החיים יפים, הכי יפים !

החיים יפים, הכי יפים !

לי לפחות ... ה8 ימים האחרונים היו ללא כל ספק הימים הכי טובים שהיו לי. הטיול הזה ניפח לי את האגו בטירוףףףףף ! מי שלא אוהב אנשים שאוהבים את עצמם, שלא יקרא את זה, או שיקרא את זה ולא יגיב. אוקיי, לכל מי שלא יודע ... לפני שלוש שעות בערך חזרתי מאיטליה, טיול עם הכיתה .. דבר ראשון, איטליה מהממת ! מדהימה ! מושלמת ! דבר שני, הבנות עוד יותר. תראו ... ההודעה הבאה מזכירה קצת את ההודעות של הבנות בפורום ... אבל גם לי מותר להשוויץ ! הנה כמה סיפורים :)) 1) רומא: עיר לא משהו .. אבל יש שם הרבה דברים לראות... היה מעניין ובלה בלה בלה .. מגיעים ללילה ... אני נכנס עם חבר שלי לחדר ומולנו ניצב לו חדר ממולא ב5 כוסיות מונציה (בית חרושת לכוסיות) לא מספיק שבמשך כל היום אני מאבד את עצמי מרוב כוסיות ... אני צריך לשתוק מולם ?! לא ! שאלתי אותם איפה יש פח :)) ואז הם הובילו אותי לפח וזרקתי שם זבל ובלה בלה בלה .. למחרת בלילה באותו מלון .. יש לנו דפיקות בחדר ... פתחנו את הדלת .. ואיזה יופי .. 2 מתוך ה5 נכנסות לחדר .. ואומרות לנו שאם אנחנו צריכים עוד עזרה .. אז שנפנה אליהן :)) ואז הצענו להן סיגריה ואז הן נכנסו ..... ושיחקנו איתן טאקי :) אבל זה לא הגיע ממש רחוק ... אבל היה נחמד בהחלט .. חוץ מזה שהמדריכה שלהם לא אהבה אותנו בכלל .. :) היא הטיפה לנו מוסר באיטלקית :) אבל חפיף ... 2) פירנצה: עיר יפה מאוד .. FULL כוסיות ... אבל לא היה משהו מיוחד ... עד הדיסקוטק בערב ... :) האמת ? מבחינת מוזיקה ? מועדון גרועעעע !! אבל מועדון על רמה .. היה ממש ממש כיף ... היו שם לפחות 300 איש .. והיה כזה מסך ענקקקקקק למעלה ויש כזאת מצלמה שמצלמת את האנשים :) וזה לא כיף לגלות אותך על כל המסך פתאום ! בכלל לא כיף. היו שם אנשים מארה``ב, ספרד, איטליה ומהארץ .. אפילו היה שם איזה הומו ספרדי שהתחיל איתי :)) קרץ לי עיניים וזה.. ואז רקדתי עם איזה איטלקיה .. חמודה ממש ! אבל לא הגיע יותר מדי רחוק .. (לאט לאט .. ) 3) ונציה: כאן זה הגיע הכי רחוק :) אוקיי .. .נתנו לנו הפסקת צהריים לאכול בכיכר המרכזית (אגב .. ונציה מהממת !!!) אני וחבר שלי יושבים לאכול פיצה .. ושותים .. שלפתע אני קולט איזה 12 ספרדיות .. (חלקן יפות מאוד חלקן פחות .. ) מסתכלות עלינו ומחייכות ומדברות אחת לשניה .. במשך איזה 10 דקות .. וזה מעצבן .. כי קשה להתרכז באוכל ... ואז הן התקרבו אלינו .. ושאלו בכמה קנינו את השתיה .. :) אמרנו לה .. ואז הן שאלו מאיפה אנחנו .. שאמרנו ישראל .. הם התחילו לצחוק למחוא כפיים ולהגיד דברים על פלשתיניה ... (אוי ואבוי .. ) טוב .. חפיף .. ואז הם ביקשו להצטלם איתי :).. :)) ויש לי תמונה שלי עם 12 כוסיות ספרדיות מברצלונה מסביבי :)) ואז זה נגמר ... דייי !!! נמאססס !! אני רק מדבר איתן !!! לא רואים כוסיות כאלה בארץ .. ועוד כוסיות שמתחילות איתך .. בארץ זה לא קורה בכלל ...... טוב .. ואז ! הסיפור הכי יפה בחיים שלי. 3 בנות צרפתיות (השערה) או הולנדיות .. באות ומדברות עליי ! ואחרי התמונה עם הספרדיות .. כל הכיכר כבר התאספה כמעט :)) איזה 150 איש היו מסביבנו .. ואז אחת מהן ביקשה ממני להצטלם איתה (גיליתי שאני ממש מבוקש בטיול הזה..) :) ויש לי תמונה שלי מחובק איתה ... :) היא ממש ממש ממש יפה !! ומלא אנשים ניסו להדחף לתמונה מאחורה שזה הציק ממש ... אוקיי שאלתי אותה איך קוראים לה .. קוראים לה יסמין .. ואז כל אחד הלך לחברים שלו .. ואז ידידה שלי הגיעה .. שימו לב למצב הבא .... אני, ידידה שלי וחבר שלי עומדים בצד ומדברים עליה .. והיא עם שתי החברות שלה עומדות בצד אחר .. ומדברות .. עליי :)(כמו בכיתה א .. שמבקשים חברות ..) ואין לי מושג מה היא רוצה .. אבל היא צחקה שם והייתה אדומה .. והתביישה כזה .. היא הייתה ממש ממש חמודה .. ואז ראיתי ששתי החברות שלה מושכות אותה אליי והיא מסרבת מבושה ... ואז התחיל הלחץ של ידידה שלי ... ``לך תנשק אותה!!`` (פחחח .. בטח !) בזמן הזה, איזה 100 אנשים מסתכלים עלינו ... אני הייתי נבוך בטירוף .... !!! והיא גם .. ואז היא החליטה לבוא ... ו .... והיא באה....ו ..... התנשקנו ! למשך איזה 10 שניות ! באמצע הכיכר ! זה היה קטע ענקקקקק !! אבל מביך בטירוף ............... לא הייתי מרוכז בכלום ! כל הטיול אני חשבתי על זה .. וזה לא הספיק לי :)) היו שם עוד הרבה שוות .. ! אבל זה היה השיא ... אגב .. בדיוטי פרי בארץ .. קנינו FULL פאקטים .. (אני לא מעשן ..) ואי אפשר לסחוב יותר מ4 בתיק .. אז מילאנו את כל התיקים בפאקטים ... ואז באיטליה .. לא נעים לעשן ליד המורים ... אז עישנו בלי שיראו .. ואז לאט לאט נמאס להסתתר בערך ביום השלישי .. ואז כולם עישנו חופשי ליד המורים, ותתפלאו .. אין להם כל התנגדות .. :) הם אפילו עודדו אותנו :)) באיזה ארוחת ערב ברומא לפני שנכנסנו למסעדה המורות אמרו לנו ``רבותיי .. השתיה חופשית.`` ( כן כן .. אח``כ הן הצטערו על זה ...) אוקיי .. זאת המסעדה הכי מגניבה שהייתי בה ... אתה אוכל שם ובאים אליך נגנים ומנגנים והייתה אווירה שמחה והכל .. ואז מתוך כל השמחה .. שחזרתי מהשרותים להתיישב בשולחן .. פווווףףף המלצר החליט לדחוף אותי (בכוונה, אבל מתוך עידוד כזה) ואז באתי אליו כזה זקוף כמו ערס :) אבל בצחוק .. ואז הוא דחף אותי עוד פעם ... והתחלנו ללכת שם מכות :)))) היה ממש ממש ממש מגניב ... עד שכולם גמרו לאכול .. או יותר נכון לשתות. כן כן, גם אני שתיתי :) אבל לא השתכרתי ... באוטובוס זה היה טירוף מה שקרה שם .. לפחות 5 בנות הקיאו ... היה בלאגן .. לפחות 20 שיכורים היו ! כן כן .. המורים הצטערו .. ולא נתנו לנו לשתות יותר :) זהו בערך .. יש עוד מלא סיפורים ! היה ענקקקקקקקקקקקקקקקק !! זהו לבינתיים .. בטח יבואו עוד בהמשך .. אני מקווה שקראתם את הכל ונהנתם .. אם לא .. אז אני נהנתי ! תודה לכם. גלעד.

N0

New member
אולי תפרסם.

ציורים שלך ולא איזה כמה תמונות של כוסיות מאיטליה (למרות שזה גם יכול להיות מגניב). בכלל אני לא מבין איזה מין בית ספר של מליאנים לוקח אותכם לאיטליה ? N0

מבטיח לפרסם בימים הקרובים

אבל כוסיות זה יותר שווה לא ? אפשר להסתכל עליהן בתור אמנות .. זאת האמנות הכי אהובה עליי ... :) חבר שלי בא לילדה שם ועושה ``וואאאאיייי היא מעוצבת כל כך יפהההה`` והוא עם פה פעור כזה .. ועובר עם העיניים על כל הגוף שלה .. והוא רציני כזה .. והוא לא קולט שהיא מסתכלת עליו .. :))) והיא התפוצצה מצחוק .. זה היה קטע ענקקקק !

הפאנטום

New member
אני רוצה תמונות של הבנות לא שלך

בלי להעליב, אבל אני רוצה את התמונות של הבנות ולא את שלך! מה המספר אייסיקיו שלך אז?

Levinzone

New member
*הודעה אישית, אל תכעסו*

מג`נטה, מי את? אנחנו חולקות אותו ניק ניים (אני באי סי קיו לפחות)... סתם בא לי לדעת מי את :) -יעל-

Cleopatra

New member
נייס...

אני אוהבת את איטליה. סתם התנשקתם, לא דיברתם אפילו לפני זה? סלח לי... אבל זה קצת משונה, הרקורד של הבחורה, לא נשמע לי... או שלך? סתאאם. העיקר שנהנית. קליאו.

היא לא ממש ידעה אנגלית ...

היא בקושי דיברה ... היא רק אמרה לי שקוראים לה יסמין .. והבנתי ממנה שהיא רצתה תמונה איתי .. ושחברות שלה גררו אותה הבנתי מה היא רוצה .. ואז היא באה והתנשקנו ... 10 שניות וחברות שלה צילמו את זה :) יש לי תמונה איתה .. מי שרוצה .. שיקלל אותי באיי סי קיו ואני אשלח לו.

למעלה