך לכתוב! אור

ronenw22

New member
תודה אור

ובכן תודה על המחמאות, אכן הרבה אומרים שיש לי כשרון כתיבה, עד היום כתבתי יותר מ 150 שירים, השיר הנ``ל נכתב בוורסיה קצת שונה, אבל מטעמי ``פחד`` מהעתקה וכאלה שיכתבתי אותו לצורה קצת שונה של שיר אבל עם אותו מסר. האם עשיתי בחוכמה?

adnat

New member
רונן

קראתי את השיר וראיתי את התמונה, וממש הזדעזתי... רציתי רק להגיד שבאמת אף אחד לא ממש מעריך את מה שיש לו ואת החיים עד שקורה משהו שגורם לך להסתכל למוות בעיניים, ואז אתה קולט כמה החיים זה דבר שברירי, וכמה שאנחנו לא שומרים עליהם בכל מיני שטויות שאנחנו עושים..

ronenw22

New member
את לא יודעת כמה שאת צודקת

דפנה - עד שאתה לא חווה את זה על בשרך אתה לא יודע עד כמה זה כואב

למעלה